Hirdetés
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem, ez engem is rohadtul idegesit, mert en is mindig azt böködöm megszokasbol.. Pedig azt remeltem a frissitesben ezt is javitjak.
Wiki ahogy nezem csak a hivatalos orajeleket irja, amivel gyarilag erkeztek a soc-ok. Desirenel is max 1 giga van irva, aztan az is megy 1,2-n ha nagyon akar, meg meg biztos sok masiknal is igy van, többit nem ismerem..
Elöször en sem figyeltem, szepen föl is flasheltem a 4.1-hez valo kernelt, aztan vartam a csodara, mikor nem töltött be a rendszer..
Szerencsere eleg volt a kernelt visszaallitani.
Egyebkent nem tudom, meg hova kellene gyorsulnia, szerintem mar ez is böven eleg mindenre, söt, en többnyire energiatakarekos modban hasznalam es meg az 1,1 ghz-en is röccenes nelkül fut minden, gta is..
Egyedül az zavar az energiatakarekoson, hogy nem rezeg a billentyüzet ha irok, mert ugy sokkal többet tevesztek, ezert ha sokat irok, kikapcsolom..
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OTP Bank topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő