- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Lehetőleg elfogultság nélküli válaszokra lennék kíváncsi, bár tudom ezt nehéz kérni a telefon saját topicjában.
Jelenleg N4 tulaj vagyok, nagyon elégedett vagyok a telefonnal, de munkahelyváltás miatt lehetőségem nyílt más telefont vásárolni. A lehetőségek korlátozottak, vagy veszek egy alsó-közép-középkategóriás telefont a jelenlegi mellé, és 2 telefonnal járok, vagy ráfizetéssel beruházok egy HTC One telefonra, mert ezt tartom jó telefonnak a választhatók közül, amire akár le is cserélném az N4-et. (Ezen kívül csak a G2 jöhet még szóba, de az annyira nem nyert meg)
A ráfizetendő összeg valamivel 50k felett lenne, viszont ebben az esetben nem adnám el az N4-et, hanem megkapná az asszony, mert neki is szüksége lenne másik telefonra a jelenlegije helyett.És itt jön az ominózus kérdés: megéri-e ennyit ráfizetni, és lecserélni a Nexust, amivel maximálian elégedett vagyok? HTC-nek valamivel jobb a hardvere, fullHD felbontást kapott, beépített memória több, és van rajta Sense6 felület. Frissítésekkel nem tudom hogy áll, nexus gyorsan kapta őket, 4.4.3 van most rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest