Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tkonya #1674 üzenetére

A nem netről rendelt daraboknál meg az ilyen hiba az átvételkor kiszűrhető. Tehát ebből a szempontból indifferens. Az elállási jog lényege igazából az, hogy ha nem tetszik a készülék, esetleg a használata, akkor elállsz tőle. Mondjuk az előzőben - általam - említett típushibák jóval a 14 napos határidő letelte után jönnek ki. Szóval ott már szívás van...

Persze sokaknál nem igazán kivitelezhető, hogy ne netről rendeljen, mert mondjuk messze lakik a szolgáltatói kirendeltségétől. Viszont én azt szoktam mondani, hogy általában egy telefont 2 évre választunk, ahogy egy autót sem veszek anélkül, hogy megnézetném előtte egy szerelővel (motorhibák, korábbi törés, újrafestés, elemcsere, tengely problémák), úgy az átvétel előtt is jól átnézem a készüléket

Szoftverhiba meg nem minősítés, mert akkor igazából egy mostani márka közül sem lehetne választani. Illetve mégis van választék, nyomógombos normál mobiltelefonok között. Ez sajnos minden márkára/telefonra jellemző, még ha P7 alatt nem is találkoztam ilyennel. Ezért nem szeretem én sem a gyártókat.

Én amúgy a G2 -t kétszer, a Lumia 520 -at egyszer cseréltettem. Bár alapvetően nem ezért döntöttem a végleges cseréje mellett. Az 520 -nál a szervíz, illetve az új kijelző sem oldotta meg a problémát. Pontosabban az is rossz volt. Tehát nem csak a P7 -nél igyekszem elnéző lenni. Ilyen sajnos van.

A kérdés igazából az, hogy ha elállsz a telefontól és újat választasz, akkor érvényes -e az elállási jog előző ideje. Tehát újraindul -e.

Amikor korábban említett azt, hogy szeretek Kínából rendelni, mert akadékoskodás helyett inkább kicserélik egy teljesen újra a készüléket, az ilyen esetekben hatványozottan érvényes.

Egyébként amiket GSPLR írt az 1679. hozzászólásában azzal én is egyet tudok érteni. Persze te döntésed, hogy milyen telefont szeretnél.

philoxenia:
    Már rendelhető, csak az a baj, hogy kb. 2 óra alatt készlethiány lett a Passport -ból... Kb. novemberben lehet rá számítani, szolgáltatóknál viszont nem fogsz vele találkozni. Én januárban fogok egyet venni.

Új hozzászólás Aktív témák