- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Roidmi F8 porszívó motor
- A Windows Update szétbarmol
- Nem hűtő hűtő
- Mindent a StreamSharkról!
- Hó Márton emlékére
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akku adta meg magát? Feltöltve 2óra GPS használat, többit asztalon volt és 70%on van az óra. 2 naponta kell tölteni. Úsztam vele, utána, 1 napig bekapcsoltam 60%on ,kikapcsolt, ezt produkálta 100x szor. Előtte 1 hónappal kifakult a kijelző majd visszajöttek a színek.
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
link] Esetleg erre valaki?
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Ti melyik edzés módban használjátok az órát konditermi edzéshez? Erőedzés? Funkciónális edzés? Testedzés? Esetleg egyéb? Melyik módban kapja az ember a legtöbb adatot? Köszönöm előre is a választ!
-
gyuri2008
veterán
Hol lehet kikapcsoni a hangot amikor elindítok egy edzést az órán?
Megvan....[ Szerkesztve ]
-
doongoo
addikt
Első töltési ciklusomat zártam. Mivel a Galaxy Watch-omat szervízbe kellett adnom (barométer meghibásodás), ezért a kieső időre vettem ezt pótlásként. 6 napot bírt folyamatos AOD mellett (maradt még benne 8%, azaz talán még egy fél napot elment volna) és két kb. 30 perces GPS-es edzéskövetéssel. Amúgy nem rossz kis cucc ez, a telefonálás is okés róla, csak az üzenet"kezelés" nagyon alap. Alapjában ennyi pénzért nem rossz.
-
gyuri2008
veterán
A fiam venni akar egy ilyen órát iphon 6s telefonhoz, mennyivel tud kevesebbet mintha androidos tel. használná?
-
BaginZe
tag
Ez az alváselemzés itt sem tűnik jobbnak, mint a Pace-nél volt. "Szerinte" órákkal korábban elaludtam, mint a valóságban.
A töltés információk között nincs valahol olyan, hogy hány napja volt utoljára feltöltve?
-
barm
tag
Pár napja frissült a telefonom (mate 10 pro) android 10-re, és most tűnt fel, hogy így sincs az órában (1.0.7.16) a kamera vezérlés funkció. Mi lehet a baj? Kell valamit engedélyezni?
-
doongoo
addikt
persze túl szép volt az ár, hogy igaz legyen. Jött a message, hogy sorry, de elfogyott a készlet a nagy érdeklődés miatt és majd talán 2 hét múlva lesz újra készleten az óra és még onnan 7-10 nap a szállítás. Megírtam nekik, hogy ennyit nem fogok várni (most, hogy a galaxy watchom szervízbe került) és szépen refundoltattam a pénzem és megvettem egyet a MM-ban.
-
macy
addikt
válasz
Black_Raven #263 üzenetére
Nekem 8000, úgy hogy egy asztalnál állva melózok egész nap. Alig megyek. Nem ér ez egy kalap kakit sem
-
HKorn
veterán
-
CHIPman
nagyúr
-
CHIPman
nagyúr
Sziasztok!
Rendeltem egy HMW2-t hétfőn Aliról, ma rendben megjött. Global verzió, az elején felkínálja a magyar nyelvet is.
Viszont lenne egy kérdésem: Lehet-e olyat, hogy értesítéskor ne csak rezegjen, hanem rögtön ki is jelezze anélkül, hogy felemelem a karomat? Hirtelen nem találtam rá beállítást, és az előző órámon ezt nagyon kedveltem.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
doongoo
addikt
[link] innen lengyel raktárból most olcsón van az óra "get10" kóddal a fizetésnél még 10 dollárral olcsóbb, rendeltem is egyet (41.700-at kapott le a kártyáról)
-
hatala
tag
Sziasztok.
Van tapasztalat, hogy ez a Honor Magic Watch 2 mennyire működik jól a Samsung telefonokkal?
Pl, Note 8-cal használnám.Kösz az infót!
-
kaliczrob84
tag
Sziasztok. Nemrég vettem az órát, és van valami, aminél tanácstalan vagyok. Ki van kapcsolva az ébresztés az órán, az egészség app-ban, illetve az óra app sincs bejelölve az értesítéseknél. Mégis ha a telefon ébreszt, akkor az óra is. Ez ilyen és meg kell szokni, vagy valamit én csinálok rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.