Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KKrisz751 #6521 üzenetére

Szívesen segítek, csak fejből én sem tudom. Ráaádásul nálam minden készüléken kipucolt rendszer van, tehát még azt sem tudom mondani, hogy megnézem másik droidon.

Erre nem gondoltam, de szerintem egy igen hasznos fejezet lehetne az összefoglalóban, mert ehhez még ROOT sem kell, ha valaki csak tiltani akarja. Jó a felvetés.

------

Mindjárt beteszem a My-RoM -hoz az új letöltőt, a 3.3 -as változatot.

ÉS ezt azért kapcsolnám a fenti témához, mert az a ROM nagyon durván ki van pucolva. Tehát aki nem szeretne állítgatni, mókolgatni a rendszerben, de szívesen ROOT -ol és cserél ROM -ot, akkor ezt 2 gyors művelettel megteheti.

A Xposed rész, ami az EMUI miatt nem igazán jó. A használható módulok többsége nem működik, vagy kilövi a system ui -t, témákat...stb. Erre remélhetőleg hamarosan lesz megoldás. Én pl. az értesítőn a csempéket is szívesen moddolnám, mert több mint a felét nem is használom, illetve lenne helyette néhány olyan dolog, amit oda betennék.

Szerk.:
    Bár szerintem a csempe moddolás akkor is lehetetlen feladat lesz, ha kompatibilissé teszik az Xposed -et, vagy a Gravity -t.

DE pl. a navigációs sáv csökkentése sem probléma mentes, mert a Back gomb aránytalanul változik. Csökken a mérete a sáv változtatásával, ugyanakkor meg egy idő után nem csökken a mérete a Home és a Menu gombnak. Tehát ha felére leveszem a sáv magasságát, akkor a Back gomb mini lesz, a másik kettő meg majdnem kicsúszik a felületből.

SoftKeyZ egyébként Xposed hatására már jobban működik, de még így is van egy-két dolog, amit nem megfelelően alkalmaz, vagy nem alkalmaz. Viszont most már nem lövi ki a system ui -t.

Új hozzászólás Aktív témák