- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nem netről rendelt daraboknál meg az ilyen hiba az átvételkor kiszűrhető. Tehát ebből a szempontból indifferens. Az elállási jog lényege igazából az, hogy ha nem tetszik a készülék, esetleg a használata, akkor elállsz tőle. Mondjuk az előzőben - általam - említett típushibák jóval a 14 napos határidő letelte után jönnek ki. Szóval ott már szívás van...
Persze sokaknál nem igazán kivitelezhető, hogy ne netről rendeljen, mert mondjuk messze lakik a szolgáltatói kirendeltségétől. Viszont én azt szoktam mondani, hogy általában egy telefont 2 évre választunk, ahogy egy autót sem veszek anélkül, hogy megnézetném előtte egy szerelővel (motorhibák, korábbi törés, újrafestés, elemcsere, tengely problémák), úgy az átvétel előtt is jól átnézem a készüléket
Szoftverhiba meg nem minősítés, mert akkor igazából egy mostani márka közül sem lehetne választani. Illetve mégis van választék, nyomógombos normál mobiltelefonok között. Ez sajnos minden márkára/telefonra jellemző, még ha P7 alatt nem is találkoztam ilyennel. Ezért nem szeretem én sem a gyártókat.
Én amúgy a G2 -t kétszer, a Lumia 520 -at egyszer cseréltettem. Bár alapvetően nem ezért döntöttem a végleges cseréje mellett. Az 520 -nál a szervíz, illetve az új kijelző sem oldotta meg a problémát. Pontosabban az is rossz volt. Tehát nem csak a P7 -nél igyekszem elnéző lenni. Ilyen sajnos van.
A kérdés igazából az, hogy ha elállsz a telefontól és újat választasz, akkor érvényes -e az elállási jog előző ideje. Tehát újraindul -e.
Amikor korábban említett azt, hogy szeretek Kínából rendelni, mert akadékoskodás helyett inkább kicserélik egy teljesen újra a készüléket, az ilyen esetekben hatványozottan érvényes.
Egyébként amiket GSPLR írt az 1679. hozzászólásában azzal én is egyet tudok érteni. Persze te döntésed, hogy milyen telefont szeretnél.
philoxenia:
Már rendelhető, csak az a baj, hogy kb. 2 óra alatt készlethiány lett a Passport -ból... Kb. novemberben lehet rá számítani, szolgáltatóknál viszont nem fogsz vele találkozni. Én januárban fogok egyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest