- Vissza a PC Masterrace-re
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #798 üzenetére
Nem, az egyes is így működik. De várom a BF-et, hátha lesz jó ajánlat. De Karira mindenképp meglepem magam egy 2-vel
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #796 üzenetére
Nekem azért kell, mert ha nem alszom el rögtön, akkor forgolódáskor pofán ver a fény. Amúgy igazad van, ébredés után kell a gomb, akkor is, ha közben lejárt a DND.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
Pont azt írtam, hogy nem kell DND, mert ha elalszom automatán kikapcsol a csuklómozdulatra kijelző on, mindaddig kikapcsolva van, amíg ébredés után megnyomom bármelyik gombot, lényegében az jelzi az órának hogy fölébredtem, mehet a karnevál.
Tibiajax: én kimélem, csak 5V/1A töltőfejjel töltöm, ki tudja milyen elektronika van benne, így nem punnyadhat meg, semmiképp.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Tibiajax
nagyúr
azt szeretném megkérdezni, hogy bármilyen töltőfejjel (akár a mate20 gyorstöltőjével) is tölthetem bátran az órát, vagy inkább csak egy mezei, gyengébbet használjak?
köszi[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Azt mondja meg nekem már valaki, hogy a bejövő hívást hogy lehet az órával némítani?
Run&Ride
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #786 üzenetére
Nekem vezetés közben nem villog az egyes, jórészt városban vezetek én is.
Időzített DND van, így éjjel nem kapom az arcomba, ha átfordulok a másik oldalamra. Persze, éjszakás műszakban ez nem megoldás."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibike8
őstag
válasz Black_Raven #786 üzenetére
Igen, ezt én is megfigyeltem, de igazából nem tudom, hogy ezt hol lehetne állítani. Vagy esetleg az alvásfigyelés vezérli és ha úgy érzi, alszom, akkor lekapcsol a kijelző Én 3 műszakban vagyok és ott nem kellene éjszaka, ha csak úgy nem menne az AOD, ha én nem akarom. Majd jövő kedden tudom ezt csak ellenőrizni. Akkor éjszakázok legközelebb.
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz Black_Raven #784 üzenetére
Nekem még csak kétszer volt feltöltve, de 7 nap után 10%. Mondjuk vezetéskor elég gyakran világít a kijelző, ahogy tekerem a kormányt, napi 20km város. Talán ez meríti. De az AOD is merítené, arra fe is híja a figyelmet hogy felezi az akkuidőt., azt meg nem szeretném, hogy két kezem kelljen ahhoz, hogy megnézzem, hány óra.
[ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz Black_Raven #782 üzenetére
Mondjuk én doongoo-t kérdeztem, de akkor neked így hány nap AOD nélkül, csuklófelemelés világítással?
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
tibike8
őstag
Nem vagyunk egyformák. Én is csak azért ragaszkodom az AOD-hez mert így jobban tetszik és jobban óra hatása van. Az analóg kijelző nekem teljesen jó. Éjszaka meg amúgy is elsötétül az egész mikor alszom. Engem meg az zavar, ha sötét a kijelző. Akkor a számomra 'csak' egy okosóra hatása van. Persze, vegyek akkor egy analóg órát, de azért kellenek a plusz képességek is így számomra az AOD fontos. Illetve pont azért nem tetszenek a szilikonos szíjak sem mert akkor megint olyan 'okosórás'. Ezért kell nekem a klasszikusabb bőr vagy fém szíjak. Amúgy most 3,5 nappal a töltés után 46%-on van az óra AOD-val és sok nyomogatással. Jó ez így nekem.
De hát mindenkinek máshogy tetszik. Ezért szép ez -
scyllarus
veterán
válasz Tibiajax #772 üzenetére
Ilyet szerintem 8-10.000-ért kapsz, valami kínai noname cuccot. Olcsóbb is lesz, ha úgy sincs szükséged pontosabb pulzusmérésre, ilyesmire.
-
HKorn
veterán
Megcsináltam, így már átmegy a Stravába, de ez plusz 1 alkalmazás és rádásul a mai 7.1km futás mire átmegy a Stravába már 8.9km lesz tök fals pace adatokkal, szóvak semmit nem ér az egész. Plusz beszinkronizál olyan aktivitást hogy reggel sétáltam 0.5km-t 50 perc alatt, ami egyáltalán nem történt meg.
Run&Ride
-
Tibiajax
nagyúr
elmondom, rettenetesen egyszerű.
az apple watchnál (bocs, h ezzel jövök mindig példának, de egy héttel ezelőttig még úgy volt h olyanom lesz, az akkori iphone-om mellé, de aztán másképp alakított a sors), van pl egy kék, spiráló, pulzáló számlap, ami hát.. iszonyat jól néz ki, önmagában. na most az én nagyon szeretném full on-on hagyva, hadd menjen, hadd lássák, ha nézzen már jól ki a karomon..
de tényleg. az abban a pillanatban megfogott, majdnem h azt tudom mondani, szinte csak emiatt akarok egy smartwatch-ot a kezemre.. úgysincs rajta semmi
és amikor olvastam, h ez a -jóval szerényebb árazású- honor is tud ilyesmit, a telefonommeg úgyis váratlanul huawei lett most, miért ne -
Tibiajax
nagyúr
válasz Black_Raven #767 üzenetére
köszi srácok
az engem nem érdekel, hogy felez, az apple watchnál így is sokkal többet bír, szóval rohadtul nem érdekel, h nem 7 hanem 3 nap.
viszont az apple watch-nál nagyon megy az always on, és megmondom őszintén, míg engem kb az összes fitneszes játékok nem izgatnak, ez annál inkább
és ez komoly gondom lesz, ha ennyire nem is biztos, h menni fog ez a sztori -
scyllarus
veterán
Ha jól sejtem, még csak nem is a gyáriakkal, hanem a külön megadott x számlap lehet csak aktív, gombnyomásra vált a beállított gyári/letöltött számlapra.
(Nekem az 1 van, rövidtávú tervben van a 2 beszerzése, szóval nem biztos)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
hamarosan én is belépek a klubba.
annyi kérdésem lenne: a folyamatos kijelző bármilyen gyári, vagy custom számlappal működni fog nekem, ugye?
köszi, -
-
scyllarus
veterán
Nem is kell látnia. A Healthben is Adatmegosztás néven van a menüpont. Az óráról és más eszközökről beérkezó adatokat osztja meg a G Fittel. Így működik, ez a normális.
-
tibike8
őstag
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy az óra is jelezzen, ha a teló ébreszt vagy letelik a visszaszámláló? (S8+)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON
- QuadLock tok iPhone 11 / 11 pro
- Anycast IP HDMI átalakító Chromecast szerű, de AirPlayt is tudja.