Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
jozso1989
üzenetére
Új témák tényleg jók és én is megszoktam már, még akkorról mikor nem volt ilyen lassú, de elég zavaró, megnyitáskor kb. kicsivel több mint 1s míg felnyílik, illetve míg lecsukódik. Új témáknál meg nem látom, hogy melyik betű mögött van a kérdőjel, felkiáltó, számok stb... :/
-
-FreaK-
veterán
válasz
jozso1989
üzenetére
Én One X-en használom, de nekem a frissítés előtt is lassú volt, ezért két hete elkezdtem megint a Sense billentyűzetet használni. Igaz a predektív tényleg közel sincs az SK-hoz sajna. Viszont a frissítés óta én nem vettem észre számottevő lassulást, jobban mondva ugyanolyan akadozós mint előtte

szerk.: nekem egy mp. alatt jön fel a bill. a szövegmezőre nyomva, csak akkor lassú mikor elöször használom aktiválás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Socket AM4
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Adventi kalendáriumok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi