- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Új témák tényleg jók és én is megszoktam már, még akkorról mikor nem volt ilyen lassú, de elég zavaró, megnyitáskor kb. kicsivel több mint 1s míg felnyílik, illetve míg lecsukódik. Új témáknál meg nem látom, hogy melyik betű mögött van a kérdőjel, felkiáltó, számok stb... :/
-
-FreaK-
veterán
válasz
jozso1989 #28192 üzenetére
Én One X-en használom, de nekem a frissítés előtt is lassú volt, ezért két hete elkezdtem megint a Sense billentyűzetet használni. Igaz a predektív tényleg közel sincs az SK-hoz sajna. Viszont a frissítés óta én nem vettem észre számottevő lassulást, jobban mondva ugyanolyan akadozós mint előtte
szerk.: nekem egy mp. alatt jön fel a bill. a szövegmezőre nyomva, csak akkor lassú mikor elöször használom aktiválás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest