Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz zeon.hu #19053 üzenetére

Most közbe én is játszom vele.
    Letöröltem a task managert is, ne szóljon bele véletlenül se. Mivel előzőnél nem volt root, nem is tudta kilőni a háttérből, de közbe gondolkoztam az is okozhat hibát.

Holnap kiderül. Éjszakára nem akarom futni hagyni a programokat, mert melóba nem fogok tudni tölteni és 4 óra online rádiót, 8 óra zenét kell bírnia. Holnap túlóra van.

Cunaja:
    Közbe kikerestem a régi linkjeim közül, hogy melyik orosz oldalon van a huawei-es login, és megoldottam a cloud+ is. Most már megy a téma letöltés is.

MÁS:
    Meg tudja valaki mondani, hogy youtube alkalmazás miért nem tud futni semmilyen módon ha kikapcsol a képernyő (Akár melyik romot vagy telefont nézem.)?
    Akár hogyan állítom védetté, biztonságos, sőt task manager-rel is, hogy fusson éjjel nappal. Ahogy kikapcsolom a képernyőt elhallgat. (Csak mert az online rádió nem megy, de youtube csatornán meg megy a rádió.)
    Böngészőbe megnyitva persze működik a háttérben is, de a youtube alkalmazás így, hogy lekapcsol, egy baromság. Sokszor zene hallgatásra használjuk, nem klip nézegetésre és ahhoz nem kell kép.
    (Csak egy kérdő gondolat)

Új hozzászólás Aktív témák