Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Xiaomi Mi Band 3-at milyen postával rendeljem meg, hogy a vámon átjöjjön és ne kelljen semmit fizessek(vám, meg ilyenek)?
Illetve kupon van-e rá most?
(Gearbest)Köszönöm előre is a segítséget!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
petipetya
nagyúr
"Akci-jó": 3 darabos Durex gumi 0,99 USD
"nincs rá lezsóidő"
-
martillo
tag
Nincs valakinek véletlenül olyan rosegal-os apk-ja, amiben meg van 5$-os kuoon 30 nap utan? 25 napnal voktam es tegnap dobott egy factory reset-et a telo...
-
bul07
nagyúr
válasz EXIEZ #125392 üzenetére
(#125393) szabi__memo
Tehát rányomsz a pirossal bekeretezettre, meglátod a select kuponokat, ekkor ráteszed az ujjadat a kijelzőre és elkezdet felfele húzogatni hogy lefele görgessen és ott lesz
Lefele nézd sárga nyíl irányába[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kezdő
senior tag
válasz BlackDevil #125386 üzenetére
Aldi - Lidl páros akcióban 1200 Ft-ért szokta adni a polarizált napszemüveget 3 év garanciával
-
addikt
jó kérdés, meglássuk milyen lesz
Ha meg nem polarizált akkor írok nekik. -
ktommy91
addikt
válasz Donki Hóte #125267 üzenetére
Nem mérte meg senki, de mivel elméletileg 2015-ös gyártású a kábel ezért esélyes hogy nem a javított verzió.
Nincs kerítés.
-
bul07
nagyúr
válasz EXIEZ #125383 üzenetére
(#125384) szabi__memo
Ott ahol nyomkodod a napit pontért, rányomsz pirossal bekeretezett részre, és ott lehet venni kupont , több kategória is van
Kategóriák változnak ahogy az alin keresgélsz( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fradi81
veterán
Van minecraftos verzió is
Már csak kíváncsiságból veszek egyet ha nem polarizált akkor meg refund.moto g72, Ninebot d28e
-
EXIEZ
senior tag
https://www.joybuy.com/600317298.html
MashaLanti men's wallet men's short paragraph the first layer of leather wallet multi-function card
0.49 $[ Szerkesztve ]
-
-
spileraaa
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz szabi__memo #125377 üzenetére
(#125378) EXIEZ
Ali telefonos app-ba kell naponta nyomkodni, azért adnak pontot, pontért meg lehet venni kupont
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Arcképgyáros
válasz Mr.Csizmás #125380 üzenetére
Kaki világítás.
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
EXIEZ
senior tag
válasz szabi__memo #125377 üzenetére
Jó kérdés mert nekem sincs ilyen, csak selected kupon ami ugye más
-
Elemental
addikt
Rossz kábelt rendeltem a banggoodról. Nem vagyok regisztrálva oda, paypallal belépve vettem. Ki is van fizetve, levonta a számláról az összeget. Valahogy vissza lehet még csinálni? Nem egy nagy összeg, csak hátha...
-
belaur
tag
Valakinek van tapasztalata a Joybuy-os küldeményekkel? Van vámmentes szállítás? A Xiaomi Redmi 5 széria elég jó áron van most.
-
Ghard
őstag
válasz petipetya #125369 üzenetére
Tegnap óta 10 dolcsi volt, lemaradtatok
Xiaomi Mijia Towel 34 x 34cm $ 1.99
Samsung EVO Plus 128GB U3 $ 29.99 (64gb-os is jó áron van)(#125357) Silenc3Hun
Gearbesten ha tudok valamit pontozni, akkor vagyok aliexpresses áron... Azért a cipős,ruhás akció nem volt rossz múltkor. Bár az onemix futócipőt még mindig nem küldték el.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Lehiñito #125370 üzenetére
A bele épített akkumulátora gondolok
Mert ha nagy melegben vagy nagy hidegben tönkremegy akkor nem tud rendesen leállni nem menti el az utolsó felvételt(ne agy isten baleset esetén gond lehet ha pont nincs meg), rosszabb esetben nem is kapcsol be
A kondenzátoros tartósabb, vagy ugye rendes garancia ami garancia hogy ha nem bírja ki akkor javítják vagy cserélik míg van garanciaAmúgy én is a 70-est néztem ki a mérete miatt, de még várok
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Lehet volt már, de alumínium és polarizált napszemüveg olcsón:
Napszemüveg - 5.17 $
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz bul07 #125361 üzenetére
Köszi az infót.
Mindenkinek IS.
Néztem ezeket a kamerákat is amiket linkeltél, de nekem jobb ha nincs kijelzője.
Direktbe lenne kötve az autó hálózatára, az aksi ebből a szempontból nem lényeges.
Még van kis időm eldönteni megrendeljem e.Egyébként mindegy hogy holland, svéd vagy belga postázást kérek nyomkövetéssel?
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #125349 üzenetére
Én csak ma 24USD-t vertem el a JB-n.
Oké, volt benne Xiaomi E-INK hőmérő meg Xiaomi táska is, de kezd "elegem lenni", volt kb 3 hónap mikor csak hetente 1-2 cuccot rendeltem, de most június eddig 50+* tétel.
És tuti rendelek még, ahogy látom, mik lesznek a napi témák a JoyBuy-on.Köszi JB és köszi GB ruházati kiszórás.
Szerk:
*megszámoltam, eddig 37
tévedtem[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
bul07
nagyúr
válasz Lehiñito #125360 üzenetére
Ha meg is fognák kérvényezni kell hogy engedjék el mert ebben a hónapban 43$ a határ, e hónapi érkezésre,
Jövő hónap más érték de nincs nagy szórásGondolom voltál az DVR fórumba
Még ezeket szokták venni [link], [link]
Ezekre van garanciaXiaomi 70 az akkumulátora miatt kérdéses hogy bírja a hideget, mert az akus ilyen rögzítőket a hideg meg a meleg öi meg és akkumulátornak ezek nem tesznek jót
(#125363) -secret-
Azért írtam hogy e hónapba, jövőhónapban érkezik akkor természetesen az a havi lesz rá érvényes
De beleszerkesztettem
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Gearbesten most akcióban a Xiaomi 70 minute autós kamera $29.99.
Ha megrendelem, akkor áfát vagy vámkezelést kell még rá fizetnem? -
bul07
nagyúr
A két kötelezőt én is megvettem meg ezt a kettőt
(Baseus) type-c telescopic data
[link]
0.99$Baseus Type-C cable
[link]
0.59$[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
válasz Mr.Csizmás #125353 üzenetére
Nagyon nyomul ez a Joybuy, remélem megmaradnak ezek az akciók egy darabig, mostanában gearbesten nem láttam olyan durva akciókat
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #125353 üzenetére
Ez múltkor GBn 1.99 volt...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Ghard #125352 üzenetére
Xiaomi Mijia medical electronic thermometer 4,49$ bestbujjj gyanús
-
Ghard
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
válasz szabi__memo #125348 üzenetére
én is, bezzeg amit hazafele megittam Topjoyt, az drágább volt ennél
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #125345 üzenetére
Álljatok már le, csak ma vagy 6 terméket rendeltem miattatok
-
Mr.Csizmás
titán
válasz -secret- #125344 üzenetére
cable holder / kábeltartó mind a négy színből engedi, 4x 0,19 pénz
szerk: 49 ft-ért megoldom hogy ne rugdossam a monitor kábelét az irodában
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Lucho7 #125341 üzenetére
A kupon sarkában írja hol lehet felhasználni, asszem kattinthato.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Lucho7
tag
A joybuyon amiket ad kupont a vásárlás után, akkor azt hol lehet beváltani? Nekem nem hozza fel.
-
GIJoe
addikt
AWEI ES Q8 3,5$
-
retesz147
addikt
válasz spileraaa #125335 üzenetére
Én annó jófogás/vateráról szereztem be, eljutottam odáig, hogy személyesen vettem át és az eladó azt mondta USA-ból származnak, aztán másfajta termékekkel is üzleteltem vele, szavahihető ember volt, de mára az óvszert befejezte.
Nézz körül ott, bár Romániába szállítást nem tudom ki fog vállalni.Esetleg itt néz körül, Litvánia, elemet már rendeltem, azzal minden ok volt, értékelései is nagyon jó számokat tükröznek, árul óvszert is, de azzal nincs tapasztalatom.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
spileraaa
senior tag
válasz Beni2360 #125334 üzenetére
na úgy latom ilyesmit nem rendel senki netrol
jó lett volna ezen is spórolni mert a jelenleg a dm-es árakat drágállom és csak durex van
a patika pedig ennél sokkal de sokkal drágább vagyis most jót mondtál
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Beni2360
félisten
-
draco31
veterán
Van ajánlott stereo bluetooth headset? A Xiaomi megoldása nem tetszik, hogy fülre akasztós. AWEI AK5 stílusú kellene.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Spet
addikt
-
spileraaa
senior tag
válasz ace22 #125325 üzenetére
Van aki kinabol vagy ha nem is külföldről szerzi be
tudom rosszul fogalmazok de úgy veszem eszre direkt oda írtam hogy külföld ami lehet európai ország is hiszen a csoport neve is nem kina hanem ebay ...
és úgy tudom a durex csak a reklámja miatt ennyire ismert lehet van sokkal jobb termek is nála csak én meg nem tudok róla ezert is mertem inkább kiírni hogy hátha van olcsóbb termek és mégis jobb mint a durex
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
válasz spileraaa #125321 üzenetére
Fene se tudja mi van a síkosítókba én azt nem mernék venni ha, max CO-s légfegyverhez a patronkiszuró részhez oda használok noname vazelint, úgy nem kopik annyira a kiszurója.
Ahogy ace22 is írja kisebb átmérőjűek a márkásak is. Sajnos volt szerencsém kipróbálni és egy rosszul sikerült hurkatöltésre hasonlított a mutatvány. Nem ajánlom azt sem. -
-
BB9000
senior tag
Joybuy tud tréfamentesen szállítani? Ez az Oral B 9000 tetszett meg 85$-ért ...
-
ace22
tag
válasz spileraaa #125321 üzenetére
Az ázsiai óvszerméretek - azonos brand esetén is - kb. negyedével kisebb humán geometria figyelembevételével lettek piacra dobva. Nem olcsó poén, valóság.
A fogyasztóvédelem és a minőségbiztosítás (Japánt kivéve) az EU-ban elvárt szint alatt mozog (szakadás gyakrabban előfordulhat az amúgy is kisebb méretű, azaz jobban igénybevett latexfelületen).
Poénnak vehetsz ilyesmit, de családtervezésre inkább ne használd!
-
spileraaa
senior tag
Van aki kinabol vagy ha nem is külföldről szerzi be az óvszert és a síkosítót
elégé kisvárosban élek itt egy dm van abban is csak durex van ami pl a 12 db 2500 ft és az 50 ml síkosító 1400 ft
gondoltam megkérdem hogy ilyesmit menyire rizikós netrol rendelni vagy honnan érdemes
-
őstag
Megérkezett a Lenovo Watch 9-em. Hát, egyelőre csalódás. Az app nem látja az órát (Lenovo Moto Z-vel), ezért megkértem kollégát, hogy próbáljuk ki az ő telefonjával (Huawei P9) is. Az eredmény az lett, hogy nála látja az app, de a következő lépésen (connection confirm) már nála se tudtunk átjutni. Az app szerint a confirm-hoz vagy meg kell nyomni az óra gombját, vagy meg kell rázni az órát. Egyik módszer sem segített.
Úgyhogy várom, hogy a többi felhasználó aki még rendelt, mit tapasztal vele.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Édesanyámnak kellene valami jó szabóolló. Tudtok ajánlani? Esetleg inkább itthon kellene venni?
Alex
-
w.miki
veterán
220V AC - 12V DC szivargyújtó adaptert tudnátok ajánlani, ami ilyen olcsó (<2USD), de megbízható?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
attiati
veterán
válasz Real_Necro #125313 üzenetére
Van meg, de gondolom csak 1et lehet venni.
-
TeeJay
félisten
ha lesz majd Liitokala Lii-100 töltő akció ne kíméljetek
jelenleg 4usd körül kapnám meg de vadászok hátha lesz olcsóbban és akkor kettőt tudok venniMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Jofi81
őstag
válasz eddieke666 #125308 üzenetére
+1, nekem is nagyon bevált ez a UGreen tartó.
-
retesz147
addikt
válasz Charlie Gordon #125309 üzenetére
öööö....köszi, csak nem látom, hogy olcsóbb lenne a BW-től...
-
Szoszo94
őstag
válasz GIJoe #125304 üzenetére
+1, én még 10+$-ért vettem aliról. Üresen sem zörög nálam, pedig egy régi Passatban van, peres gumikkal nagy felnikkel - tehát a kocsi ráz.
Félkézzel egyszerűen használható, stabil, 1500km-t már használtam aktívan.Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
retesz147
addikt
Voxlink töltővel van valakinek tapasztalata? Blitzwolf BW-S2 tudja ezeket a paramétereket, csak kb a duplája árban.
Ilyen dupla USB-s töltöt keresek, ami tudja két porton a 2,4A-t.
Tud esetleg valaki megbízhatót BW-n kívül?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest