- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Nekem S3 volt One előtt.
-
Krisz0630
senior tag
válasz
Giorgio1313 #17932 üzenetére
Én S3-ról jöttem át.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10551 üzenetére
Az üzemidő kényes kérdés. Van, akinek elmegy 40 órát töltés nélkül, de akad itt olyan is, akinek 8 óra után töltőért sír. Nekem átlagban úgy 18 órát megy töltés nélkül, bár nem vagyok hardcore user. Melegedni tud, de nem úgy, mint a HOX. Ha nagyon nyúzod, érezni fogod, hogy melege van. Tok ügyben meg szerintem használd itt a keresőt, mert ez szinte mindennapos kérdés és találhatsz jó tippeket. Én ilyesmit használok. Leejtéstől nem tudom, hogy mennyire véd, mert nem szoktam eldobni a telefonom, apróbb behatások ellen jó és meghagyja a telefon szépségét.
-
N4ri87
senior tag
válasz
Giorgio1313 #10546 üzenetére
A kamera az egyetlen dolog, amivel barátkozni kell, mert nem egy egyszerű eset. Van jó oldala is, lehet vele szép képeket lőni, de az iPhone kamerája szerintem jobb.
Lag egy darab sincs. Nekem két hónapja van meg és imádom. Semmi akadozás és karc sincs rajta. Egyébként lehet rá szép tokokat kapni és meg is éri használni, mert bármikor leeshet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest