- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pg1966
senior tag
válasz
Laca1212 #14590 üzenetére
Ha nem tölt az autós töltő elég nagy árammal, azaz merül a készülék, akkor a kábelt is célszerű megnézni, mert nekem pl. a régi Sensation kábelével csökken, a One-hoz kapottal viszont növekedik az akku töltöttsége, ugyanazzal a 1,5 A-es, 2 usb csatlakozós Nexus töltővel, bármelyik csatlakozójába is dugom.
-
spawn21
veterán
válasz
Dexter-2000 #14688 üzenetére
Van. Mikor osszedugod a gépet a telefonnal. A telefon felajánl ja, hogy telepíti.
Mocsyzozi :ki tudja honnan származik. Lehet rakerdeznek a boltban.
-
Dexter-2000
őstag
htc-nél van hasonló program ami olyan mint a kies a samunál?
-
capulet75
addikt
válasz
Levente17 #14684 üzenetére
Kb két hónapja hordom tok nélkül, főleg zsebben. Azon túl h lekopott a bííc felirat, semmi baja. Pedig nem irodában dolgozom. Azért meg hogy pár forinttal többet kapjak érte majd eladáskor, nem fogom egy tokból előbányászni minden alkalommal, és hát a megjelenése az páratlan. Ezt sem fogom lebutítani.
-
karesz72
csendes tag
válasz
Dexter-2000 #14680 üzenetére
Jól néz ki, de nem szállítanak Magyarországra.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dexter-2000 #14680 üzenetére
Ebay-en vettem egy Slim tokot, mint amilyet Te is linkeltél, vagy hasonló, átlátszó, nem szeretem mert elveszi a telefon szépségét, hogy vékony, úgy voltam vele, hogy csak munkába használom, de rájöttem hogy rossz ötlet, mert mindig levenni visszatenni nem biztos hogy jót tesz neki, úgy hogy mióta megjött benne van
Zavar a tudat, de azért nem rossz, elején fólia, így szinte teljes a védelem, kivéve alul és felül -
Dexter-2000
őstag
erről mi a véleményetek?
[link] -
adodaniel
őstag
Karpántos tokot használ valaki? Futáshoz kellene valamit vennem...
-
szabi510
tag
+1 ide is jöhetne...
(#14652) leftyke
(#14657) Levente17
(#14658) jános
(#14659) BossiKalkuláltam a Spigen honlapján, 5 db magyarhonba szállítva 123.55 dodó. Ha többet rendelünk még jobban oszlik a szállítási költség (United States Postal Service First-Class Package International Service $21.75). Tehát öt felé 4.35 lenne a költség, egy főre pedig tokkal-vonóval cca $25.
Ha valaki meg tudja oldani a logisztikázást, tőlem most rendelhetjük. -
mocsyzozi
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni.hogy miért nem kapok a telomra szoftverfrissítést??Nekem még 4.1.2 android verzio van fent a szoftver számom:1.28.401.7
Megpróbáltam kézzel frissíteni de azt írja nincs elérhető update.pedig már 4.3-nak kéne lenni rajta.......
????????????
Miért van ez?????
üdv:Zoli -
Giovanny
őstag
A komám hozta 2 telefont,mind kettő új T-mobilos, Sony Z1 és One,néztem mind kettőt egy ideig,és One mellett döntöttem,a z1 túl nagy volt nekem,pont a méretei miatt anno eladtam a Samsung Note2 is,One megtetszett minden téren,a kamera számomra nem olyan fontos szempont.De a hírek alapján úgy érzem ha "vége" lesz a HTC-nek,akkor gondolom a támogatás illetve értéke is jóval csökken ennek hatására.
-
Gulyopapa
addikt
-
Koris
aktív tag
Help!!!
Recoveryben akartam egy crt animációs kikapcsolást flashelni,de megfagyott bootoláskor.
Volt TWRP backup-om gondoltam nyomok egy visszaállitást (a data-ba nem raktam pipát).
Ezután az eredeti HTC ONE fehér bootképnél megfagyott.Power gombot nyomtam sokáig,de semmi,Power+ hangerő gombokra sem reagál.
Revonnal nyitott,s-off,és sentinel 4.2.2 rom volt rajta ,1.44 hboot.Please!!!Félek lemerül -
leftyke
aktív tag
Valaki nem tud ilyen vagy hasonló tokot magyar oldalról? http://www.spigen.com/htc-one-case-ultra-thin-air.html
-
ssm
csendes tag
Sziasztok. Kettő hete vagyok boldog tulajdonosa ennek a kèszülèknek. Màr 2 napja olyan problèmàval szenvedek, hogy nem jàtsza le a telefonon rajta lèvő règebbi zenèket, videókat, filmeket..(az elejèt egy kèt màsodpercig, majd megàll..) Nem jàtszik youtube-ot, se streaming videókat sem. Nem tudom mi lehet a baja, de màr nagyon idegesít...
Ha valakinek van valami ötlete nagyon megköszönnèm. újraindítàs volt..
-
migabi24
nagyúr
tegnapi üzemidő, ez már tényleg kiemelkedő [link]
energiatakarékos módba volt természetesen, netezés volt + youtube videózás
-
Valkűr
addikt
Volt egy olyan film is... The One...
-
TheProb
veterán
válasz
Sebright #14637 üzenetére
Ígyvan, ahogy az elöttem szólók írták, ha play-ről szedsz le valamit az nem jár garancia vesztéssel. igazából egy applikáció se csinálna/csinálhatna ilyet (mmint a szervíz nem szólhatna érte). Ha új launchert raksz fel akkor az első home gomb megnyomós attrakció után megkérdezi, hogy melyik legyen az alapértelmezett (gondolom 4.xx-en is így van).
u.i.: hogy tetszik az új aláírás szlogenem?
-
Sebright
csendes tag
A Nova Launchert ugye garanciavesztés nélkül letölthetem és a kipróbálhatom a Google Playről? Tudom hogy amatőr kérdés és 99%ban biztos vagyok benne hogy nem vesztenék garanciát, de mivel járatlan vagyok ebben a témában inkább kérdezek mint hogy utólag fogjam a fejem
-
capulet75
addikt
válasz
enginev3.0 #14630 üzenetére
Gondolom nem nagy cucc módosítani a MS igényeire. Asszem valahol láttam hogy a HTC felirat is funkcionálható. Az mondjuk elég nagy durranás lenne ha meg lehetne oldani az Android-WP8 dual OS telefont.
Nyilván házi mókra gondolok,mert ilyenbe nem menne bele egyik cég sem.
-
g0n21
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz
enginev3.0 #14631 üzenetére
Ja, egy ideje megy már
De ennél lehetne egy picit "jobb" is -
enginev3.0
félisten
Most ment egy HTC reklám, vagy is gondolom ment már máskor is (nem nézek tv-t)
Végre látok ilyet is -
Giovanny
őstag
Ha esetleg valakinek lenne fölös Poetic Atmosphere tokja,szóljon.
-
lupus1337
csendes tag
Üdv!
Véleményetek szerint jelenleg melyik a legjobb custom ROM a One-ra? (4.3-as) -
Bari81
tag
Köszi a segítséget.
-
MerLinh
senior tag
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
pont ez a lényeg hogy nem eu piacra szánták és lehet nem is europába...ezért lehet nem is fog, és nem nem kér más beállítás az apn ugyan az, és másik régióban más lehet a chip is
a beállítások mobilhálozatoknál tudod kiválasztani, hogy auto gsm/3g/4g vagy csak gsm vagy gsm/3g azt még nézd meg. más nem nagyon van -
blt.62
őstag
Mennyi lehet most egy reális ár egy használt vodás vagy független ONE-ért? Amelyik már több hónapos?
-
baani59
aktív tag
Elolvastam, értelmeztem: ez az írás a tudásod alapja.
Nem várom el, hogy minden más éles legyen, csak azok a tárgyak, amelyek a szenzor (v. film) síkjától azonos távolságra vannak. Az optikának "kutya kötelessége" mindet élesen leképezni.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Valkűr #14610 üzenetére
Nekem csak az a gondom a profi fotóssal, hogy ő valószínűleg minden képnél profin be is állította az értékeket, míg a tesztben minden gép automatán van használva
Egyébként akinek hiányzik a Fejlesztői beállítások
http://droider.eu/2013/07/17/turn-on-developer-options-on-htc-one-running-4-2-2/ -
Valkűr
addikt
válasz
baani59 #14608 üzenetére
Egyszerűen tudni kellene használni a mobilt is, mint egy fényképezőt....Aki nem tud fotózni az egy Canon Mark1 géppel is xar képet fog csinálni... Én inkább hiszek egy profi fotósnak, mint olyan kontároknak akik egyszerre próbálnak meg, idióta lövöldözéssel 5-6 mobilt összehasonlítani.
-
Xaels
félisten
válasz
Bari81 #14600 üzenetére
Látom nem érted. Időközben a többiek megválaszolták részben. USA és Ázsia sok részén is más frekvenciasávokat használnak az LTE-re illetve vannak olyan piacok ahol egyáltalán nincs.. Típusát tekintve két verzió van a One-ból:
801e: nincs nálunk LTE
801n: van LTEA dobozon az IMEI szám előtt elvileg fel kéne legyen tüntetve.
(#14608) baani59: olvasd már el és értelmezd. Ha ráfókuszálsz valamire manuálisan ne várd, hogy minden más is olyan éles legyen.
(#14610) Tigerteam: [link] így jobb lesz a link. Amúgy ja lazán gépen felkonvertálták a 4(ha szélesvásznúban fotóztak kicsivel több mint 3)mp-s képeket 8-asra és úgy hasonlították össze. Ez esetben ha sz@r algoritmussal csinálták akkor tovább rontották az elkészült képeket... Amúgy azzal egyet értek, hogy egy PV808 és L1020 mellett ez nem rúg labdába, de például az i5S ugyanonnan közelítette a kamera témát technikailag ahonnan a One csak nem növelték meg a pixeleket annyira és megtartották a 8mp-s felbontást.
-
baani59
aktív tag
Van itt megint egy kis kamerás olvasnivaló:
A nagy mobilos kamerateszt 2013 végén
A HTC One a futottak még kategóriában...
Xaels: egy átlag felhasználó nem azt várja egy fényképtől, amit leírtál...
Inkább azt, amit Daanika, nevezetesen, hogy az azonos távolságban lévő tárgyak legyenek élesek. -
ndavey
tag
Hali! Korabban mar olvastam valakinel, hogy telefonalas kozben arra panaszkodtak, hogy egyeltalan nem vagy rosszul halljak. Nalam is ez a helyzet, mar tobb ember mondta pedig nem takarom el a mikrofont. Valaki tud ra esetleg valami gyogymodot?
-
Gulyopapa
addikt
Szerettem volna már kérdezni, hogy mi a különbség 3G és 4G között, telefonálás közben.
Vagy csak a netezési sebesség nő ?
Tök hülye vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3226, 90% Akkumálátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest