Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Mármint One M7.

-
-
-
-
-
Sziasztok!
Garanciális problémám van. Nem hall a másik fél csak kihangosítva.
Kínai gyártású a telefonom, papírom nincs hozzá, de még régebben én is írtam róla hogy javítják.
"Abban az esetben, ha nem rendelkezik jótállással, akkor a gyártás időpontját kell alapul venni a garancia érvényességének számításához. A telefonjának a gyártási dátuma: 2012/06/12."
A kérdésem az, hogy mivel nem európai a telefonom ezért fogják-e javítani vagy zsebből fizetős? Még hála isten soha nem volt bajom, ezért most lesz az első köröm velük. -
-
Sziasztok!
Garanciaba cserélt telefon garija annyi marad mint amennyi eredetileg volt, vagy hosszabbik esetleg? Köszönöm. -
-
Erről mi a vélemény?
[link] -
Sziasztok!
Érdemes Angilából származó Vodafone-os de független telefont venni? Származhat valamilyen problémám belőle? -
Nekem is voltak drága telefonjaim, One X-et épp most adtam el, de ha több százezret keresnék akkor se vennék ilyen áron, főleg azért nem, mert pár hónap alatt esik az ára azért elég sokat. Szóval ezért tartom hülyeségnek kiadni ennyi pénzt érte. Bár, ha mindneki így fogná fel akkor becsődölne az összes cég.

Ha meg nem akarsz bukni sokat pár hét és adhatod is el. -
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megnéztem, és nem tudom, annyira nem tetszik a fekete pedig mindenképpen feketét vennék, bár a One X is fehér.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van politikai része is, de tényleg érdekelne, mert az átlag keresetből nem jön ki egy ilyen teló.
-
Durva...
Minden szemétkedés nélkül, de honnan van egy magyar embernek erre ennyi pénze? Magyarországon mindenki sír hogy nincs ez nincs az, és egy másik fórumba is látom hogy azért elég sok ember előrendelte, hamarosan megérkezik neki a One stb. Azért nem 2 fillér ez a teló.
Bankot raboltatok emberek?

-
200k körül van az ára igaz?
-
Nekem még soha nem kopott a telefonom, One X-re nincs semmi rakva csak az elejére egy fólia és annyi. A One S-el se volt gondom meg úgy globál egyik telóval se ami életem során úgy kb. 60 db-ot jelent.

-
Örülök a tesztnek, ez a készülék pedig maga a csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- Tippmix
- Gumi és felni topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- ASUS routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)