- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger.
nagyúr
válasz
jozso1989 #27566 üzenetére
A cikket nem annyira olvastam a hozzászolások a jók idézek.
Kb 2 hete szükségem volt egy kártyafüggetlen telefonra, mert 2x megyek külföldre, és a folyamatos mobilnet miatt, gondoltam veszek valami másmilyen telefont, pl ami nem iphone, mert az ugyebár van. Kezdtem egy LG G2-vel. Elsőre nem rossz,Ez az android, vagy mi a fasz, egész jól működik... Na gondoltam, meglepően jó. Aha... 3 nap után 0 perc telefonálás után behalt a kijelzője. service. Na Zsoltika barátom, hogy ne kelljen megvárnom míg az LG-t a szervíz kicseréli, vagy megjavítja, adott egy Samsung S4-et. Ez még működik, de egy kalap szar. Egy iphone-hoz képest minden tekintetben. Mivel használom mindkettőt, így van valós viszonyítási alapom, és nem egy "3 éve vettem egy i4s-t, és az szar-volt"-ra kell alapozni. Egyszó mint száz, van az iphone 5s, és van a többi hulladék.
Erre írtam én eztAzért a HTC ONE M7sztem sok mindenben kenterben veri,tény hogy az android rendszer egy kalap szar de a tudása a telefonnak nem hétköznapi.Nem mellesleg nem egy árban van,de ezen imádok zenét hallgatni és még sosem fagyott le nem akadozik gyors és stabil,még a rendszer ellenére is.Nekem sem 1 féle telefon fordult meg a kezeim közül de ami nekem fontos hogy szépen szóljon a saját hangszóróján, az meg van.Amúgy meg előfordul hogy az ember kifog egy selejt hibás modellt de ez bármelyik telefonra igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest