Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz KKrisz751 #4721 üzenetére

Én csak nagyobb helyről vennék, ahol vagy gyári gari van, vagy külföldi nagyobb cég. Esetleg szolgáltatónál, ha akcióban van a kártyás csomag. Néha vannak jó árak.

Egyébként szinte alig esett az ára boltoknál (nem a sufnikra gondolok), ellenben szolgáltatóknál szépen bemozgott. ÉS szerintem van ahol még mindig nyomják ki függetlenbe. Vagy olyat veszel, amilyen kártyája neki van.

Én ha boltból vennék, akkor: MediaMarkt, Edigital. DE mindegyik helyen brutál drága jelenleg... Edigital -nál mondjuk van 10 hónapos részletre vásárlás, ott 11% -kal többet kell kifizetni ilyen kondícióban. Talán Cetelem kártyát is elfogadnak, amivel megint nyersz X % kedvezményt. Digi -s ügyfeleknek meg valamikor nuárban van kedvezmény telefon vásárlásra.

Külföldről: EMAG, Expansys. DE EMAG -nál megint jól felment az ára... Expansys -nál meg meg kell nézni, hogy hogyan megy a garanciális ügyintézés. EMAG -nál pl. futárral hozzák-viszik, ingyen. Viszont néhány nap bukó van a garanciában, mert a szervizbe érkezéstől számolják a garancia idejének növelését. Viszont elég kényelmes dolog. Mivel ezek nem magyar disztribútortól veszik, így a garancia is külföldi gyártói szervizbe szól. És ugye mindegyik külföldi.

Szerk.:
    Néhány banknál érdemes körülnézni, mert vannak olyan kártyák, aminél vásárlásnál lehet spórolni X % -ot. Nem csak telefonnál, hanem olyan dolgoknál, amit megjelölsz. Pl. ruházat, tankolás...stb. Azt másnap visszarakod rá a pénzt.

Új hozzászólás Aktív témák