- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Dimond G #2049 üzenetére
Ha nincs net, akkor sehová sem kapsz értesítést. Azon jön a telóra, az küldi az órára.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Ferenczi Áko
addikt
No, megjött a GS Pro, íme a véleményem:
A Gs pro-nak a felső kerete fém és szerintem minden sérülés meglátszik rajta idővel, ellenben a MW2 teljes felülete üveg... Az óratok műanyag, de elég jó fajta.. A szövet szíja nekem bejön.. A szoftver frissebb, az időjárás része (nem szoktam használni) modernebb, és az értesítési ikonok is kaptak egy ráncfelvarrást.. A kijelző nyilván mind a kettőnél parádés, viszont úgy tűnik nekem, hogy a Magic watch 2 színei picit melegebbek, gondolom "fáradt" az amoled az idő múlása miatt.. Viszont összességében külsőleg a Magic watch 2 modernebb(nekem a fekete színű van), elegánsabb a fém tok miatt, a Gs pro meg sportosabb..De igazából megkaphatná a Gs pro szoftvert a mi óránk is szerintem, nem tudom miért fogják vissza.[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Valaki használja az órát Apple telefonnal?
Ha igen, akkor van app hozzá és rendesen csatlakozik?
Köszönöm a választ! -
scyllarus
veterán
válasz Ferenczi Áko #2042 üzenetére
Van hazavezető funkció is benne. Viszont a megjelenése nagyon sportos, van, akinek ez előny, van, akinek hátrány. 35k nagyon jó ár, én Telekomos vagyok, ha nem váltanék gyártót, lehet, hogy cserélném.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
őstag
válasz Ferenczi Áko #2039 üzenetére
Találtam egy tesztet róla. https://mobilarena.hu/teszt/honor_watch_gs_pro_teszt/kulso_uzemido_csomagolas.html
-
őstag
válasz Ferenczi Áko #2039 üzenetére
Az akkuja nagyobb 790 mah. a többi különbséget nem fedeztem fel. De 35-ért jó ár!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A Telekom oldalán most 35.000 ft a Honor GS Pro.. Szerintetek megéri lecserélni egy Magic Watch 2-t? A használt piaci ára majdnem annyi a MW2-nek mint az új Gs pro-nak.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
scyllarus
veterán
válasz mayafree #2037 üzenetére
Ilyet én nem olvastam. A GT2 a mai napig kap frissítéseket, a Honornál két, hardveresen megegyező változat van, a régi B19 január óta semmit sem kapott, az újabb B39 állítólag frissül.
-
mayafree
tag
Sziasztok!
Valamelyik hírportálon olvastam és sajnos már nem emlékszek, hogy vagy a Huawei Watch GT2 vagy a Honor MagicWatch 2 hamarosan már nem kap több frissítést!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezen két okosóra közül melyik okosóra támogatása fog tovább tartani?
És hogy hol van pontosan erről konkrét hivatalos infó?
Előre is köszönöm!
Üdv. -
Dhampir
félisten
válasz pajorgergo #2017 üzenetére
Gratulálok, nagyon szép óra.
-
scyllarus
veterán
válasz blizzrd #2032 üzenetére
Nem, nálam minden rendben van velük. Időnként fordul elő, de az szerver probléma szokott lenni, pár perc múlva rendbejön.
-
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Másnál is fenn áll a probléma, hogy Health-ban nem látja az óraszámlapokat?
-
scyllarus
veterán
Nem a frissítés hiánya miatt cserélem. Teljesen elégedett vagyok az órával.
Egyszerűen az a mániám, hogy egy gyártótól szerzem be a dolgaimat, ha lehet. Honor volt a telefon, óra, mérleg.
A frissítés hiánya miatt lecseréltem a telefont Xiaomira, így most minden megy utána.
Plusz előny, hogy pl. a légtisztítóim is vezérelhetők a Xiaomi óráról.
De semmi baja nincs a HMW2-nek, szuper a mai napig, frissítés nélkül is. Csak jellemző a Honorra, ahogy kezelik."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Babetta-X
senior tag
válasz pajorgergo #2018 üzenetére
Köszi! Feltettem 35-ért dobozával karcmentesen, remélem rácsap valaki. Baromira sajnálom mert nagyon jó kis óra volt, de egy funkció hiányzik a lelki békémhez : D
-
Throme
veterán
válasz scyllarus #2022 üzenetére
Nekem még mindig nagyon tetszik ez a HMW2, a frissítés hiánnyal/kimaradással együtt is.
Nyilván nem akarlak, nem is tudlak lebeszélni egy esetleges váltásról, de most lesz egy GTR3-ad, tengernyi frissítéssel... mennyivel leszel előrébb?
Elmondhatod, hogy az órád a legfrissebb... egészen a GTR4-ig .... -
scyllarus
veterán
válasz laczkaba #2023 üzenetére
B19. De pont azért, hardveresen ugyanaz a kettő, az újabb verzió akkor nem kapja meg a legfrissebb szoftvert? Tipikus Honor...
-
scyllarus
veterán
válasz laczkaba #2021 üzenetére
És akkor nem kellene megkapnia a 2020. januári frissítést? Szerintem azzal kellett volna kijönnie...
Mindegy, én már nézegetem az Amazfit GTR 3-at :)[ Szerkesztve ]
-
laczkaba
aktív tag
Uraim!B39 típusról irtam,nem B19.
-
laczkaba
aktív tag
Új firmware:1.0.10.76.Hibajavitások,mondjuk nálam minden jó volt.
-
Dhampir
félisten
válasz pajorgergo #2013 üzenetére
Mi lett helyette?
-
Babetta-X
senior tag
válasz pajorgergo #2013 üzenetére
És mikor? Ahogy néztem most nem annyira kapós. Köszönöm az infót, megpróbálom meghirdetni.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Úgy néz ki részemről eljött a váltás ideje, mennyiért lehet reálisan eladni egy jó állapotú, hibátlan fóliával használt HMW 2-őt?
-
Probert75
addikt
válasz laczkaba #2010 üzenetére
Köszönöm!
Ilyet találtam én is, de nem eltakarni akarom az órát, hanem csak védeni a szélét, élét. -
-
Probert75
addikt
Ilyen lünetta védőt tud valaki hazai boltból ehez az órához?
-
scyllarus
veterán
válasz Probert75 #2006 üzenetére
Akkor bocsánat. Ahhoz viszont új tulaj kellene, vagy olyan, aki nem nagyon rakott fel újakat/ törölt le belőlük.
-
g_g_g
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Arra gondoltam amiket az appból lehetne feltölteni, de nem gondoltam, hogy ilyen sok van.
Analóg számlapot szeretne majd a delikvens az órára, de akkor biztosan lesz ilyenből is bőven. -
scyllarus
veterán
510-ig számoltam, és nem értem a végére... És ezek csak az ingyenesek. Szóval szerintem nem fog senki képregényt csinálni ide
-
g_g_g
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy betenne képeket a gyárilag elérhető számlapokról?
Előre is köszönöm. -
tibike8
őstag
Most éjszaka az én órám is furán figyelte az alvásomat. Szerinte 2x voltam fent jó 20 perceket. Hát lehet, hogy fent voltam, csak nem vettem észre mert biztos átaludtam
Ellenben a párom ezekben az időintervallumokban valóban fent volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M6 Pro tempered glass üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip 6 eredeti FlipSuit tok, átlátszó, világító cserélhető betéttel
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON