- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
NandorHUN #28188 üzenetére
Érezhetően lassabb lett a tegnapi okádék frissítés óta (amióta ilyen hányás színű skineket kapott, a Holo az egyetlen, ami illik a telefonhoz). Viszont, mintha még durvábban kitalálná a szavakat... már szinte gépelni sem kell semmit és azonnal tudja, mit akarok.
Nagyon megszoktam a Swiftkey-t, jobban tetszik a Sense billentyűzet, szebb, és -most már- gyorsabb is. Tegnap direkt kipróbáltam, mert nagyon idegesít engem is, hogy néha belassulgat, de közelében sincs a Swiftkey-hez a Sense-nek prediktív szövegbevitelben. Na meg egyik billentyűzetnek sem. Amióta droidozom, használom a SK-t és már nem tudnék leszokni róla, ha fél órát töltene sem, túlságosan megkönnyíti a mobilos "életet".
(#28185) A_ScHuLcZ: Mindenképp jó választás a One, ebben nem tudsz csalódni. A G2-höz képest is simán ég és föld felhasználói élményben, hiába kap 342342-vel több pontot antutuban, meg hiába snapi 800, a One meg "csak" 600... Sense 6.0 frissítés óta nagyon gördülékeny és gyors lett a készülék. Bár eddig is az volt, de most valahogy sokkal gyorsabbnak hat. Jól fogja a térerőt, wifit, szépen szól, fülessel egy álom! A kijelző nekem borzasztóan tetszik, gyönyörű színei vannak, pengeéles, ez előtt egy Xperia SP-m volt, képzelheted a különbséget a full HD SLCD3 és a TN hulladék között... Viszont szerintem pl. a G2 sokkal fényesebb, a One full fényerőn sem olyan vakító. A böngészés valami leírhatatlan élmény a cuccon, imádom a gyári böngészőt, ami kétujjas nagyításra, kicsinyítésre automatikusan tördeli az oldalakat... mit írhatnék még? Nem véletlenül kapta az M7 2013-ban az év telefonja címet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest