- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Én nem úgy néztem, hogy nekem sok, de persze szerintem aki 170ért vesz telefont annak ez talán úgymond a "hobbija", én megvagyok az S2-vel és inkább egy országúti kerékpárt veszek (vettem) 400ért, mert én annak láttam értelmét, szeretek biciklizni, s4-et, one-t sose vennék, ezekre biztosan nem váltanám le az s2-t ennyiért.
Ez most az én véleményem, mint ahogy a tiétek az, hogy ez megéri: szerintem most, a ma április 10-én sem ér 30 ezer forinttal többet egy one mint az s2-m, mármint ezt úgy értem, hogy én ennyit lennék hajlandó ráfizetni. Tudom, hogy ez nagy hülyeség, de a 250-hez már nem kell sokat tenni, hogy vegyek egy tényleg jó gépet, monitorral (mondjuk mégegyszer ennyit).
Lényeg a lényeg, mindenkinek más az értékrendje illetve mindenkinek más fontos, sokan azért tartják hülyének azt, aki vesz egy ilyet, mert az emberek töredékének se lesz One-ja magyarországon és aki nincs a tömegben, az hülye
(Ez viszont nem az én véleményem
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest