- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hangerő növelése veszteség és torzításmentesen (ROOT kell hozzá) (mikesa leírása alapján):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Letöltés:
- [link]Előkészület:
- Mentsd le magadnak a system/etc/audio/codec/ mappából a következő fájlokat:
. ascend_default_normal.xml
. ascend_SOPHIA_normal.xml
- Mentsd le magadnak a data/cust/prop/ mappából a következő fájlt:
. local.propFolyamat:
1. Nyisd meg a Root Browser -t.
2. A letöltött ascend_default_normal.xml -t, és az ascend_SOPHIA_normal.xml -t másold rá system/etc/audio/codec/ mappában az azonos nevű fájlokra.
3. A letöltött local.prop -ot másold rá a data/cust/prop/ mappában az azonos nevű fájlra.
4. Lépj ki a Root Browser -ből, majd indítsd el újra, hogy frissítse a változásokat. Amennyiben a fájlok alatt nem rw-r--r-- lenne, akkor hosszan nyomj rá, majd Permission, és tegyél pipát a következőhöz:
Owner: Read - Write
Group: Read
Others: Read
5. Újraindítás.------
Nekem minden telefonnak, tabletnek külön mappája van a gépemen. Az egyik mappám ezek alatt a MOD szokott lenni. Ebbe mentem azokat a fájlokat, amit módosítok, hogy meglegyen az eredeti is. Javaslom ezt másnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest