Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondolom hasonló fizikai elven működik ez is.
[link]
Kiderül a videóból, hogy hol forgatták?Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
-
Igen. A megoldás a Coriolis-erő.
Csak azt sajnálom, hogy egyből beírtad, pedig már kezdtem hozzászokni a sértegetésekhez.
Nem tudom, hol forgatták, én is ma láttam először a videót.
A félteke kiderül abból, hogy az óramutató járásának megfelelő forgatásnál lázad a tárgy.
Volt, akinek nem kellett hozzá kelta kő (celtic stone vagy rattelbeck) és telefonkagylóval pörgetett.
Tetszik az a videó is, amit belinkeltél. Még soha nem jártam a déli féltekén.
Itt van még egy:
https://www.youtube.com/watch?v=LmEf7aIhpF8Béla
-
"Csak azt sajnálom, hogy egyből beírtad, pedig már kezdtem hozzászokni a sértegetésekhez."
Már elengedem ezeket a dolgokat.
Sokszor kiírom én is magamból ami gondolat kikívánkozik, aztán már nem mindegyikre ugrok a válasszal.
Szerencsére kisebb fiam hasonló csillagász/matematika/fizika beállítottságú, így itthon van miből mazsolázni amin lehet törni a fejet.Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának. "Chasing Spiders and overheat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- Milyen processzort vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Modding és elektronikai kérdések
- Netfone
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xbox One S 1TB
- Sony WH-1000XM3 aktív zajszűrős bluetooth fejhallgató
- Dell G15 5530: Az új erőmű a kezedben! 32 GB változat
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- Lenovo Thinkpad T470 / I5 7300U / 8GB Ram / 250 GB SSD / 2-3 órás akku / Világító bill. / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest