- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
Cunaja #19081 üzenetére
Kell root törlése, uninstall, egyéb, vagy szimpán B852 mehet fel, nem kell előtte B839 vagy más?
A visszatérés ideiglenes a TVGO miatt.
De tapasztaltam még valamit amit nem tudtam mihez kötni fixen csak leírom.
Telefont a szilikonból, flipes toklba tettem, amin van egy kis ablak.Azon kívül, hogy kicsit mintha el lenne csúszva a kijelzés helye felfelé, ami már a B609-nél is megvolt, azt tapasztaltam, hogy beszélgetéskor állandóan be rezeg a vibra motor random.
Először azt hittem, hogy mert régi a flip tok, meghajolt a melegben és a távolság érzékelő kapcsolgat, de párom tokjába téve ami hibátlan ugyan ez volt a viselkedés.
(Párom tokjába téve vibrál. - ez nem jött ki jól.)
Néha kicsit megakad, és belassul a teló, de mivel nem volt időm mindent aprólékosan ellenőrizni, beállítani, likvidálni a nem használt appokat, ez inkább szerintem csak nálam van. Mert mikor kilőttem task killerrel a dolgokat, nagyon pörgős volt.
Egyébként jó a rom, de akár hogyan erőlködöm ezt sem használom ki átlag használatban.
Vagyis rootra nincs szükségem, xposed-et nem tudom mire használni. Pedig tudom sok mindenre jó, de nem bújom a telót ma már, csak használom átlagként.Ami hiányzik a standard gyáriból az emelt hangerő torzítás mentesen, és a növelt hívókép. Semmi mást nem használok ki. Öregszem. Még egy tonnányi új téma is van így szerkeszteni sem kell.
Hiába ennél a telónál a gyári rom is hibátlan tud lenni egy átlag usernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest