Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4636 üzenetére
Köszi a geniust.
Ma nem akarom elrontani a tesztet, hogy rádugom a gépre, de majd ha lemerül akkor felteszem.
Egyenlőre normál használatot akarok tesztelni. Bár nálam az se fog sokat bírni már látom. Mivel párommal messengeren tertjuk a kapcsolatot, ahhoz meg auto szinkron kell, hogy megkapjam egyből az üzenetet, így hamar fogja húzni azt aksit. Ahogy elnéztem az az egyik legterhelőbb része a rendszernek.
Anélkül szinte mobilnet és wifi is alig terhel. Amint be van kapcsolva egyből neki indul merülni. Annyit azért javítottam, mivel Mega-ra áttértem, nekem nem kell a g+ és a fotók alkalmazás szinkroinizálása, így azokat kilőttem a google szinkronizálás alól.
Máris lassabban merült már tegnap.Még a firefix, twitter stb szinkronján nem változtattam. De sanszos, hogy azokat is kilövöm. Pláne mivel operát használok azon meg nem használok szikront. (Itthoni gépre a legújabbat nem tudom sehogy feltenni csak 20-ig megy fel. Az újabbak nem indulnak el semmilyen telepítővel. Öreg ez a gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest