- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #6519 üzenetére
Valaki feldob, "legépel" egy teljes listát az összes fül alól az alkalmazás kezelőben, akkor nagyon szívesen segítek/segítünk abban, hogy mit lehet letiltani. Én nem vagyok most gyári ROM -on, így fejből csak néhány dolgot tudnék írni.
Ráadásul a gyári ROM -ot sem szoktam csupaszon visszarakni, csak a már általam rendezgetett, pucolt, system -ben állított CWM mentést.
Aztán mehet ez is a összefoglalóba majd, mert ha pl. valaki csak tiltani akar, arra még ROOT sem kell. Eltávolításhoz meg szintén alkalmazható a lista.
Illetve van néhány dolog is, ami sok embernek elsőre nem fontos kategória, de azt nem tudja, hogy nélküle 1-2 dolog nem működik. Ilyen például a Google Play szolgáltatások, ami bár fogyaszt, ébredni is szokott, de a Play -es működéshez szükséges.
Red B:
Az egyértelmű, hogy az segít. DE miután más jelenséget is írt a hiba mellé, így önmagában az nem leszmegoldás, max. arra a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest