Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Greg-77 #1050 üzenetére
Igen, én is egy félrenyomás után jöttem rá.
Mondjuk, sok értelme már nincs, amióta a netről letöltöttek is felmennek mókolás nélkül."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
HKorn
veterán
válasz Black_Raven #971 üzenetére
Akkor ha már moddolt Health app, igazán beletehetnék a gpx exportot is
Run&Ride
-
HKorn
veterán
-
Black_Raven
veterán
Nem állandó használatra van ez! Ki tudja mit művel a háttérben. Legjobb egy nem használt telefon/tabletre rakni. Vagy használat után törölni, és csak akkor felrakni amikor fontos, mert annyira halaszthatatlan óralapra bukkantál.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
HKorn
veterán
-
Aakisan
senior tag
Sziasztok! Tervezek venni egy fekete (46mm) órát.Az lenne a kérdésem,hogy kinek mennyire kopik /karcolódik a ház a mindennapok során?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Aakisan #1064 üzenetére
Egyáltalán nem. Ez csak egy hónapja van, de előtte másfél évig az egyes verzióm volt, azt rendszeresen odacsapkodtam kilincsekhez, falhoz, stb, semmi baja sem a háznak, sem az üvegnek.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Azt nem tudom, olyanom nem volt.
Elvileg a 46mm-esnek ugyanúgy kiér az üveg a széléig, mint a kistesónak. Az egyes kicsit védi az üveget a peremmel, de itt a kérdés a ház volt, az biztos annál is bírja."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Aakisan
senior tag
Köszi a válaszokat,akkor ma be is zsákolom
-
scyllarus
veterán
Egyébként az a szitu, hogy az MS Outlook, Teams vagy az Üzenetek tartalma végig olvasható az órán, akár több képernyő hosszan is.
Szóval a rövid megjelenítés nem a Huawei hibája, hanem a gányul megírt alkalmazásoké."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
gyemipapa
senior tag
válasz scyllarus #1071 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az outlook nem a teljes levelet jeleníti meg, csak 2-3 mondatot. Umidigi, Android 10. Persze így is elégedett vagyok, nem novellát akarok rajta Power 3olvasni, a pár sorból kiderül, hogy fontos, sürgős-e, válaszolni meg úgy is a telefonon lehet.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
scyllarus
veterán
-
soundman1
senior tag
válasz scyllarus #1071 üzenetére
Ez érdekes felvetés. Más órák nem ugyanazt az információt kapják meg, mint a Huawei órái? Vagy az Outlook bővebb infót tud rakni, mert más szabványt használva teszi azt az üzenet tartalmába. Olyan lehet ez mint az SMS-ek élvezetes kezelése, hogy lehet az 160 karakter is a szabvány használatától függően. Vagy valami hasonló. Jó lenne, ha a Huawei végre rágyúrna az üzenetkezelésre.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
scyllarus
veterán
válasz soundman1 #1075 üzenetére
A Wear OS-es órák nyilván letelepítik magát az alkalmazást, azokon pont úgy jelenik meg, mint a telefonon. A Samsungokon is arra tippelnék, megvan a Tizenes verziója az appoknak az órán. A Xiaomikat nem tudom, de ott ugye tudjuk, hogy van gond.
Elvileg jövőre jön a Harmony OS, a GT2 is megkapja, akkor kiderül."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
embe
nagyúr
Működésben, stabilitásban, funkciókban és úgy általában van e-között és a Huawei Watch GT2 között különbség?
Hallottam olyan véleményt, hogy a Huawei stabilabb, funkciókban gazdagabb.Ahogy néztem, hardveresen ugyanaz a két modell, és ahogy láttam funkciókban is.
-
scyllarus
veterán
Amennyit én tudok, van olyan funkció, amit GT2 kapott meg később
Stabilitásról nem tudok nyilatkozni, nekem ezzel nem volt ilyen gondom."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Hát ezt így nem merném állítani Nem ismerem a Huawei változatot.
Csak belefutottam, hogy olyan AOD óralapokat mutattak be a legutolsó frissítésben ott újként (verziószám is stimmel a Honorral) a YT-on, amik már régebben megvoltak itt."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
embe
nagyúr
A krómozott változathoz - a barna bőrszíjashoz - ad fekete szilikon szíjat a Telekom, nem tudjátok?
-
embe
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #1083 üzenetére
Ok-ok. De telóknál volt korábban, hogy szolgáltatóktól vagy régiótól függően adtak/vagy nem adtak hozzá valamit.
Akkor van hozzá ezek szerint...Kerestem, de nem találtam fotót, hogy hogyan nézhet ki fekete szijjal...
[ Szerkesztve ]
-
ultio
aktív tag
Teszteltem
Egészség app > Google Fit > Health Sync > Strava. Manuálisan indítva a szinkronizációt átmennek az adatok.
Viszont tényleg pontatlanul, pedig maga az óra jól rögzíti és az Egészség appban is rendben van.
Igazából ez arra jó, hogy ott legyen Straván az aktivitás, de az adatok rosszak.Ha megoldja a Health Sync, hogy közvetlenül az Egészség appból kapja az adatokat, hátha pontosabb lesz.
embe
Kerestem, de nem találtam fotót, hogy hogyan nézhet ki fekete szijjal...
Szerintem nagyon jól néz ki a fekete szíjjal és minőségi a szíj is.[ Szerkesztve ]
rasti rusti
-
Balinov
titán
válasz Black_Raven #1088 üzenetére
Láttátok, van új fw, de semmi részletes changelog...
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
scyllarus
veterán
Nálam sincs, de a GT2 kapott valamit a napokban, tuti mi is megkapjuk majd. De ha jól rémlik, az 1.0.10.8-ról 12-re ugrik a vége, szóval nagyon kicsi változások lehetnek csak.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
embe
nagyúr
A fekete óraház nem kopik?
-
-
ultio
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest