Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lázadó tárgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kisdobos0111
aktív tag
Most vettem az órát. Az lenne a kérdésem hogy nem lehet rá utólag hangrögzítő programot tenni?
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Használja valaki Oneplus 7-es szériával ezt az órát? Ha igen, megosztaná a tapasztalatait?
-
scyllarus
veterán
válasz kisdobos0111 #1352 üzenetére
Nem. Semmilyen programot nem lehet rá utólag telepíteni.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Balinov
titán
Gyári nekem is bejon, de kéne 1 sportos és stílusos tartalekba, meg egy elegánsabb, amit majd az irodában is tudok hordani, ha vége lesz a lockdownnak
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
hawkfoto
tag
Sziasztok! A fekete fém szijat hol vettetek hozzá?
-
Sittes
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
P30 pro telefonomhoz vasarolnek okos órát.
A watch gt 2 46mm és a magic watch 2 között gondolkodom.
Nyilván árban jobb a Honor.
Kérdésem az lenne hogy normálisan kapcsolódik a Huawei p30 pro- hoz?
Van komolyabb eltérés a két okos óra között minőségben és funkcióban ?Köszönöm szépen
-
skun76
csendes tag
Sziasztok
Honnan érdemes most ilyen órát rendelni?
Fekete színben érdekelne.
Túrom a netet de normális árban csak ezüst színben kapható.Előre is köszönöm
-
Sittes
csendes tag
Köszi szépen srácok a megerősítést
Már csak találnom kell egy eladót -
resist
tag
Én most vettem kb. fél órája a Telekomnál Székesfehérváron a plázában. 47e, nem tudom mennyi van még, online valóban nincs.
Meg most az edigital oldalon van, nem tudom meddig elérhető (én mondtam vissza ). -
ZeRTaX
csendes tag
Sziasztok!
Pár órája én is tulajdonosa lettem egy órának és eddig nagyon tetszik A topik első 550 hozzászólását átolvastam, de bevallom a többihez nem volt erőm Az elején láttam volt hiba azzal, hogy nem írta ki mindenkinek a nevet hívásnál, ez szerencsére nálam tökéletesen működik. Viszont nem találom az egészség appban hol tudom hozzáadni a telóhoz a 10 névjegyet, hogy hívni is tudjak?A másik kérdésem, hogy az acél nevű számlapnál a HPA mutató felett a tengerszint feletti magasságot mutatná? Csak mert az nálam az első 2-3 órában 80-110 m között ingázott Jó... Azt hozzá kell tennem hogy nem kültéren, még nem tudtam kimozdulni a lakásból. Illetve az elmúlt 1 órában mintha beállt volna 101 m-re.
-
resist
tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. Még most ismerkedek én is az órával, de jól gondolom, hogy az Egészség alkalmazásnak folyamatosan futni kell a telefonon (Xiaomi Mi8), hogy az értesítések átmenjenek az órára? Ha kilövöm semmi. Előtte Stratosom volt, a Zepp nem ment (gondolom a háttérben valami azért futott).
-
scyllarus
veterán
-
-
tibike8
őstag
-
embe
nagyúr
Ma voltam egy Zempléni túrán. Telón kilőttem a bluetooth-ot, azonnal talált az óra gps jelet.
5 óra - 13 km. Frankón végig követte a túrát. Végezve telón bekapcsoltam a bluetooth-ot, szinkronizált, és minden ott van a telón.
Annyi hogy szerintem a magassági értékekkel kicsit tévedhetett.A pihenő alatt ( kb. 20 perc. minimális mozgás ) leállt magától. Úgy indítottam el. Ha nem indítom el, akkor ha azt érzékeli hogy tovább megyek akkor automatikusan folytatja?
De így utólag az sem kizárt hogy benyomtam véletlenül a felső gombot, és emiatt szakította meg a túra rögzítését.
-
embe
nagyúr
Frissült a Health.
-
szukjozsef
csendes tag
Ha a kézmozdulatra történő ébresztés be van kapcsolva akkor kb mennyi üzemidő jön össze a 46 mm-es változatnál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Google Pixel 9 Pro XL, fekete gyári szilikon tok! Új, bontatlan, sose használt.
- Érintő ceruza,Adonit Dash 4! IOS, Android compatible!
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest