- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #7142 üzenetére
Vagy csak egyszerűen nem jön be nekik az új.
Nekem fent van, át is cserélgettem az ikonokat, stb, de még a téma mindíg nem tökéletes.
De, hogy ennyit tököljek, egy normális kinézetért, azért az abszurd.Párom ennek okán, megnézegette az enyémet és közölte, hogy kösz nem, marad ami fent van 2.3 neki.
És még én se tudtam teljesen megszokni.
Fél romot át kellene varázsolni, hogy igazán tessen nekem, pedig most már 1 hónapja lassan használom.
pl:
- Inteligens tok 2.3 alatt óra és időjárás - 3.0 alatt óra és lejátszó Ha megyek valahova inkább az iodőjárás kellene. Vagy választahtó lenne mi kell nekem oda. Becsukott toknál az óra 2.3ban sokkal szebb.
- 3.0 alatt az FM widget szinte minden témában zöld lap 3 gombal. Ami megnyitja a FM appot. Akkor minek a widget. 2.3 ban a widget tette a dolgát és háttérben futott a rádió kevesebbet zabált.
- Érdesítési ikonból csak 4 van egy sorban. Ami a legnagyobb baromság mivel a régin 5 volt.
- Érzéketlenebb a kijelző. Van, hogy 3 szor kell rányomni értesítési ikonra, mire reagál. Míg 2.3 nál elég volt éppen hozzáérni.Nem sorolom tovább mert semmin nem változtat, csak nem értem, ami jó miért kell rontani.
Vagy csak így lehetett a memória kihasználtságon javítani?Így egy hónap után, lényegében csak több ram(nálam általában 100MB plusz) amit ad, de se játékban, se másben nem érzek javulást. Sőt, van egy játékom ami 2.3 alatt sokkal simábban fut. Egyes pályákon 3.0 alatt a FPS szemmel láthatóan esik. Nem szaggat, de nem ugyan az a simaság.
Igazából külsőre már hasonlít a 2.3 hoz, így nem erőlködtem visszatenni a régit.
Az enyémen azthiszem marad, még egy ideig, és megnézem mit hoz a tavasz vége, nyár eleje. Lesz-e frissítés EMUI-ban. Lollipop nem érdekel, csak akkor ha teljesítmény is emelkedik, de ebben nem hiszek. Csak az EMUI legyen normálisabb, mert ez nagyon gázos. Ha nem akkor nyáron visszamegy a 2.3 és letojom a 100Mb ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest