Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1174 üzenetére
Ez sima fólia. Csak olyan lágy, nem az a régi vékony nylon. De erős. Teljesen átlátszó. Hülye az a kép. Nézd meg a termék képgalériáját, ott mutatja hogy hogyan teszi fel telóra! Lényegében ez is ugyanaz....csak kicsiben.
Igazából amikor leszedtem a 3. füllel felrakás után a felső védőfóliát, azt hittem hogy nem tapadt rá, mert nem lehetett látni rajta. Csak amikor észrevettem 2-3 bubit a szélénél nyugodtam meg hogy rajta van.
Nekem a Samu S9-en is ilyen van, mert a hajlított széle miatt nem igazán lehetett normális üvegfóliát rátenni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Autós topik
- Politika
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest