- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
P7 társak. :-)
Kérnék kis segítséget. Páromnak is vennék egy fehér p7-est. Újat, nem használtat. A bajom, hogy ezt hétfőn kellene kézhez kapjam. Holnap jön meg a fizetésem, így reggel tudnék rendelni.
Ami talán ideérne.De a nagy kérdés honnan?
Mivel én szolgáltatónál vettem nem is néztem hol kapható.
Meg azóta lejebb mentek az árak, de nem utolsó sorban, jó helyről származzon. Nem pult alól tesznek ki újat. Vagy amibe bele piszkáltak, stb.
Vagyis biztonságosnak mondható helyről. Meg garancia sem mellékes.Tudtok tippeket adni?
Melóba vagyok, otthon nem akarok ezzel foglalkozni mert lebukom. Szülinapra lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- Motoros topic
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest