Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
Bogarászom a külföldi fórumokat, és ott is írnak mindenfélét. Sokan itt is állítják, hogy hardveres gond, és idővel mondja be az unalmast a kameramodulban valami melegedés hatására. Nekem viszont egy hetes a telefon, és 4.4-gyel hirtelen meghalt. Egyszer azon vagyok, hogy szervizbe megy, aztán azon, hogy várok. Most ismét utóbbi. Kész dilemma.

-
Mano66
senior tag
Én ezt a tokot vettem és ebbe belefér.Ugy használom én is.Nem olcso.Szállítással 10200Ft.3 nap alatt megjött.
-
N4ri87
senior tag
Nálunk 05.21-re váltott... Bár nem is szabadna ennyire türelmetlennek lennem. Vannak itt, akik már többedszer látják az érkezés dátumának változását, vagy ami dühítőbb, hogy csere készülékre várnak, de nem kapnak. Remélem elégedett leszel vele és nem bánod meg. Gratulálok hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi