- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Google Pay használata Magyarországon
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz eladogeppc #898 üzenetére
Igen. az adott appra jellemző színnel. Pl a whtasapp zöld, a viber lila, gmail meg piros.
-
tibike8
őstag
válasz Black_Raven #896 üzenetére
Kipróbáltam. Ki van szedve az optimalizásából mindkettő, de hiába indítom el a telón a lejátszót, addig nem látja az óra amíg be nem lépek a healtbe.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Az szeretném megkérezni, hogy üzeneteknél az APP-ok ikonjai külön színnel jelennek meg ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #896 üzenetére
"Igen, annál jobban nem tudom megadni a háttérfutás engedélyt mint most van." -ezt írta korábban, ezért gondoltam, hogy ott nem lehet baj. (Nem ismerve a Samu rendszerét)
Nekem hasznos viszont, ami tippet adtál, mert a Health kelleni fog."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibike8
őstag
válasz Black_Raven #890 üzenetére
Én amúgy JetAudiot használok és BT fülest és mindig megy a zene, ha lépek otthonról. A Health meg nekem is ott látszik a háttérben mint nálad állandóan.
De akkor lehet tényleg, hogy a 9-es droidot nem szereti. -
tibike8
őstag
válasz scyllarus #893 üzenetére
9 van rajta, nem lesz több rá. A havi patchek jövögetne még. 8-al jött ki a teló és a 9 lett a nagy frissítés.
De az S10e még viszonylag új. Azzal majd este csekkolom. Amúgy a Health újra telepítése sem segít. Annyi van most, hogy ha a háttérbe teszem a healthot és a telón elindítom a lejátszót akkor az óra is kezeli. Ha az órán leállítom a lejátszást és várok vele 1-2 percet, akkor már nem tudom az óráról indítani a lejátszást. Valóban, mintha nem futna a háttérben, pedig csak a háttérbe tettem és nem bezártam a healthet.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #892 üzenetére
Az s8+-ra voltam kíváncsi, a friss telóknál biztos voltam a 10-ben
Ha a nyomi A20e megkapta."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Ami eszembe jutott? Android verzió? Mert az A40-71 új telók, az s8+ meg hiába erős, azért jó pár éves. Fogalmam sincs, hogy frissít mostanában a Samsung.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
@tibike8: Egyszerűen nem értem hogy, hogy a francba hogy nem megy neked. Nekem samsung a71 van és kifogástalanul tökéletesen működik, és nem lépegetek vele sehová, nem megyek bele az alkalmazásba, oda vissza, és az óráról teljesen tudom vezérelni, főleg hogy rengeteg zenét hallgatok, mindig azzal adok rá hangerőt is, HMS még benne sincs az akkumulátor használatban soha nem is látszik hogy fut, néha azt hiszem hogy nem működik pedig igen, mert nekem fönt ez AI Live alkalmazás, az pedig nem működik nélküle, szóval nem tudom de be kéne állítani rendesen a beállításokban mindent. Ráadásul nekem a füles is BT+az óra. Itt egy kép a tegnapi 9.5óra!! zenéről.[kép] Igaz a Huawei Zenét ki kellett cserélnem mert a Google és a Bixby állandóan letiltotta.
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
tibike8
őstag
Oké, én meg este megnézem a párom S10e-jével is. Neki meg egy Huawei Watch Fit-je van. Majd keresztben is tesztelgetem a playert.
-
tibike8
őstag
Ja és minden más adat átfrissül automatikusan az appba így vélhetőleg csak fut a háttérben.
-
scyllarus
veterán
Így pont logikusnak tűnik a magyarázat. Elindítod, fut, aztán a teló memóriamenedzsmentje kilövi a háttérből, és leáll. Nem tudom, milyen telefonon használod, próbáld meg védetté tenni/engedélyezni vagy ahogy ott hívják.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Ha a többeknél jelentkezett GPS hibát javítják, már megérte.
Én nem tudtam még tesztelni, szinte ki sem mozdulok itthonról."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
Ha jól tudom, Garmin órák tudják a monitorozást.
Nem próbáltam, de Honorom van, menne biztosan.
Viszont ma-holnap végre meglesz az Iphone->Samsung cserém, akkor azzal majd megnézem, van-e gondja.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Jött új fw 1.0.10.8 semmi extra, csak a szokásos, "ismert hibák javítása"
Run&Ride
-
tibike8
őstag
Sziasztok, a véroxigén szintet csak manuálisan lehet mérni az órával? Monitoringozni nem tudja?
Illetve még egy tapasztalat az órával kapcsolatban: Az órával mindenkinek simán megy a teló zenejátszójának a vezérlés? Csak akkor vezérli, ha a Healthbe bemegyek és a vezérlést ki/bekapcsolom. Ekkor pár percig megy a vezérlés, aztán megint nem csinál semmit a teló. Vagy ez is csak a Huaweiekkel megy normálisan?
-
Balinov
titán
válasz Black_Raven #872 üzenetére
Pedig be van kapcsolva, hát pont ez az amit nem értek
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Black_Raven
veterán
Szia! A képen azért írja hogy a gps kikapcsolva, mert nem kapcsoltad be. (a telefonon)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Balinov
titán
GPS problémára van megoldás, Srácok? Ma 1+ órát sétáltam a kikötőben a Kisfiammal, de nem talált GPS jelet,
Erkélyre utána kiultem, mondom próba új workout de GPS disabled van.
Locations permission megadva a health appnak, huawei services feltelepitve.
1.0.10.8 fw, de előtte is észrevettem, csak nem workout eseténKeresőt használtam, többen is írtatok, de igazi megoldást nem találtam
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
scyllarus
veterán
Nem is kell egymást ismerniük. Milyen adatot is kellene megosztaniuk?
Nekem Huawei mérlegem van, mindkettő látszik az Egészségben, de egymással nem kommunikálnak."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
lfarkas
aktív tag
Mindenkinek üdv!
Tegnap vettem át, még ismerkedünk. Sajnos az "okos" (Mi 2) mérlegemmel nem ismerik egymást!! -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Kicsit ellent mondásos infókat találtam de a 42 mmes verzióban van spo2?
Mivel a huawei watch gt 2 hoz hasonló a hardver, ott meg olyat olvastam, hogy nincs a 42 mmesben így elbizonytalanodtam.Köszi
Üdv[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Partizan B
friss újonc
Sziasztok. GPS hibára van megoldás? Folyton eldobja futás közben, így haszontalan az óra
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #861 üzenetére
Ja, azt hittem, kihagyott egy nullát
-
-
scyllarus
veterán
Telefonfüggő
Nekem Honor van, azok kapták meg elsőnek. Xiaomikról tudok, amik megkapták, de ott sem mind. Nemsokára lecserélem az Iphoneomat Samsungra, annál is megnézem majd."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Balinov
titán
-
Sziasztok.A 42mm-est hány naponta kell tölteni?
-
scyllarus
veterán
Megcsinálták végre normálisan a Healthben a számlapboltot. Van egy kis iko a legnépszerűbb ingyeneseknek, végre látszik egyben az összes ingyenes, és vannak köztük jók is, amiket eddig nem láttam.
Olyasmi lett a dizájn, mint a Témák appban.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ma csináltam egy összehasonlító futást egy Garmin Forerunner 45-tel. Egyik kezemen a Honor, másikon a Garmin.
Táv: Honor 8km, Garmin 7.94km
Átlagpulzus: Honor 169, Garmin 172Pulzuson meglepődtem, azt hittem a Honor túlmér kicsit, de ezek szerint nem.
Run&Ride
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M6 Pro tempered glass üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip 6 eredeti FlipSuit tok, átlátszó, világító cserélhető betéttel
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON