Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:27:28

LOGOUT.hu

[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12326) Stauffenberg válasza assemble (#12316) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Valoszinuleg nincs ralatasod a szerviz viszonyokra. Nem az szamit, hogy szerinted mi a helyzet, hanem, hogy mi a valosag. A pick up and return ( vagy barmi legyen a neve) garanciakkal az a baj, hogy ugyintezes soran legalabb 3-4 emberen megy at az informacio, sokszor elvesznek reszletek es ha a hiba nem allando (peldaul random fagyas) akkor jo esellyel javitatlanul kapod vissza a gepet.

Gyere at a Milyen notebookot vegyek topikba, ahol Brumit is megtalalod egyebkent. Ott majd megtudod ezernyi peldan at, hogy mit er a Dell NDB garancia egy ASUS elszallitasos garanciaval szemben. Meg ugy altalaban miert jobb a kicsit kenyelmetlenebb szemelyesen beszallitos magyar szervizben javitos garancia. Erdekes, hogy a Lenovo a draga uzleti gepeit itthon javitja, mig az olcso consumer laptopokat futarrsl viszi kulfoldre.

Nekem is volt nem egyszer keseru tapasztalsztalatom ASUS, Acer, Toshiba futaros garanciakkal. Szerencsere a Nexus 7 sokkal egyszerubb joszag, mint egy laptop, kevesebb a hibalehetoseg. De ettol meg a futaros garancia egy nagy szemfenyvesztes.

En is a kereskedelemben dolgozom, mi is latunk/hallunk szep sztorikat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.