- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
válasz
#86973952 #1681 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat!
Mielőtt megvettem, teszteket olvastam, és több helyre bementem nyomogattam próbálgattam.
De...a hd képek nyitását nem néztem, csináltam képet, visszanéztem, nem volt probléma.
Menüben a védett alkalmazásokkal nem foglalkoztam, alkalmazások nyitása, menüben navigálás, mediába wifin volt a készülkék, így volt alkalmam netet is megnézni.
A készülék használata után, már úgy mentem vissza boltokba, hogy ezeket a problémás részeket nézem. Megvoltak, ezzel nem tudok mit kezdeni.A 14 napos elállás pedig arról szól, hogy vásárolsz a neten, de nincs módod kipróbálni (ezt vélelmezik) és mondjuk nem tetszik valami és meggondolod magad, elállsz a vásárlástól. Erre van egy nyilatkozat, azt elküldöd a boltnak, ők leírják hova küldd vissza a telefont, majd megvizsgálják hogy sérülés mentes és minden tartozéka hibátlanul meg van e, amennyiben minden rendben visszautalják a vételárat.
Végigjártam a készüléket minden irányból, az hogy így jártam az egy dolog,
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest