Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751
üzenetére
Szívesen segítek, csak fejből én sem tudom. Ráaádásul nálam minden készüléken kipucolt rendszer van, tehát még azt sem tudom mondani, hogy megnézem másik droidon.
Erre nem gondoltam, de szerintem egy igen hasznos fejezet lehetne az összefoglalóban, mert ehhez még ROOT sem kell, ha valaki csak tiltani akarja. Jó a felvetés.
------
Mindjárt beteszem a My-RoM -hoz az új letöltőt, a 3.3 -as változatot.
ÉS ezt azért kapcsolnám a fenti témához, mert az a ROM nagyon durván ki van pucolva. Tehát aki nem szeretne állítgatni, mókolgatni a rendszerben, de szívesen ROOT -ol és cserél ROM -ot, akkor ezt 2 gyors művelettel megteheti.
A Xposed rész, ami az EMUI miatt nem igazán jó. A használható módulok többsége nem működik, vagy kilövi a system ui -t, témákat...stb. Erre remélhetőleg hamarosan lesz megoldás. Én pl. az értesítőn a csempéket is szívesen moddolnám, mert több mint a felét nem is használom, illetve lenne helyette néhány olyan dolog, amit oda betennék.
Szerk.:
Bár szerintem a csempe moddolás akkor is lehetetlen feladat lesz, ha kompatibilissé teszik az Xposed -et, vagy a Gravity -t.DE pl. a navigációs sáv csökkentése sem probléma mentes, mert a Back gomb aránytalanul változik. Csökken a mérete a sáv változtatásával, ugyanakkor meg egy idő után nem csökken a mérete a Home és a Menu gombnak. Tehát ha felére leveszem a sáv magasságát, akkor a Back gomb mini lesz, a másik kettő meg majdnem kicsúszik a felületből.
SoftKeyZ egyébként Xposed hatására már jobban működik, de még így is van egy-két dolog, amit nem megfelelően alkalmaz, vagy nem alkalmaz. Viszont most már nem lövi ki a system ui -t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest