- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
Igen, valamelyik utóbbi frissítéssel tették bele, hogy hozzá lehet adni, meg kivenni is, sportokat. Mondjuk szerintem a legtöbbnek semmi értelme, mert nem ad semmivel sem több infót, mintha az egyéb sportot indítanád el, kb pulzusból meg időtartamból számol egy kalóriát és ennyi.
Run&Ride
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Rá lehet valahogy fabrikálni más sportokat is, ami pl a GTe bán van?
-
HKorn
veterán
-
Babetta-X
senior tag
-
HKorn
veterán
Nektek talál rendesen GPS jelet az óra? Ma olyan jelenséggel találkoztam, amivel eddig még nem. Szokásos helyen futottam volna, indítottam az edzést az órán, erre az az üzenet fogadott, hogy a GPS jel pontatlan lehet, frissítsem a Health appban. Health app megnyit, órán újraindítom az edzést, GPS keresés elindul es ennyi, azóta sem talált jelet, sem ott sem máshol. Wtf? Remélem nem szart be.
Run&Ride
-
chewycl
tag
válasz Black_Raven #535 üzenetére
Még az sem kellett de köszi a tippet! Én voltam a retard user, csak a bluetooth kapcsolatot kellett elfelejteni az iphone-on belül a beállításoknál, majd újracsatlakozni.
-
maci74
tag
válasz Black_Raven #534 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet, a HMS hiányzott még.Igy már siker,szépen fut minden.
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
-
Black_Raven
veterán
Tedd fel a Huawei Mobile Service-t is a Playről, majd úgy regelj. A párositást majd Ő írja. Mobilnet vagy Wifi+Bluetooth+Hely(gps) legyen bekapcsolva. A BT menüt felejtsd el, az Egészség app csinál mindent. Engedélyeket add meg amit kér. Aztán utána úgyis lesz még kérdésed.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
maci74
tag
Sziasztok.
Tegnap vettem a nejemnek egy MW2-es órát.Samsung telója van,de ez az óra tetszett neki.
A párosításnál már elakadtam,mert letöltöttem a huawei health alkalmazást.Azt megnyitva regisztrálást v. bejelentkezést dob fel.Próbáltam regelni de sem mailben sem sms-ben nem jött semmilyen kód.Leírna valaki nekem a párosítás menetét részletesen mert a gyorstalpalós kiskönyv elég foghíjas.
Köszönöm a segítséget előre is."De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
chewycl
tag
Sziasztok,
MW2-t használok pár hónapja. Lecsatlakoztattam az iphone-ról, és átraktam androidra, hogy zenéket és új óraszámlapokat töltsek le rá. Aztán lecsatlakoztattam androidról 1-2 hónap után.Most egyáltalán nem enged csatlakozni...toltam az órán resetet is. KIválasztom a telón, hogy pároztatni akarom és kidobja nekem, hogy "Association failed". Telefon restart megvolt, óra reset megvolt, letöröltem a huawei health appot majd visszatelepítettem de abszolút semmi nem segített.
Tudok erre megoldást? Falnak megyek tőle
-
Lionela
csendes tag
Sziasztok!
Pár hónapja használom a HMW2 kistesóját, azaz a 42 mm-es változatot.
A legnagyobb problémám, hogy rendszeresen alvásnak vagy szundizásnak hiszi, azt, ha csak ülök és nyugiban vagyok (olvasok, vagy filmet nézek).
Semmi lehetőség nincs utólag módosítani az alvásadatokat? Azaz kézzel megadni neki, hogy nem, nem 20 órakor mentem aludni, hanem 23 órakor, ami azért nem mindegy
A másik, amiben lehet tudna valaki segíteni. NAGYON vékony a csuklóm, a szíjak 99%-a a lehető legkisebbre van állítva, és még így is lötyög pl. mozgás közben az óra, és onnantól kezdve ugrik a normális pulzusmérés.
Van esetleg valaki, aki a hatmilliárd szíj közül tud olyat, ami esetleg nem 80 kilós emberekre lett tervezve, hanem nagyon kicsi csuklón is van lehetőség, hogy ne adj isten még hőmérséklettől függően bővíteni/szűkíteni is tudjam?
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Ez az aktivitás valahogyan megjeleníthető a Health alkalmazásban, jelenleg csak az órán látom. A Health-ben ha rámegyek az edzésekre, ott csak 5-6 edzéstípus jelenik meg. Mivel én nagyrészt súlyzós edzéseket csinálok ezért jó lenne látni őket telefonon is.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #524 üzenetére
Facebookon van Huawei Watch GT,honor Watch series magyar csoport és ott leírás alapján csináltam be.
10.0.2.333 verzió app volt meg a 6.3-as Taichi,meg mellé Multiple Watchface,HMS Core legfrissebb verzió.A telepítést telefon nyelvét angolra váltottam,ha ezekkel megvoltam akkor Health program elindítás,huawei ID-t beütöttem amit regisztráltam. Megcsináltam mindent és utána meg telefon nyelvét magyarra állítottam.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #524 üzenetére
Nálam ilyen probléma egyelőre nincsen szerencsére.
Mondtam munkatársamnak,hogy szerezzen már be nekem is eredeti fekete színű bőrszíjjat az órámra. Neki GT2-je van csak ezüst kerettel.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Black_Raven
veterán
Már nem tudom pontosan, össze-vissza működött, vagy itt vagy a GT2 topikban írták, ha jól emlékszem Xiaomi telefonnal. Linkeld be, mi alapján csináltad, kéne egy béta app amiben már szerepel az MW2..
Nekem is ezüst keretes van.[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #522 üzenetére
Taichival milyen dolgokat szokott produkálni?
Nekem csak tegnap-mára produkált ilyet,de mindig pontosan mért. Bár a frissebb verzió lehet jobb lesz.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #520 üzenetére
Mostantól én is. Majd ha jön frissebb tájcsi akkor újra megpróbálom.
Másik téma:
Ma éjfélkor lépésszámláló nullázás helyett meg tripplázta így 95 ezer lépést mutatott.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Black_Raven
veterán
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #517 üzenetére
Végül is igazad van annyira engem nem hozz lázba a sok számlap,de sok közül nekem egy tetszett meg. Ha valami megtetszene akkor visszarántom a régi verziót és utána visszateszem.
Igen nagyon tetszik ez az új design,főleg az alvásfunkció része. Nagy nehezen megtaláltam az alvási időmet a szemem nem bökte ki így elsőnek.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
gyuri2008
veterán
Ios on megy a véroxigén mérés az órán?
-
Black_Raven
veterán
-
FoLey-v
addikt
Alvásfunkció nem szinkronizál behalt okés. Egyelőre most az egyéni számlapot nem is akarom,mivel a legfrissebb Health verzió felrakáskor is megtartotta a kedvenc számlapomat csak feltölteni nemtudom. Jó lenne ha nem régi verzióval,hanem a frissebbel is.
Frissebb verzióval ezt fogadja.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Tacsilaci
tag
válasz Black_Raven #513 üzenetére
Nekem nincs fenn HMS Core, Xiaomi telefonom van.
-
Tacsilaci
tag
válasz Black_Raven #511 üzenetére
A jelenlegi legfrissebb ami a Google Play-en van.10.1.1.312
-
Tacsilaci
tag
válasz Black_Raven #508 üzenetére
Hááát sajnos nekem nem marad. Beállítom kilépek és annyi! Volt hogy be állítottam és direkt nem léptem ki edzés végéig, ahogy végeztem le állítottam az edzést a telefon nem tudta el menteni az edzést és újra indult! De még az órán se volt nyoma az edzésnek! Azt hittem megüt a guta!
-
Tacsilaci
tag
válasz Black_Raven #504 üzenetére
Igen, te a határ értéket módosítottad, nem a maximális pulzus számot! Az alatta van. Az 220 - életkor! Ezt egyébként magától át kellene állítania, hiszen a regisztrációs fiókodban beírtad a születési éved, így tudja az életkorod!
[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Az edzés módban a hanggal nem lehet valamit kezdeni?
Nem tudom kikapcsolni, idegesítő a sok szöveg. -
HKorn
veterán
-
Tacsilaci
tag
Nekem még semmi hír a frissítésről... ☹️Jó lenne ha javítanának azt is hogy edzés közben ne veszítse el a pulzust... Van hogy 150-ről le esik 1 másodperc alatt 65-re!Ez után csak lassan tér magához! És ezt egy edzés alatt kétszer háromszor megteszi! És jó lenne ha a maximális pulzus számot is lehetne állítani! Eddig hiába állítom be, ahogy ki lépek az alkalmazásból vissza áll! 😠
-
FoLey-v
addikt
válasz Black_Raven #500 üzenetére
Na ez jó hír mondtam,hogy megfogod kapni.
Remélem a további frissítés is ilyen jó lesz meg valami újdonság is jöhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M6 Pro tempered glass üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip 6 eredeti FlipSuit tok, átlátszó, világító cserélhető betéttel
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON