- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
AdamJ:::
csendes tag
Az enyém Asia-HK-CHT HTC__622, na erre még nem jött ki a frissítés...
-
csendes tag
Egy aprócska (ám annál fontosabb) kiegészítés a „Ha nincs Magyar nyelv!” leíráshoz a PDAfanclub oldalon.
4.2.2 verziótól fölfelé RSA hitelesítést kell kezelnie az ADB-nek. Ezt csak az újabb verzióju ADB tudja.
Innen letöltheted: android-adb_fastboot-16.01.zip (néven)
-
csendes tag
-
csendes tag
Ide is berakom
Ma megrendeltem egy ilyet (802d Dual Sim 32GB), majd meglátjuk milyen lesz…
Az eladó szerint a „nagykerben raktak rá magyar nyelvet, elérhető a Play Store, és működik a GSM hálózaton is”.
-
csendes tag
válasz
Nuada herceg #15513 üzenetére
Nuke, azért azt ne felejtsd el, hogy egy alu body kevés a sikerhez, a HTC még komoly munkát fektetett a Sense felületbe, míg a Samu odadob egy majdnem alap Android felületet, ami nagyon gyorsan unalmassá válik és egyáltalán nem egyedi, pláne nem prémium.
-
csendes tag
Ha esetleg mostanában valaki rendel One flip case (HC V841) tokot és valamilyen jobbféle asztali dokkolót írjon rám, csatlakoznék!
-
csendes tag
Nem tudom volt e már az oldal de jó ránézni:
-
csendes tag
válasz
Nuada herceg #14921 üzenetére
Én ezt a prémium kérdést inkább onnan közelíteném meg, hogy a gyár kiad egy ilyen típusú házat, és majd a felhasználó eldönti, hogy prémium érzés e neki vagy sem.
-
csendes tag
válasz
Giovanny #14869 üzenetére
Ha a bőrtokban van, mondjuk műszálas bélés akkor nem, érdemes jó minőségűt venni.
Az én Desire-m 3 éve van egy gyári HTC bőrtokban és semmi kopás nincs rajta, nem hiszem, hogy a ONE jobban kopna. Apropó ONE kopásállóság (horror)! -
csendes tag
Ilyen tokot használ valaki, mi a vélemény?
-
csendes tag
Sziasztok, egy noob kérdés:
ha szolgáltatónál veszek ONE-t, akkor a frissítések milyen process alapján jönnek meg a telóra? Értem ez alatt, ha a HTC kiad egy frissítést, akkor mikor jelenik meg ez egy szolgáltatótól vett telón?
Köszönöm! -
csendes tag
Üdv az Uraknak,
én egy olyan plusz opciót hoznék be a témába, hogy amíg a ONE és a BTF S között őrlődtem olvastam az elkövetkező hónapok nagy újdonságdömpingjét és igazából most azon agyalok, hogy hátha kijön egy ONE verzió S800-as procikészlettel karácsonyig. Szóval nagyon udvariasan és tisztelettel arra gondoltam, hogy most már érdemes megvárni az év végi kínálatot és nem elsietni a vásárlást ha nem feltétlenül muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest