- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Hó Márton emlékére
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Google Pay használata Magyarországon
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
21 nap alatt szervizelték az órát. Sajnos 60ezres készüléknél nekik jobban megérte, hogy alaplapot, alsó műanyag burkolatot, akksit cseréltek benne.
Hibák: 1 nap alatt lemerült, lépésszámláló, magától kikapcsolt az óra
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz eladogeppc #396 üzenetére
Telefonon nem indít edzést, csak az órán és fordítva is igaz.
Kalóriát lépésekkel is számolja, mindennel ami mozgás, szerintem nyugalmi helyzetben nem nagyon, max ha valamiért magas a pulzusod.
Mailra én nem használom, de abból úgy tudom nem a teljeset jeleníti meg, többi üzenetből viszont igen.
Run&Ride
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nézegetem az órát, van pár jó áron itt is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha edzést indit valaki az órán, akkor az a telefonon is elindul-e, vagy csak az óra csinálja amit kell ? Bicikli, kültéri séta, stb esetén.Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy alvás, üresjárat esetén méri a kalóriát ? Beleszámolja ? Úgy értem, hogy amikor az ember nem edz, csak úgy van, arra is számol kalóriát ?
Utolsó kérdésem, hogy az üzenetekből mennyi jelenik meg ? Gmail, Messenger ?
Köszönöm szépen !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TomMusic
őstag
Na még nem tettem le róla
Viszont a kommenteket olvasva kicsit elbizonytalanodtam
Illetve még kérdésem, hogy napsütésben mennyire látható? Sőt, tűző napsütésben?
Főleg bringázáshoz (MTB, megyek árkon-bokron) használnám, és ami most van bár azt nagyon szeretem, de egy fém analóg Casio, ami terepen szétverné a csuklóm.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
D@niel
addikt
válasz TrollfateeR #392 üzenetére
Szerintem sok. Nálam 3-5%-ot merül ha nem kap feladatot.
『 poco f4 - ℂℝ𝔻ℝ𝕆𝕀𝔻 10.9 - kernel:4.19.322-E404-[R9] 』
-
TrollfateeR
csendes tag
Az normális, hogy tegnap éjszaka vettem le töltő (23 óra felé) és már most 10 százalékot merültem? Nekem kicsit soknak tűnik. GPS se ment.
-
Viper26
nagyúr
Watchface cserénél server error-t ír az app, erre van valami megoldás? Be sem tölti amiből választani lehet, csak ez az üzenet van ott.
Restart, stb volt már.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
D@niel
addikt
válasz TrollfateeR #388 üzenetére
Maga a GPS is pontatlanul mér, kb 2-300 méterrel. Hivatásos sportolóknak nem ajánlott.
-
TrollfateeR
csendes tag
Javítanám amit előzőnek írtam: az óra is többet mér néha és csal. Van amikor 10-20 lépésnél is rá dob maga az óra is 5-10et ami szerintem sok. Elkezdtem nézni folyamatosan az órát és lépésekor szépen adta hozzá ahogy kell de mikor meg állok valamiért az órán a lépés még hozza adogat párat. Erre úgy lettem figyelmes, hogy felkeltem, elsétáltam buszmegállóba, (ami szó szerint fél perc séta) leszálltam melónál, (onnan kb. 2 perc séta) meló helyen annyit járkáltam míg csináltam kávét, leültem a helyemre és az óra szerint ez 3000 lépés volt ami kb 1.7km. :D Kicsit vicces adat.
-
TrollfateeR
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy teszteltem pontosan méri-e a lépéseket az óra... teljesen reális értékeket mutat de a Huawei Health néha több százzal el van mászkálva ami kellemetlen mert hiába pontos az óra így konkrétan használhatatlan.
-
TomMusic
őstag
Többszörösen meghiúsult ez a project:
- elfogyott a Telekom raktárkészletéről
- bár elméletileg igénybe lehet venni rá a készülékkedvezményt (most mennék kártyásről előfizetésre), gyakorlatilag nem
Azért köszi az infókatÁllítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Azt gondoltam hogy az értesítések nem jönnek
De az azoktól független funkciók működnek-e (ezek szerint akkor igen ).
Illetve ez tényleg tud olyat, hogy külső BT hangszóróval játssza le a zenét? Mármnt nem telefonon keresztül, hanem direktbe csatlakozzon a BT hangszóróhoz.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Köszönöm a választ!
Ó a manóba, pedig ez lett volna a legértékesebb funkciója számomra.
Na mindegy, azért szerintem beújítok egyet, nagyon jókat írnak róla.
Szerk.: BT kapcsolat nélkül "offline" mennyire használható?[ Szerkesztve ]
Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Android 9-el (OnePlus 3) mennyire teljesértékű ez az óra?
Gondolok itt a vezérlésre, ha jól láttam lehet vele pl. a fényképezőt vezérelni?
Előre is köszi!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Viper26
nagyúr
Már meg is van, eddig nagyon tetszik.
-
Viper26
nagyúr
Ha minden jól megy holnap érkezik.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
42-esben itt is gyenge a rezgés?
Huawei-em van, de gyengének találom. -
Tacsilaci
tag
válasz Black_Raven #370 üzenetére
Igazából semmi, de úgy éreztem, hogy ugyan annyi pénzért többet kaptam!
-
Tacsilaci
tag
válasz eladogeppc #368 üzenetére
Én eredetileg egy Watch GT2e-t vettem(Lávavörös),de vissza vittem és lecseréltem egy Honor Magic Watch 2 feketére!Nem bántam meg!A frissítésekkel már ugyan azt tudja mint a Watch Gt2e!Sőt a telefonálás is gyakran jól jön!
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szerintetek ezt érdemesebb venni, vagy a Huawei Watch GT 2e-t ?
Köszi !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Jarod1
veterán
válasz Old Gyfland #366 üzenetére
Hát Xiaomi ból Huawei be konvertálni nem tudom lehet-e,
esetleg ha össze van szinkronizálva endomondo val vagy Runastic-al
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Arra esetleg van valamilyen megoldás, hogy egy másik óráról/alkalmazásból áthozni az edzés, alvás, pulzus, kalória adatokat?
Konkrétan egy Amazfit Stratos-ról szeretném erre az órára. -
hawkfoto
tag
válasz Black_Raven #363 üzenetére
Egy mp3-at most atmasoltam a telóról, de simán lejátszotta.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Valaki töltött már föl zenét az órára? Belső tárhelyről próbáltam, a zene átment, de hibás fájlformátumra hivatkozva el sem indul az órán. Az .m4a-t nem látja az app sem, de az mp3/aac-re is hibás fájlformátumot dob. Help please
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
D@niel
addikt
válasz Tacsilaci #359 üzenetére
Köszi! Jól gondoltam, hogy valami nem stimmel.
A gondom az, hogy mivel redditen, a hivatalos Honor csoportban nyertem az órát, így itthon nem tudják szervízelni, vissza kell küldenem Kínába, csak ott tudnak kezdeni vele valamit.
Melyik firmware van a tiéden? Nekem 1.0.8.16.『 poco f4 - ℂℝ𝔻ℝ𝕆𝕀𝔻 10.9 - kernel:4.19.322-E404-[R9] 』
-
D@niel
addikt
Az a három jel az folyamatosan mozog, keresi a jelet, tehát nem fixen ég.
Most vagy rosszul van ez a rész megoldva, tehát talál jelet - mert ha elindítom a programot akkor méri a távot - vagy nem talál jelet.
Amit kérek, hogy nézzétek meg nekem légyszives mi történik miután kiválasztjátok a szabadtéri séta programot, ugyanazt mutatja amit a képen?『 poco f4 - ℂℝ𝔻ℝ𝕆𝕀𝔻 10.9 - kernel:4.19.322-E404-[R9] 』
-
D@niel
addikt
Igen, kint néztem de a kép bent készült. Szabadtéren vártam bő fél órát.
Nektek mit ír ha kiválasztjátok a kültéri sétát? Nekem azt írja ami a képen van, viszont ha hosszan rá nyomok akkor elindul a számláló és mutatja a megtett távolságot.Gpst hogy kapcsolod ki-be az órán? Úgy tudom nem lehet. Magától aktiválódik ha érzékeli, hogy mozgás történik.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
néhány napja kezdtem volna el használni a gps-funkcióját a órának, vagyis, hogy mérje le nekem a távolságot séta közben. Valamiért nem talált jelet, pedig bő fél órán át kerestettem, szabadtérben.
Csináltam gyári visszaállítást, majd újra párosítottam a Health appal, nem oldotta meg.
Mi lehet a gond/megoldás?
-
VMatuka1968
újonc
Sziasztok,
Samsung Galaxy S8 telefonon hogy csalogathatom elő az SPO2-t?
Aktuális verzió: 1.0.8.16
Android: 9Köszönöm.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!Egy olyan kérdésem volna hogy használja valaki az órát konditermi edzéshez?Ha igen mik a tapasztalatok?Én kb. egy hónapja vásároltam egy Honor Magic Watch 2-t.Gyönyörű meg minden,de edzéshez borzalmas!Nagyon alacsony pulzus eredményeket mér!Egyidőben próbáltam egy Fitbit Charge 3-mal. 20 -30 szívverés különbségek voltak!A szívem kalapált mint egy állat a Honor meg 110-120 között mért!A Fitbit 150-161!Szóval esetleg próbálta valaki súlyzós edzés közben?A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Vaku topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 Pro tempered glass üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip 6 eredeti FlipSuit tok, átlátszó, világító cserélhető betéttel
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON