- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Első körben a számlapbolt csak Huawei/Honor telefonokra jött ki. Vannak hírek, hogy Xiaomi telókon is megjött már, de nem biztos, hogy minden modellre. Várni kell, amíg kiadják azokra is.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Tibiajax
nagyúr
az időjárás forrását az órán, ahonnan kiolvassa az adatokat, meg lehet valahogy változtatni?..
melyik szervert tekinti forrásnak? a telón nekem most csak az időkép van fent, de van valami gyári is, eldugva? -
őstag
Sziasztok! Vettem egyet most az E-digitalnál, és párosítottam több telefonommal is, a Huawei P30 Pron minden tökéletes, meg van minden adat, ugyan úgy mint a Huawei Watch Gt-n, az összes edzés, bringázás, futás, séta stb tavalyra visszamenőleg, meg van az összes óraszámlap az alapok és a fizetősek, de a Samu S10 Plus és a Redmi Note 9 Pro-n csak a idén nyártól mért edzés adatok vannak, nincsenek meg az óraszámlapok között az összes, nincsenek közte a fizetősek csak az alapok. Le van tőltve hozzá a Huawei Mobile Services mert azt kérte. Ötlet hogy a többi telefon is mindent jelezzen?
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #846 üzenetére
Nekem pl rendszeresen különbözik. Ami azért fura, mert óra nélkül, csak telefonnal sosem közlekedem, tehát nem lehetne több a Healthben, mint az órán. És mégis.
Tegnap, amikor cseréltem az órát, fel volt sorolva mindkettő + a telefon[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Black_Raven
veterán
Hivatalosan belekalkulálja, DE a valóságban nem.Nézd mostani kép az óráról és az Appról.[kép] [kép]
Azért nem találsz semmit mert én felraktam az AppGallery-t a Huawei oldaláról és onnan frissitettem a HMS Core+Egészség+AI Life+Huawei Zene.(Samsungom van)[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Balinov
titán
válasz Black_Raven #833 üzenetére
Black_Raven, bocsi, csak most latom, koszi az infot. Erdekes hogy se a Health app nem talal frisebb FW-t sem a Google Play frisseb Health verziot.
Kerdes mindenkihez: ki lehet a Health appban kapcsolni, hogy a telefon beepitett lepesszamalojanak adatait teljesen ignoralja? Realme X2 Pro-n van ilyen, de ott csak a quick function-bol tudom eltavolitani, magyaran fogalman sincs, hogy ez utan is meri-e es hogy atlagolja-e a MW2 adataival a Health app
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Tristis
őstag
Köszönöm az infót! Egyelőre vettem egy Mi Band 4C-t barátkozásképpen fillérekért, de egy ilyen óra lesz a cél. Úgy látom a technológia rohamosan fejlődik, 1-2 év múlva éri el a kiforrottság a kívánt szintet. (GPX még kellett volna bele)
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #841 üzenetére
Ebben bíztam, csak nem lépnek visszafelé. Azt nem is mondtam, a családban 3 db egyes van (volt ) és mindegyik patika, pedig az egyiket sportoló használja.
-
Black_Raven
veterán
válasz scyllarus #840 üzenetére
Amilyen sérülékenyek látszik, olyan strapabíró. Kétszer bele ütöttem úgy a falba, hogy azt hittem hogy összetörik, és még egy karcolás se lett rajta. Két napja egy vas darabot ejtettem rá, szintén karcolás nélkül megúszta. Szóval mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy nem strapabíró.
-
scyllarus
veterán
Az egyesen másfél év alatt egyetlen karc sem lett, pedig odaütögettem ehhez-ahhoz.
De ketteshez van fólia, üveg sőt tok is, ha nagyon félted."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Tristis
őstag
Srácok, mennyire karcálló az óra? (46mm) Gondolkodom rajta, hogy veszek egyet, de 45.000 Ft-ért bírhatná 3-4 évig. Mégis csak egy óra...
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Balinov
titán
válasz Black_Raven #834 üzenetére
Az volt kéznél, de enis inkább az u11 qc3as fejre rakom ezentúl
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #833 üzenetére
A Taichi nem megy, azt tudom már sajnos. Valamikor első próbálkozásra a kínai ID-val sikerült feltolnom még anno egy custom WF-t, de utána sosem sikerült újra.
-
Black_Raven
veterán
válasz scyllarus #831 üzenetére
Képzeld még nem kaptam meg a fülest, 14.00-16:00 kor kellett volna jönni a futárnak, de eltűnt, telefonja kikapcsolva.
Balinov: Én nem merném 50W töltőre rakni. Tudom van töltésvezérlő, de akkor sem egészséges sztem..
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz Black_Raven #829 üzenetére
huh, ez nekem kinai, szo szerint
most jott 10 perce a futar, nagyon baba a 46mm-es, egyaltalan nem bantam meg,hogy nem a 42-es lett, pont jo meretre.
MW2 FW 1.0.5.58, HHealth app verzio 10.1.1.312 (egyenesen Play Store-bol) Van ettol frisebb (FW-re nem talal).
Legelso benyomas: minosegi haz, kellemes tapintasu szij (charcoal black, fekete szijjal). Kijelzo idaig tetszik (bar eloszor feltoltom csutra, mielott matatnek, 76%-al jott).
Kicsit fostam a topikban olvasottak utan, de Android 10-es Realme X2 Pro-ra siman felment a Huawei healt akarmi app, meg a Health is. Parositasnal kicsit megijedtem, mert kellett neki 1-2 perc, mig a Health letoltotte es felajanlotta a megfelelo watch profilt, de aztan pikkpakk ment.
Kovetkezo par nap tuti a tesztelese lesz, foleg app ertesitesek (Viber) meg ha kijutok setalni, a gps/aktivitas mero is.
szerk: X2 Pro toltojere dugtam ra a bolcsot (50W) baromi gyorsan tolt, mindjart 95%
B
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #829 üzenetére
Ott tudom, hogy megvan, de itt akartam.
Van egy kínai ID-s Honorom is, ott megnézem majd a custom watchface telepítést, az egyessel nem működött az sem."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
soundman1
senior tag
Xiaomi 9Se-vel a GT1 órámnál az segített valamit, ha a telón, a Beállításokban a Bluetooth alapú helymeghatározás-t kikapcsoltam. Esetleg próbáld meg.
Így utólag lehet, hogy a Taichi kavarta meg véglegesen a működést.Scyrallus: GT1-re vásárolt számlapot nem lehet a GT2-re vagy HMW2-re újra letölteni? Ezt oldják már meg!
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #826 üzenetére
Igen, arra gondoltam én is.
Attól függetlenül, a vásárlási előzményekben eltárolhatná és letölthetné az újat, aneve pl. ugyanaz."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Balinov
titán
válasz Black_Raven #826 üzenetére
Sracok, ha mar watch face. Van valami mokoloas custom WF-ekre? Esetleg egyeb Lite OS tweakre?
-
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz Black_Raven #823 üzenetére
Eddig szuper. A lépésszámlálás nem akart beindulni, de azóta az is megy, reálisnak is látszik.
Viszont az csúnya dolog, hogy az egyesre vett számlapjaim nem vihetők át, azt hittem, az Huawei fiókhoz csatolt. Mondjuk a kettőből csak az egyik van meg a kettesre is, azt igazán engedhetné itt is."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibike8
őstag
válasz Black_Raven #823 üzenetére
Majd még figyelem. 1 hete van meg. Ma pl rögzített.
-
Black_Raven
veterán
Miért nem működik? Bekapcsoltad egyáltalán?
scyllarus: Üdv a csapatban! Első benyomások?
Tibike8: Add be szervizbe, a Huawei/Honornál is előfordul hibás termék.[ Szerkesztve ]
-
tama2000
tag
Sajnos nekem is néha negyven lépést számol, pedig csak kb 15 öt lépek a lakásban.
Mondjuk engem jobban zavar, hogy a Bluetooth - leválás figyelmeztetés nem működik. -
scyllarus
veterán
Nekem ilyen nem rögzíti az edzést dolog egyszer volt az egyes verziónál. Már az ügyfélszolgálattal beszéltem, 9 edzés után a 10-et mindig eldobta. Kiderült, aznap reggel jött ki egy frissítés, ezt is javította.
Nekem egyelőre pont nem nagyon akart lépésszámot mérni, aztán egyszer csak elindult, de most is inkább kevesebbet mér, mint többet."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tibike8
őstag
Nekem is össze vissza csinálja a számlálásokat is és az értesítéseket is. Mire reggel kifő a kv, olyan 1500 lépésnél tart. Persze csak a konyhába megyek ki minimális mozgással és vissza a szobába. Az értesítéseket (főleg a vibert) nem tudja normálisan kezelni. A tartalmát sem tudja mutatni és zsinórba küldi az értesítéseket arról az 1 üziről amit kaptam. Ha épp belépek a viberbe, hogy elolvassam, mindig küld még egy értesítést. Az edzéseknél tegnap semmit nem rögzített. Séta és biciklivel teszteltem. Elindítom az edzést majd mikor megállok, semmi futó edzés nincs és nem is rögzítette persze. Szóval ez az óra olyan kis játék, de nem kell semmi komolyat tőle várni a fentiek területén.
Ja, én egy S8+ -al használom.
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
Kb. két hét használat után az alábbiakkal küzdök:
1. Nagyjából minden második nap az Egészség app iszonyat nagy lépésszamokat mutat. 30.000-60.000 között. Kérdeztem korábban, arra gyanakodtam, hogy a telefon által mért lépéseket is hozzáadja de így sem jön ki a matek, tekintve, hogy 8-10 000 lépést teszek meg naponta.
2. Időnként elfelejt értesíteni az óra, de egyébként is hektikus, hol értesít, hol nem és nem jövök rá miért.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro-val használom, minden gyári és legfrissebb. A beállításokat többször végig túrtam, és minden jónak tűnik. Engedélyek mind megadva, akkukímélő kikapcsolva, autostart engedélyezve. Mivel próbálkozzak? Ötletekért nagyon hálás lennék.
-
scyllarus
veterán
Csatlakoztam a klubhoz, most mennek fel a frissítések.
-
mtm800
senior tag
Üdv! Használja valaki sanu s20 FE készülékkel a telefont?
-
osonte
őstag
válasz soundman1 #811 üzenetére
Én is mindig egyszerre kapcsolom be a Bluetooth-ot és a helymeghatározást, úgy hibátlan. Amúgy ez a Miui hülyesége, most jelenleg Samsung telefonon semmit nem kellett "trükközni" és minden megy szuperül. A Xiaomi minden áron akarja kímélni az akkut, cserébe ritkábban kell feltölteni. A Samsungnál nincs ilyesmi, cserébe gyorsabban merül, ja meg azonnal megjönnek az értesítések.
Motorola Moto G54 Power 12/256GB
-
soundman1
senior tag
válasz Black_Raven #808 üzenetére
Ott van valahol az Egészség appban. Érdekes, Huawei telón nincs meg az a menü, ahol telefon típustól függően leírják, hogy kell a 3 lépéses beállítást elvégezni. Osonte szuperül leírta.
Természetesen az 1. naptól úgy használtam, de egyszer csak meghülyült a csatlakozás. Végül több hónap után kiderült, hogy a telón a Beállításokban a Bluetooth alapú helymeghatározás kikapcsoltam, majdnem tökéletes lett a kapcsolat. Huaweien (nálam) ez se kell.SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
osonte
őstag
1. Az előzményekben hosszan rányomsz az alkalmazásra és rányomsz a lakatra (megjelenik egy lakatjel az alkalmazás neve mellett). 2. Az előzményekben hosszan rányomsz a beállítások ikonra és utána bekapcsolod az Automatikus indítást, (3.) alatta Akkumulátorkímélö -> Nincs korlátozás.
Ezt bármelyik appal meg tudod csinálni, amit a memóriában szeretnél tartani.
-
osonte
őstag
válasz Black_Raven #806 üzenetére
Nekem a Honor órám hibátlanul működött több Xiaomi telefonnal is. Annyi, hogy 3 beállítást kellett végrehajtani, hogy a memóriában tartsa az alkalmazást.
-
Black_Raven
veterán
válasz soundman1 #805 üzenetére
Sajnos nem tudok válaszolni, a kérdésedre, mert még sosem gondoltam ilyenre, mivel csak rezgőn van mindenem. Viszont egy dologban biztos vagyok, mégpedig hogy Huawei eszközt, nem szabad Xiaomi telefonnal használni mert egyszerűen nem kompatibilis egymással, minden mással viszont igen. (Valamiért utálják egymást.)Én Samsunggal használom és minden úgy műxik mint a Huawei telefonnal előtte.(jó kivéve a spec only Huawei funkciókat)Viszont sosem csatlakozott le, max akkor amikor minden más is. Szóval felőlem tudhatná a halkitást is, de gyanitom többre mennétek, ha ezt a kérdést a gyártó oldalán tennétek fel..
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz Black_Raven #804 üzenetére
Szóval ezt se oldották meg. Gt1-en számtalanszor volt olyan, hogy a szomszéd irodába belépett a főnök, elkezdtünk beszélni, mikor a nagyfőnök hívott. Órát némítom, de halljuk, hogy csörög a telóm az irodában, ekkor kéri a főnököm, hogy ha fontos vegyem fel. Persze amikor mondom, hogy a főnökünk, elenged. Majd mikor visszamegyek a kisfőnökhöz, már telefonál, úgy hogy órák telnek el, míg amit elkezdtünk beszélni, azt befejezhetjük.Ha az óra némítaná a telót soha nem történt volna meg ez.
Xiaomival a Gt1 állandóan lecsatlakozott és kellett a csengőhang. Nem biztos, hogy mindenki bevállalhatja a csak rezgő és teló rezgő vagy néma üzemmódot.
Szóval miért nem alap, hogy a telót is némítsa és ne csak az órát? Ennek alapnak kellene lennie. Mi értelme, hogy csak az óra némitható?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
HKorn
veterán
válasz Black_Raven #802 üzenetére
Dehogyis, Amazfit, vagy akár egy Mi Band is képes arra, hogy némítsad a bejövő hívást az órával.
"Az órával nem lehet a telefont vezérelni, csak forditva" akkor a híváselutasítás mi, hanem vezérlés?Run&Ride
-
Black_Raven
veterán
A telefonét miért tudná némitani. Az órával nem lehet a telefont vezérelni, csak forditva. Talán a WearOS órákkal menne, nem tudom, még sosem próbáltam. Vedd fel vagy off, egyáltalán minek csörög? Azért van az óra hogy jelezzen/rezegjen. Évek óta néma a mobilom, az óra meg csak rezgésen, minek más..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Path of Exile 2
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Spigen AlignMaster üvegfólia iPhone
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON
- QuadLock tok iPhone 11 / 11 pro
- Anycast IP HDMI átalakító Chromecast szerű, de AirPlayt is tudja.