Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lehetőleg elfogultság nélküli válaszokra lennék kíváncsi, bár tudom ezt nehéz kérni a telefon saját topicjában.

Jelenleg N4 tulaj vagyok, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de munkahelyváltás miatt lehetőségem nyílt más telefont vásárolni. A lehetőségek korlátozottak, vagy veszek egy alsó-közép-középkategóriás telefont a jelenlegi mellé, és 2 telefonnal járok, vagy ráfizetéssel beruházok egy HTC One telefonra, mert ezt tartom jó telefonnak a választhatók közül, amire akár le is cserélném az N4-et. (Ezen kívül csak a G2 jöhet még szóba, de az annyira nem nyert meg)
A ráfizetendő összeg valamivel 50k felett lenne, viszont ebben az esetben nem adnám el az N4-et, hanem megkapná az asszony, mert neki is szüksége lenne másik telefonra a jelenlegije helyett.És itt jön az ominózus kérdés: megéri-e ennyit ráfizetni, és lecserélni a Nexust, amivel maximálian elégedett vagyok? HTC-nek valamivel jobb a hardvere, fullHD felbontást kapott, beépített memória több, és van rajta Sense6 felület. Frissítésekkel nem tudom hogy áll, nexus gyorsan kapta őket, 4.4.3 van most rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest