- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palo23
újonc
Sziasztok!
Telefon vásárlása előtt állok és nagyon tetszik a One, de egy kicsit elriaszt, amiket olvasok a szervizről. A kérdésem az, hogy érdemes-e emiatt esetleg másik telefont választanom, vagy nem annyira vészes a helyzet? Sokatoknál jelentkezett hiba, vagy azért nem minden második készülék hibás?
Bejön a One, de egy ilyen árú telefonnál azért elvárná az ember a minőségi szervizt... -
g0n21
senior tag
-
zack
nagyúr
Na meglett az új kütyüm.
Mivel a One-nál nem lehet folyamatosabb semmi, így azt mondhatom a G2 is hozza ezt a szintet.
-
dns86
tag
Az AT&T is kidobta a 4.3-s frissítést, de abban még csak a Sense 5.0 van. Talán lassan majd kapjuk mi is az európai piacon?
-
Bossi
őstag
válasz
g.gergo #14855 üzenetére
Na jött is válasz
kamera lilás képeket készít hibát írtam
"Dear Bossányi István,Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem Gizella, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Ha a problémákat szoftveres meghibásodás okozza, akkor mindenképpen javasolnánk a gyári beállítások visszaállítását első körben.
Kérem, minden esetben mentse el adatait mielőtt ezt a műveletet elvégezné.Készülékére természetesen él a gyári garancia, ha a javítás mellet dönt, kérem forduljon a hivatalos márkaszerviz logisztikai partneréhez:
Smartphone Kft
1073 Budapest Erzsébet Krt. 16
Nyitvatartas: Hetfo- Pentek 10-19:00
Telefon: +36 1 445 44 65
web: http://smartphone.hu/
email: htc@smartshop.huA további átvevopontok listáját a HTC Magyarország Facebook oldalán illetve a www.helyijavitas.hu címen találhatja.
Ha további segitségre van szüksége a készülékével kapcsolatban kérem forduljon hozzám bizalommal. Kérem minden esetben mellékelje a készülék IMEI és sorozatszámat. Mind a két adat megtalálható az akkumlátor alatt, vagy a Beállítások/Telefoninformáció/ menüben.
Ha problémája megoldódott és nincs több kérdése kérem zárja le ezt a jegyet."
-
Levente17
tag
Ma hajnalban lőttem ezt a képet!
[link] -
-
-
Zirowe
nagyúr
Én egy one x idejéből rám maradt HTC PO S650 bőrtokkal használom.
X az pont jó volt bele, nem esett ki könnyen, ki kellett húzni, ezzel szemben a one elég könnyen kijön belőle, de azért tartja, viszont legalább az egy kezes kivétel egyszerűbb.
Szerintem elég jó, és belülről is jól védi.Ebayről rendelve 2,1k volt.
TheProb: Itt meg magyarul, csak el kell kérni a telemaxtól a munkalap számot.
-
TheProb
veterán
A javítás iránt érdeklődőknek mondanám, hogy itt tudják csekkolni a javítás állapotát (google translate javallott, feltéve ha nem tudtok csehül...
), elég neki csak az IMEI-t beírni, kipróbáltam. Mondjuk ez itt se lesz egy gyors procedúra... Múlt hét kedden adtam le a telefont, ma lett beregisztrálva a cseheknél...
-
Xaels
félisten
[link] na ez valami rém ronda.
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát,csak gondoltam inkább megkérdezem mint utána bosszankodjak a nem megfelelő tok választásban,annyira szép a készülék (szerintem) hogy nem akarok egy szilikon tokba a szépségét elrejteni
Szóval megyek kutatni a városba hátha találok valami jó bőrt
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
AdamJ::: #14871 üzenetére
Ebben csak az a fura,nekem nincs tokban a telefon,a bal zsebemben hordom mindig,soha semmit nem teszek mellé,mégis van karc a kijelzőn,nem nagyok,pár apró karc,de hogy ilyen körülményeknek soha nem tettem ki az biztos.
egyszer csúszott ki a zsebemből aszfaltra,ahol érte a földet mindenhol maradt nyoma,nem is kicsi.az ilyen kulcsos demokat egy lezárható tasakban szokták demozni,beleraknak egy csomó kulcsot és egy telefont azt rázzák egy ideig őket,kb a zsebet szimulálva.
-
AdamJ:::
csendes tag
válasz
Giovanny #14869 üzenetére
Ha a bőrtokban van, mondjuk műszálas bélés akkor nem, érdemes jó minőségűt venni.
Az én Desire-m 3 éve van egy gyári HTC bőrtokban és semmi kopás nincs rajta, nem hiszem, hogy a ONE jobban kopna. Apropó ONE kopásállóság (horror)! -
pg1966
senior tag
Nem tudja valaki, van olyan android program, amivel a beállított emlékeztető idejének bekövetkeztekor nem csak egyet jelez, amit esetleg ismétel 1, 5,... percenként, hanem folyamatosan addig adja a hangjelzést, amíg le nem állítják?
-
Giovanny
őstag
Egy bőr bebújtatós tokban jobban kopik a telefon mint pl.gyári htc-s tokba? Főleg a beats feliratra gondolok.
-
Úgy fest, kibír két napot a teló egy töltéssel. Ez nekem nagyon kellemes meglepetés az iPhone-jaim (i3G, i4, i4S, i5) után, amik ugyanilyen felhasználás mellett sosem bírtak másfél napnál többet.
-
Xaels
félisten
[link]. Már megint a Lenovo. Gyakorlatilag őket már hírbe hozták az elmúlt években a BB-vel, a Panasonic-al és a Nec-el is
Mondjuk szerintem a Lenovo vagy az Asus "kezében" nem veszne kárba a HTC ha eljönne a vég.
-
Nuada herceg
őstag
Így van, kb. annyi, hogy üljél le, egggyes.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nuada herceg #14856 üzenetére
Ez most plusz vagy mínusz ?
-
mocsyzozi
tag
válasz
Nightfall75 #14845 üzenetére
Szerintem inkább várok,hátha frissít a szolgáltató.Nem igazán vagyok penge a teló buherálásában és a garival (persze ha van rá)sem akarok játszani......
de azért köszönöm a segítséget..........
üdv:Zoli -
Bossi
őstag
Miként tudom ellenőrizni, hogy gyári-e a rendszerem? (használtan vettem a készüléket) persze azt mondták nincs hozzányúlva az állapota "locked" jelenleg...
köszi
-
Gulyopapa
addikt
Most néztem összehasonlító videókat és ott a One-nak meglepően rossz a kontrasztja ( fátyolos a kép ). Nem elég fekete a feketéje ( sötétszürke ) és nem fehér a fehér ?
... vagy lehet hogy csak rosszul láttam ? -
Nightfall75
tag
válasz
mocsyzozi #14844 üzenetére
Jelenleg még a 4.2.2 a hivatalosan elérhető legfrissebb rom az EU-s készülékekre. Két dolgot tudsz tenni:
1. vársz a szolgáltatóra, hogy engedélyezze a frissítést. Ez eltarthat egy ideig, utánaolvasva kicsit, úgy tűnik a Three az utolsók között van a updatekkel. A One X tulajok is megszívták a JB frissítéssel ennél a szolgáltatónál.
2. mivel még 4.1.2 szoftveren vagy, tudsz s-off-olni a revone progival, és onnantól kezdve, bármilyen romot feltehetsz. Főzött romoknál már van 4.3-as is a One-ra.
-
mocsyzozi
tag
válasz
Nightfall75 #14843 üzenetére
Igen,sajnos türelmetlen voltam és az elsők között vettem még a készüléket méreg drágán,de háááát ilyen egy igazi HTC fan......
Szerintetek tudok valamit tenni a frissítések ügyében vagy ne szenvedjek vele???
(Amúgy nem igazán tudom mivel nyújt többet az új frissítés,de csak jó lenne ha a legfrissebb lenne rajta!)
mocsyzozi
tag
válasz
enginev3.0 #14760 üzenetére
Az micsoda??????????????
Sonja
nagyúr
Sense 5.5 képek! Kikapcsolható BlinkFeed, Android Quick Settings, stb.
"Some of the Sense 5.5 features are already present in the latest HTC One Android 4.3 build, however they are currently disabled in the framework."
-
Ed Parker
nagyúr
nem tudom,majd most kiderül.
ráírtam a szervízlapra hogy mit javítsanak,házcserét is kértem.
az apple pl nem javít,ő rögtön cserél.
a htc nem tudom ilyen esetben hogy jár el,gondolom van egy értékhatár ill. javítási idő,amikor már ésszerűbb új készüléket adni,mert a belerakott alkatrész és a munka többe lenne.(#14829) Gulyopapa:nem tépem a hajam
nem volt 200k a telefon,picivel több mint 150.
ma vettem egy lumia 625-öt,azt mivel ha házat nem cserélnek,akkor megy vissza és az megint 2-3hét,és 6 hétig semmiképp sem akarok okostelefon nélkül maradni.
azt max eladom.talán ha kapok egy újat,eltűnnek a gondok.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
enginev3.0 #14819 üzenetére
Nem, ez egy "vérdíj" annak, akinek először sikerül létrehoznia egy s-off módszert.
Bár szerintem felesleges, mert elég rég óta van kint az 1.54 ahhoz, hogy ha lett volna mód, akkor már kész lenne.
-
Valkűr
addikt
-
Laca1212
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy hol van a beállítások közt az automatikus hívásfogadás? Mintha láttam volna valahol de nem találom.
Bluetooth-os kihangosítóhoz való csatlakozáskor kellene neki felvenni automatice. -
Ed Parker
nagyúr
na,ma elküldtem másodszorra is a one-t szervizbe.
-lock gomb hiba,működik,de ferde
-a felső hangszoró gyakorlatilag nem szól,csak suttog
az alsó ugyan szól,de érthetetlenül recseg
-az első szerviz után az illesztések kevésbé sikerültek,a kijelző bal felső széle kb 0.3mm felemelkedik
-a háttérfény nem kapcsol le,így gyakorlatilag addig világít,amíg van szufla
-az akksi továbbra sem világbajnok (3h kijelzőidő szinte ajándék)
-a sim kártyát van hogy nem látja,ilyenkor kiírja hogy nincs hálózat és újra be kell írni a pin kódot.
sajnos nem egyszeri eset.htc one, én így szeretlek
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Zirowe #14808 üzenetére
Ennek hatására itt a bounty thread.
Állítólag a verizonost 5 nap alatt dobták össze.
Remélem lesz itt vmi, vagy legalább egy intelem arra, hogy majd érdemes-e frissíteni 4.3-ra vagy inkább várjon az ember.
-
MerLinh
senior tag
én is beadtam a szervizbe, kamu lilásodással, illetve illesztés hibával ami sajna volt picit, nem szoltam hogy picit karcos a kamera lencse, meg leejtettem pár napja úgyhogy a kijelzőn egy jókora karc van.
Remélem azt is cserélik Edényke után szabadon =P -
Zirowe
nagyúr
Verizon 1.54 s-off, remélem ez azt jelenti, hogy hamarosan lesz international one s-off is.
-
migabi24
nagyúr
Ha valaki nem használja, és eladná esetleg a one gyári fülesét, az dobjon egy pü-t
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #14801 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Classic / Xbox 360
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Metal topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest