Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz Cunaja #19081 üzenetére

Kell root törlése, uninstall, egyéb, vagy szimpán B852 mehet fel, nem kell előtte B839 vagy más?

A visszatérés ideiglenes a TVGO miatt.

De tapasztaltam még valamit amit nem tudtam mihez kötni fixen csak leírom.
    Telefont a szilikonból, flipes toklba tettem, amin van egy kis ablak.

Azon kívül, hogy kicsit mintha el lenne csúszva a kijelzés helye felfelé, ami már a B609-nél is megvolt, azt tapasztaltam, hogy beszélgetéskor állandóan be rezeg a vibra motor random.
    Először azt hittem, hogy mert régi a flip tok, meghajolt a melegben és a távolság érzékelő kapcsolgat, de párom tokjába téve ami hibátlan ugyan ez volt a viselkedés.
    (Párom tokjába téve vibrál. - ez nem jött ki jól. :D )

Néha kicsit megakad, és belassul a teló, de mivel nem volt időm mindent aprólékosan ellenőrizni, beállítani, likvidálni a nem használt appokat, ez inkább szerintem csak nálam van. Mert mikor kilőttem task killerrel a dolgokat, nagyon pörgős volt.

Egyébként jó a rom, de akár hogyan erőlködöm ezt sem használom ki átlag használatban.
    Vagyis rootra nincs szükségem, xposed-et nem tudom mire használni. Pedig tudom sok mindenre jó, de nem bújom a telót ma már, csak használom átlagként.

Ami hiányzik a standard gyáriból az emelt hangerő torzítás mentesen, és a növelt hívókép. Semmi mást nem használok ki. Öregszem. Még egy tonnányi új téma is van így szerkeszteni sem kell.

Hiába ennél a telónál a gyári rom is hibátlan tud lenni egy átlag usernek.

Új hozzászólás Aktív témák