- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
Háát
én meg rendeltem hozzá egy gorilla glass kijelzővédőt
1. azt gondoltam hogy hátlapos is jön hozzá de persze nem jött
2. lehúztam a gyári fóliát és hogy ugye nelegyen szöszös meg semmi az új alatt nem piszkáltam addig a telót hanem egyből rátettem az újat
persze elsőre nem ment teljesen jó helyre és ahogy újra felszedtem 1-2 szer a sarka bemondta az unalmast és nem tapad le
a másik amit észrevettem hogy ami eddig a szervít utáni fóliagyűrődésnek tűnt kb a kijelző bal szélén hosszában kb középen az az új cuccot is nyomja kicsit szóval ott valaminek nekinyomták vagy ütötték
1-2 tized milivel odébb téve a védőt észre se venni de ezért megint lekellet venni és persze a sarka most már sehogy nem tapad le
és a hangszórónál középen se egy kis részen szóval megérte megvenni rá
amúgy szép csak elsőre ha nem pont jó helyre kerül akkor könnyen meghajlik és úgy marad
amúgy itt valaki látott front backes gorillát azt hol látta és mennyiért ?
jah frissítettem időközben 3.0 ra és eddig fasza kopp kopp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest