Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz Balinov #1650 üzenetére
Nem jegyeztem meg igazán.
Ami a legfontosabb: lehet számlapot letölteni IOS-en is.
Jönnek a holdfázisok. A többire nem emlékszem, a cikket nem találom."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
scyllarus
veterán
válasz scyllarus #1654 üzenetére
Oké, visszanéztem a threadet.
A helyzet a következő:
Iphone: semmilyen számlapot nem tudsz az órára áttölteni (talán most fog változni)
Huawei/Honor: minden elérhető, a fizetősek is
Nem H/H droid: a fizetősek nem elérhetők, ha jól tudom. Nekem legalábbis Samsungon így van, de azon fejlesztői Egészség van."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Nem néztem. Nekem tökéletesen működik, nem kerestem újabbat.
Újabban a gyári számlapok egész jók, egyre kevésbé töltök le külső forrásból."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zelota33
csendes tag
válasz tsabeekaa #1648 üzenetére
Nem merem elkiabálni, de úgy tűnik, valóban ez lett a megoldás. Örök hálám!
Ma mentem volna XIAOMI MI Watch-ot venni, gyakorlatilag csak emiatt a hiba miatt. A HONOR ment volna a Jófogásra. Így megspóroltál nekem egy felesleges "downgrade"-et (HONOR-ban van, Xiaomiban nincs mikrofon, plusz üzemidőben is jobb a HONOR)
Még egyszer nagyon köszönöm! -
őstag
-
scyllarus
veterán
válasz vlesi69 #1665 üzenetére
Pont ezt írtam később.
Először azt hittem, az IOS-es hsz megy tovább, azért nem értettem.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
embe
nagyúr
Friss Health: Huawei Health 11.0.6.512
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Hát nem lett jobb, kis dizájnváltoztatás, a pulzuszónákban eltöltött idő kördiagramját jól elcseszték, alig látható, hasonló színek vannak egymás mellett.
Jöhetnének hasznosabb újítások is, hogy pl sötét módnál a térkép ne legyen sötét, mert lóf@szt se látni rajta, meg még sorolhatnám. Csak le kéne copyzni a Garmin dolgait és sokkal jobb lehetne, de ez nehezen megy nekik.
Run&Ride
-
soundman1
senior tag
A Huawei telóra automatán jön, nálam 615-nél jár, 1 hete jött a 612, de váltotást most nem láttam.
Még a 612-t nézve láttam, hogy a Lépések menüben lett egy ugrás gomb, amivel a napi beállított lépészám teljesitéséhez egy edzést, gyaloglást lehet inditani. Ez nekem új volt.
Valóban lehetne értelmes fejlesztéseket belerakni. Az már nem sejtet jót, ha az ikonok, sőt az indítóképernyő szív ikonjának csicsázásában (mert ez os új lett) fullad ki a fejlesztés.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
És az új verzióval kaptatok egy megelégedett ségi kérdőívet? A végén bele írtam újra, hogy az üzenetkezelésen mit kellene már végre fejleszteniük.
A kprábban bejelentett kérésekre mai napig semmi válasz nem jött. Ha azokat beemelnék egy firmware-ba, illetve szpftver update-be az sokat javítana az élhetőségen.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
scyllarus
veterán
Láttam a topikban. Jé, van olyan Garmin, ami nem néz ki játékórának? Amit eddig láttam, mind kicsi, ronda és kacatmegjelenésű volt, ez egész jól néz ki. Mondjuk, gombokkal kezelni valamit a XXI. században...
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
HKorn
veterán
válasz scyllarus #1679 üzenetére
Ez nem a Venu Sq, azt visszaküldtem, az tényleg kicsi es gagyi kinézetű volt. Ez a Vivoactive 45mm-es, fémtokos, hasonlít a Honorra csak nem amoled kijelzős, hanem transzreflektív, ami nekem jól fog jönni.
Nekem 90%-ban sportra kell az óra és abban sokkal de sokkal profibb a Garmin szolgáltatások terén.
Egyébként sok bajom a Honorral sem volt, nagyon jó kis órának tartom, nem is szívesen válok meg tőle.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
soundman1
senior tag
Majd írhatnál egy pár pro-kontra véleményt pár hét haszmálat után.
Sportolásra egyértelműen jpbb választás, és van még pár dolog, ami szintén jobb náluk, csak más árkategória, bár H Pro-k is lassan annyiért vannak.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
HKorn
veterán
válasz soundman1 #1681 üzenetére
Igen, régóta szemeztem a Vivoactive 4-gyel, de sajna 100e körül van még mindig újonnan. Viszont most sikerült egy szép, garis példányt kifognom 60-ért, erre lecsaptam.
Majd írok róla, ha belaktam kicsit. Nálam fő szempont a futás és bringa, Garmin Coach lesz az első amit kipróbálok.
Továbbra is azt mondom, hogy a MW2 ennyi pénzért nagyon jó választás és továbbra is az egyik legszebb óra.
Run&Ride
-
scyllarus
veterán
Igen, sportra egyértelműen a Garmin a jó választás. Csak én annyit nem sportolok, hogy profi sportóra kelljen, pláne úgy, hogy amiket eddig láttam, azokat hétköznap nem hordanám. Amúgy is húzós az áruk (oké, adnak is érte valamit), de csak sportra nekem soha nem érné meg.
-
HKorn
veterán
válasz scyllarus #1683 üzenetére
Persze, mindenkinek a saját szempontjai alapján érdemes választani és egyébként a Honor is bőven jó hobbisportra. Jó a GPS, pontos a pulzusmérés, vannak edzésadatok is, több nem kell. Nekem sem ért volna 100k-t a Garmin, de ennyiért már megnézem, ki tudom használni a plusztudást, plusz asszonynak is Garminja van.
Run&Ride
-
embe
nagyúr
Ismét van egy Health. Huawei Health 11.0.6.515
-
scyllarus
veterán
-
gacsoi
senior tag
Srácok !!
Ismét nem jönnek meg az értesítések az órámra.
Tud valaki valamiféle telefonspecifikus leírást, mit is kéne pontosan beállítanom ?
Xiaomi redmi 8T a készülék -
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #1693 üzenetére
A topikját olvasva nem. Sokan jeleznek problémákat vele. De nézz bele te is.
-
pepetech
őstag
válasz Black_Raven #1693 üzenetére
Csak azért jobb valami (mégha butább is) mert több frissítést kap? Ez szerintem marhaság (már bocsánat) a sok frissítés egyet jelent csak. Túl sok hiba van amit ki kell javítani. Amúgy meg szerintem a mi óránk is kapja a frissítést 1-2 havonta.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #1696 üzenetére
Ha meguntad, az rendben van. De jobb nem lesz, sőt.
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Feleségem kapott egy ilyen órát kb egy hónapja, de nem nagyon találunk benne olyan funkciót, hogy futás közben az óra automatikusan leálljon, ha a futó is megáll valamiért. Mi nem találjuk csak ezt a beállításokban, vagy tényleg nincs ilyen funkció az órában?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime --- www.retrieverhelp.hu
-
scyllarus
veterán
válasz Cobalt14 #1699 üzenetére
Nekem fel szokta dobni, mondja is, hogy Paused, rá kell nyomnom a folytatásra, még sétánál is, minden beállítás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó eredeti bontatlan Apple USB-C to Lightning kábel.
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Pencil USB-C Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple DUPLA C töltőkábel eredeti , 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest