- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsilaci
tag
válasz Nokedli999 #598 üzenetére
Az enyém is pont ilyesmi miatt kerül eladó sorba! Még várok egy frissítést, hátha... de nem nagyon bízom! Én a Garmin venu sq - val szemezek...
-
HKorn
veterán
válasz Nokedli999 #598 üzenetére
Pulzus tapasztalatok érdekesek, nekem futásnál nagyjából konzisztens az érzéssel.
Ahogy írtad, az a gond, hogy ennyiért nincs más. Garminért nem adok 100+ ezret, annyit nem ér. Stratos 3 esetleg lehetne, de az nem tetszik annyira. Az első gen Stratos tetszett, de az meg már régi. Esetleg Suunto 5 valami akcióban.
Run&Ride
-
Nokedli999
csendes tag
Sziasztok!
kb egy hónapja van meg az óra és eddig eléggé felemás a dolog. Tudom-tudom divat óra meg minden de attól függetlenül és sportolásra is használom. Előtte egy Amazfit Pace majd egy Stratos 2 órát használtam (utóbbinak meghalt a pulzusmerője ezét kellet váltani..) Nos az előző órákhoz kepést szerintem nyugodtan nevezhetjük „játék” órának a Honort, sportok terén mindenképp. Ahogy fentebb is írták pulzusmérésként eléggé érdekes dolgokat produkál. Én is használom súlyzós konditeremi edzéshez is, és nálam is nem egyszer mutatott 80-90 közötti értéket miután 150 kg guggoltam majdnem h*nyásig, aztán miközben csak ültem és vettem át a cipőt máris 140 volt a pulzusom. Kalóriát fogalmam sincs mennyire számol pontosan ebben az esetben hiszen az előző órákban nem volt „dedikált” konditeremi edzés mód. De gyanítom, hogy itt is hülyeséget számolhat ezekből az adatokból.
Futásnál nekem rendszeresen indokolatlanul magas pulzust mér. Egy olyan távon amit már milliószor lefutottam átlagnak 172 mért és maximumnak 190et miközben csak kocogtam mintsem futottam. (Ha végig spinteltem volna azt a 6 km távot akkor talán…) Szintemelkedésben is mást mér a Stratos 2 képest. Míg a honor emelkedésnek 34 m írt addig a Stratos 43 métert és szintcsökkenésnél is hasonló a helyzet. A GPS is jóval ritkábban veheti/rögzítheti a jelet mert a térképen visszanézett berajzolt útvonal is össze vissza van. Hol az árokban, hol a szomszédos főút közepén stb stb.
De ami nekem a legfontosabb az a hegymászás és túrázás. Tudom h nem lehet GPX fájlokkal semmit kezdeni ezen az órán, de ez nem is zavar hiszen a másik kettőben sem használtam soha, pedig azok tudták. Nos ezt a sportot a vírusosdi miatt nyilván nem tudtam kipróbálni még és vélhetőn egy jódarabig nem is fogom tudni. Kíváncsi leszek, hogy a hegyen miket fog mérni… Főként a magasság adatokra leszek kíváncsi. Na meg, hogy hogyan sikerül a GPS-nek lekövetni és berázni majd az útvonalat meg a távot. Vannak kétségeim…Szóval lehet, hogy fél éven belül (ahogy a határzárka engedik) lesz egy eladó órám… :D De remélem nem mert nemigazán tudok mit venni per pillanat ami nem kerül "horror pénzbe". Bár most megint jönnek ki a Xiaominak új órái. Hátha azok közt lesz hasonló mint Stratos volt.
-
Deck
titán
Ha ott lesz a programba akkor igen, ha nem akkor nem. Csak azok vannak amiket ott látsz.
PS5
-
Ferenczi Áko
addikt
Azt tudom, hogy vannak egyedi számlapok.. De engem az érdekel, hogy az Ajánlott kategórián kívül van-e még más hivatalos számlap valahol? Vagy hogy vajon más Honor óraszámlapjait megkapjuk-e mi is?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Deck
titán
-
Ferenczi Áko
addikt
Az Egészség alkalmazásban az Ajánlott óraszámlapokon kívül van még máshol is esetleg, vagy az a teljes lista? Mert a keresésbe hiába írok be bármit, nem nagyon adja ki..
Mondok egy példát: a számlapok között van egy olyan, hogy Marble, de ha beírom a keresőbe, ki sem adja..
Azért kérdezem, mert pl a most megjelent Honor watch gs pro órának van egy számlapja ami nagyon tetszik, de nem találom..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
HKorn
veterán
válasz Black_Raven #588 üzenetére
Azért ennél jóval drágább Garminok sem tűpontosak ám. Ott annyi az előny, hogy lehet hozzájuk mellkaspántot csatlakoztatni. Ha pontos pulzus kell,akkor nincs mese, kell a pánt.
Run&Ride
-
Black_Raven
veterán
válasz Tacsilaci #590 üzenetére
Ez egy divatóra, amiben bárhol megjelenhetsz, látod a hívásokat, beszélni is tudsz, kapod az üzeneteket, látod az alvásodat hogy kb mennyi a pulzusod, mennyit alszol, ha kocogni van kedved mehet, a túra is gps-el, zuhanyozhatsz benne, sokáig nem kell töltened, szép is, stb,stb. Kifejezetten az embereknek van, napi használatra, ami telitalálat. De nem komoly sportolóknak. De nem is úgy néz ki mint egy sportóra. Inkább egy finom műszer ami segíti a hétköznapjaidat..
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Tacsilaci
tag
válasz Black_Raven #588 üzenetére
Lehet hogy igazad van, de azért az érdekes hogy bizonyos sportok nem okoznak neki gondot. És hasonló árban aktivitás mérők rendkívül pontosak tudnak lenni. Az is érdekes hogy alap esetben sport indítás nélkül az óra kijelzőn egész pontosnak tűnik a pulzus vissza jelzés.
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Honor Magic Watch 2 fekete színű órára milyen színű műbőr/bőr óraszíj passzolna hozzá?
A másik kérdésem hol lehet kapni? Előre is köszönöm!• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Black_Raven
veterán
válasz Tacsilaci #587 üzenetére
Igazad van, de ez nem speciális sportóra, hanem okosóra inkább amatőr/átlagembereknek fittness tracker. Ha tűpontos mérés kell, vegyél Garmint. Ezek csak megközelitőleg pontosak sajnos. Ez sztem arra való, ha elmegyek futkározni, tudjak zenét hallgatni és nagyjából látom a pulzusomat is. Meg, látom mennyire vagyok kialvatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
Azért ez lehet veszélyes is nem mindegy hogy a pulzusod 130 vagy 155 !
-
Tacsilaci
tag
Sajnos futás közben is alacsonyabbat mér valamivel de az nem releváns,tényleg úgy ahogy írják négy öt szívverés...Az az igazság hogy a Huawei annak idején is a futást és a kerékpározást preferálta. A többi sport is szerintem picit parasztvakítás,de azért a súlyzós edzést rengeteg sportban használják erőnléti edzések miatt.Én főleg ezért vettem mertt 47 éves múltam, az elmúlt 6 évben használok ilyen kütyüket,a mai napig megvan a fitbit charge 3,az egy picit túl sok kalóriát számolt,de a pulzust nagyon jól mérte.De azért vettem ezt mert szerettem volna egy óra kinézetű eszközt...
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz Tacsilaci #580 üzenetére
Sajnos Nálad akkor nem jó tényleg, de általánosítani nem érdemes ez miatt. Nekem 2-5 között van a hibahatár, valamikor meg pont annyit mutat, mint a Veroval EKG készülék. Igaz ez 200-as pulzusra is edzés közben. Mondjuk én direkt a 42mm-es változatot vettem, ami nekem nagyon jól felfekszik a kezemre.
Motorola Moto G54 Power 12/256GB
-
Tacsilaci
tag
Igazából ez nem ok arra hogy ilyen rossz eredményt produkáljon az óra! Van a teremben egy kínai neve nincs egy fitbit egy Xiaomi gts mind pontosabnak bizonyult sajnos! Haza felé séta közben magasabb pulzust mért az óra (98-101) mint guggolás közben, jóval 100 kg feletti súlyal! Gyakorlatilag az edzések közben többször 130-ról le esik 86-ra a pulzusom és ott ragad hosszú percekig! És mondom nem csak én tapasztalatom ezt! Futás közben folyamatosan mér nem ugrál a pulzus. Szóval biztos hogy szoftveres a probléma!
-
Tacsilaci
tag
Kedves fórum társak!
Szomorúan jelentem hogy, megválni készülök az órától!
Sajnos nagy csalódás nekem ez a készülék! Nagy reményekkel vásároltam, de súlyzós konditermi edzésekre senkinek nem ajánlom!! Volt szerencsém most három egymást követő edzésen tesztelni egy másik Magic watch 2 - vel és egy pulzioximéter társaságában! Kritikus a pulzus mérési hiba! 20—25 szívdobbanás különbségek vannak! Nagyon alacsony pulzust mér, ami veszélyes is lehet! És sajnos nem egyedi eset a másik óra tulajdonosa ugyan ezt tapasztalta! Ami érdekes hogy futó edzés közben egész elfogadható, de ott is 8-10 a különbség! Ami azért relevánsnak mondható! Nagyon rossz vétel volt, most már látom! Próbáltam gyári vissza állítást, beszéltem az ügyfélszolgálatttal, (akik már hallottak a hibáról!) vártam firmware frissítést mindhiába! Pedig nagyon szép óra és az én igényeimnek meg is felelne, ha jól működne! Szóval aki esetleg pontos edzés pulzus mérésre vágyik az ne ezt az órát válassza! Hátha tudok segíteni annak aki most akar vásárolni! Mindenkinek jó egészséget kívánok![ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Igen én voltam
Ferenczi Áko Elvileg valami megoldást találtak,hogy addig kínai nyelvre kell átrakni,de nem vagyok biztosan.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Ferenczi Áko #573 üzenetére
Facebook csoportban vagyok Huawei Watch GT Series.... Hungary-ban. Ott van leírás hogy lehet egyedi számlapokat rárakni.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Ferenczi Áko #563 üzenetére
Ne aggódj majd helyreáll esetleg frissítsd a szoftvert ha még nem tetted meg. Nekem az előző firmware verzió problémát okozott nem volt pontos,de most már normálisan szinkronizál.
Itt megint nem lett pontos,gondolom a mobilom néha mért utazás közben is.
Csak hogy honor számlapomat is megmutassam.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Ferenczi Áko #570 üzenetére
Rossz példa mindig van, minden topikban egy ember biztosan van akinek rossz a számláló/ujjlenyomatolvasó/kijelző/mikrofon/akksi stb. Majd ha tele a topik siró emberekkel, akkor kijelenthetjük hogy csal az óra, addig csak kifogott egy hibás példányt, ami sajnos bármikor/bárkivel/bármivel előfordulhat.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Black_Raven #569 üzenetére
Igen én is így gondolom, csak kíváncsi voltam, hogy miért van ez..
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Ferenczi Áko #568 üzenetére
Ezt komolyan gondoltam, az órádnak ez a dolga, a telefonodnak meg más a profilja. Nem az órád fésül össze adatokat, hanem az appod, ha az "i" betüre kattintanál akkor látnád is. Tökmindegy mitől van eltérés, az óra a releváns adat.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Black_Raven #567 üzenetére
Ezt nem tudom, hogy most cinikusan írtad-e vagy sem, mert volt aki mást írt de én arra tippelek, hogy a kocsikázás miatt van az eltérés..
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz Ferenczi Áko #565 üzenetére
Igazából nem is értem a kérdést, vagyis hogyan lehet ez kérdés egyáltalán, amikor a világ egyik legjobb aktivitásmérő órája van a kezeden, ami minden rezdülésedet figyeli egy halom szenzor által..
-
Black_Raven
veterán
válasz Ferenczi Áko #565 üzenetére
Egyszerű==az Óra
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Black_Raven #564 üzenetére
Az igaz, de a mobil mutat ~500 lépéssel többet.. Én arra tudok még gondolni, hogy vezetés közben a mobil úgy érzékeli mint ha néha lépnék párat.. Mindenesetre jó lenne tudni melyik a releváns..
-
Black_Raven
veterán
válasz Ferenczi Áko #563 üzenetére
Szia! Biztosan mászkáltál a mobil nélkül. Pl.otthon a mobilom az asztalon, én még attól jövök megyek, az órával a kezemen. Nálam most 50 lépés az eltérés csak.
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
Szívesen Megpróbáltam érthetően írni, örülök, hogy sikerül
-
HKorn
veterán
válasz Ferenczi Áko #559 üzenetére
Nahát, mindig tanul valami újat az ember Mondjuk nem sokszor volt olyan, hogy az a 7mp világítás túlzottan zavaró legyen.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Deck
titán
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Múltkor láttam az egyik haverom kezén egy Huawei Watch GT 2-t, aztán mutatott egy olyan dolgot, hogy ha világít az óra és nem akarjuk megvárni,hogy magától elsötétüljön a számlap, rá kell "csapni" tenyérrel és kikapcsol a kijelző. Ez itt is működik. De elég ha 2 ujjal lefeded a kijelzőt, kikapcsol úgy is. Elnézést, ha már volt itt téma, nekem újdonság..
-
Csika11
csendes tag
Ma reggel érkezett frissítés az órára (1.0.9.58), de elég szerény: rendszerstabilitás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Styleair
aktív tag
-
Styleair
aktív tag
Sziasztok!
Okos órát keresek és ez is szimpatikus.
Van már megoldás a track exportálásra, gpx, valami?Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #542 üzenetére
Nekem tegnapelőtt jött meg. Azóta szinkronban van a lépésszámlálóm,előtte nem voltak pontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 Pro tempered glass üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip 6 eredeti FlipSuit tok, átlátszó, világító cserélhető betéttel
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON