- Asszociációs játék. :)
- Árnyékos sarok
- leslieke farmerzsebe
- Volkswagen Passat B5,5 1.9 PDTDI Variant 131 LE Comfortline.
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz The DJ #127587 üzenetére
30 alatt nincs ilyen tablet.
Teclast 98 Octa Core MT6753 2G RAM -
Zeki
nagyúr
válasz eron009 #127589 üzenetére
Azt nem ismerem, ilyenünk van, a Gearbestről kuponnal 23.48USD volt januárban. Mondjuk nekünk akkuval volt.
A Gearbesten drágább, de ha találni kupont....
Nagyon jó lámpa!-----
Megjött a kis xiaomi portable speaker, de még időnként akkor is elveszti 1-2 pillanatra a kapcsolatot/hangot, amikor mellette a telefon.
Ennek mi oka lehet?[ Szerkesztve ]
-
eron009
tag
Sziasztok
Asztali olvasó lámpát keresnék. Lehetőleg olyat aminek elegendő a fényereje hogy csak azzal lehessen olvasni/tanulni, legyen hosszú nyaka és lehessen hajtogatni füzet főlé.
Melyik lámpa ajánlott?
Erről van véleménye valakinek? -
Mr.Csizmás
titán
válasz MittuDomain_ #127561 üzenetére
legolcsóbb használható nyomtató így is elment egy 100-as 24 órán belül, tegnap mango rendelés is volt.
cidalain köszi a tippet
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan ajánlott tablet, ami 10 colos és lehetőleg használható alap feladatokra brutális belassulások nélkül? Értem ez alatt a netezést, Youtube videók megnézését, 1-2 Play áruházas játékot. A probléma, hogy a keret erre 20k (inkább alatta, mint felette, de 20 a plafon). Tudom, hogy itt csodát nem kell várni, de gondoltam rákérdezek itt is mielőtt bevásárolok valami használt modellt az aprón.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
vargalex
félisten
-
Dr.NX
addikt
MECOOL M8S Pro+ TV Box Amlogic S905X Android 7.1 - EU PLUG 2GB RAM + 16GB ROM
$39.99 + $0.79 Priority LineElfogadom a sütiket.
-
válasz cidalain #127576 üzenetére
Arra, amit itt írtál, nem jó. Nagyon folyik, szerintem vastagon nem lehet felvinni. És egy tubusban nincs is annyi, amennyi kell egy ilyen művelethez. Apróbb dolgokhoz nagyon jó. (mondjuk elképzelésem sincs milyen lehet egy ilyen játék, de ez az én fantáziátlanságom...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vargalex
félisten
válasz Randomized #127580 üzenetére
Amennyire én utánaolvastam, a telefont angol nyelvre állítva angol lesz a kijelzés is. Bármely más nyelven egyelőre kínai. De van "angolosított" és "magyarosított" firmware is.
Alex
-
dugesz77
őstag
válasz cidalain #127576 üzenetére
Igaz nem olcsó (sajnos ebay-ről eléggé eltűnt ) de ha tényleg jó ragasztót akarsz akkor a HOSCH-KLEBER ajánlom. Ezzel lehet anyagot pótolni meg minden . Érdemes belelesni a videókba nem kamu ez tényleg ilyen. Semmi érdekem nem fűződik a céghez csak én is már annyi mindent próbáltam és ez vált be eddig a legjobban.
Van egy olcsó verziója is az anyagpótlásnak a pillanatragasztó+szódabikarbóna. Nem rossz de nem annyira erős mint a hosch-kleber.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz anonymus89 #127569 üzenetére
Megtévesztő, de 18500-ast keresek(nem tudom miért ilyet rakott bele a cég gyárilag), 18650-el tele vagyok én is, köszi
-
cidalain
veterán
válasz icemad #127573 üzenetére
Es azt fel pehet vinni vastagon is? Teszem azt egy csavar egy ilyen henger alaku hasabba megy bele. Letorik a hasab tőben. Akkor pillanatragasztovan az 5mm atmerot meg tudom kenni es annyi. (=ugyanugy le fog torni ujra, csak ido kerdese) De ketkomponensuvel tudok korbe dombot epiteni a hasab kore akar 1 centi vastagon is, ami mar tartos is lenne. Erre is alkalmas a mukormos cucc?
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
válasz cidalain #127570 üzenetére
Én sokáig (évekig) kerestem valami normális ragasztót műanyaghoz. Egyetlen dolog vált be. Az asszonykám műköröm ragasztója... Nem mondom, hogy olcsó, csak azt mondom, ennél jobb nincs. Magamtól eszembe nem jutott volna...
-
vince
őstag
válasz anonymus89 #127569 üzenetére
18500-at nem láttam nála, a fórumtárs pedig ilyet keres. 18650-et vettem már tőle én is, az valóban rendben van.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
cidalain
veterán
Van ajanlott kétkomponensű ragasztó kintrol?
Gyerekjatekokat kellene ragasztozni ha baleset eri oket. Pillanatragaszto hellyel kozzel hatasos, de olykor belulrol vastagabban is meg lehetne fogatni nehany fület, pöcköt, alarmit, amihez a pillanatragaszto nem jo.
A melegtakony, meg nem épül úgy ossze a muanyaggal, femmel, mint egy ketkomponensu cucc.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hardline
senior tag
Olyan WIFI AP-t (vagy extender?) keresek, amin van USB, és lehet nyomtató megosztásra használni.
Költséghatékony megoldást keresnék.
Eddig a Xiaomi router-rel volt megosztva a nyomtató, de az átköltözik az új modem mellé, így a nyomtatóhoz kellene valami egyszerű és olcsó eszköz, hogy maradjon "wifis". -
petipetya
nagyúr
-
MittuDomain_
őstag
válasz Mr.Csizmás #127554 üzenetére
Látom, 3D nyomtatót is vettél, hát tényleg pipa a havi játékpénz...
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
nagyúr
Üdv. Kollégák 18500-as akkut tudtok jó minőségűt, megbízható helyről? Panasonic NCR18500A-t javasolták, de túl nagy az árakban a szórás.
-
fradi81
veterán
válasz Bigemperor #127514 üzenetére
Erre nem is gondoltam, de ha már polarizált akkor csak tudja az uv-t is:-) de ezeket ingyen megnézik optikákban ?
moto g72, Ninebot d28e
-
Azt nem ismerem. Ha megjön, és lesz időd, írj már egy pár sort róla. Köszönöm.
-
Arcképgyáros
13-án ezt írni kicsit korai, nem?
-
válasz Mr.Csizmás #127526 üzenetére
X80 pro felejtős. A win használhatatlan rajta. Elég sokat kell vele bűvészkedni, hogy leszedd a Windowst. Az aksija gyenge, és lassan is töltődik. A kijelző viszont jó. Én nem venném meg mégegyszer.
-
Imurai
tag
válasz powerwade #127542 üzenetére
Sajnos ez nálam nem játszik, pont, hogy nehezebbé válna, hogy a tárca melett a telót IS elő kell vennem (ami nem nfc-s, tehát fizetni sem tudok vele)
Azt hiszem, ő lesz a befutó (szép dagi lesz, ha megtömöm, ráadásul a láncnak sincs helye, ami megint nem vagánykodás, hanem azzal könnyebb/gyorsabb a tárcát elővennem) -
powerwade
senior tag
válasz EXIEZ #127548 üzenetére
Supershop pont nem Csak a vonalkódos kártyákat tudod telefonra "lecserélni", és azokat is csak akkor, ha a fogadó üzletnek "újfajta" leolvasója van. Az általam látogatott üzletekből 2 -nél nem tudtam kiváltani a kártyát: SPAR (Supershop) és Auchan (régi olvasó - de itt úgy fél éve nem jártam, lehet azóta már ők is tudnak telefonról vonalkódot csippantani). Egyébként aminek még külön örülök, hogy nálunk a gyerekdoki belépett "Erodium" pácienskezelő rendszerbe, és a gyerekek kaptak külön QR kódos betegkártyát amit orvoslátogatáskor le kell csippantani - na ezt a kártyát is betudtam tolni telefonba, és igy mindig nálam van, nem marad otthon, és ezzel szupergyors az ügyintézés a gyerekdokinál.
-
cidalain
veterán
válasz Mr.Csizmás #127539 üzenetére
Az androidos tablet topicban is vannak leírások, de ott a korábban nagyon népszerű iPlay10-zel kapcsolatban jött elő. ezzel még nincs tapasztalat (mondjuk személyesen nekem azzal sem volt).
De voltak megoldások, amivel ezt ki lehetett iktatni, szóval nincs nagy gáz. Persze ha úgy állsz hozzá, hogy tudod meg kell nézni van e rajta bloatware, és ha van akkor utánanézel, hogy kell leszedni.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
vince
őstag
-
powerwade
senior tag
válasz Imurai #127538 üzenetére
Bocsi az offért. Kb. 1 éve "szoktam" le ezekről a kártyákról, ki is kerültek a pénztárcámból aminek következménye az lett, hogy most egy kb. 5-10mm tárcával rohangálok (6 kártya és némi papírpénz). A megoldás nálam az volt, hogy ezek a kedvezménykártyák (ikea, decathlon, tesco, dm, rossman, + egy csomó egyéb vacak) beköltözött a telefonra (pl. Android/iOS-re Mobile-pocket nevű program) és elég csak felmutatni a pénztárnál, és máris letudják csippantani.
[ Szerkesztve ]
-
Imurai
tag
Sziasztok!
Keresek olyan pénztárcát, aminek két "fényképtartó" része van (akár átlátszó műanyaggal fedett, akár fedetlen). Elég gyakran járok két különbözőféle supermarket-be és a törzsvásárlói kártyákat egyszerűbb volna úgy lecsippantani, hogy elő sem kell vegyem őket a tárcából (mozgássérült vagyok és nehezen megy) -
vince
őstag
Gearbesten $29.39 a Mi Band 3 app-onlyban, pontozva $0.01 postával $20.60-ért, az előd árában elhozható. Természetesen a cn verzió. Én nem vettem, elegem van abból, hogy a Band 2-t már felhős időben sem látom kint, Amazfit Bipre vadászom szintén app-onlyban. Vasárnap volt, de elbénáztam (túl sokat gondolkoztam rajta) és lecsúsztam róla
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
cidalain
veterán
Alldocube-ban kapásból szokott lenni pár kis apró kínai ajándék, amit illene leszedni használat előtt, hacsak nem akarod, hogy holnaptól egy kis kínai folytassa Mr. Csizmás életét.
Teclast, Chuwi ebből a szempontból sokkal jobb>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
powerwade
senior tag
válasz Bigemperor #127514 üzenetére
Szerintem semmi extra nincs abban a szemüvegben, Alin tucatszámra kapni (veithdia, outsun, 20/20 stb.) olcsóbb vagy hasonló árú polarizált lencsés napszemüvegeket.
-
senior tag
Lenovo P8-at szokták ajánlani, ha jól emlékszem.
-
Mr.Csizmás
titán
4/64 WQXGA tablet 40e EU raktárból (CN-0xx)
ALLDOCUBE Freer X9 Tablet PC - BLACK 139$ + 5.82 v 9.70$ a posta
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
citkar
addikt
válasz Mr.Csizmás #127530 üzenetére
Az is jó biztos, bár az 50 dollárral több Ha kihasználják meg is éri. Pl. ezt a Teclastot anyámnak vettem, a facebookon kívül, csak a kamera applikáció fog még futni
-
HoTaZo
addikt
válasz petipetya #127508 üzenetére
Nem a kifizetett árához, hanem az elvárható minőséghez viszonyítva: Nagyon jó bőr utánzat, ha nem valódi bőr. Kellemesen öleli körbe a lábamat. Az eddig megtett kb 120m alatt kiderült, hogy a talp pont annyira "kemény", hogy ne okozzanak fájdalmat a kavicsok, de elegendően rugalmas, hogy kényelmes legyen. Könnyedén letaposható az oldali gumi szalagoknak és a hátsó guminak köszönhetően, de mégis tart megfelelően.
Mivel mázsás példányt kell hordoznia, aki ráadásul a sarokra nagy nyomást gyakorol lépésekkor, így örömmel tapasztaltam, hogy ez a rész előreláthatólag jobban bírja majd a strapát, mint "indián mokaszin" társa.(#127509) MittuDomain_ : Egyszer rájuk kérdeztem, hogy mikorra várható a cipő. Aztán ma házhoz hozta a postás (kisegítő, de a mi kis falunkban mindenki ismer és szeret mindenkit ).
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
citkar
addikt
Nemrég rendeltem egy Teclast P80 Pro Tablet PC 2GB + 16GB tabletet a GB-ról, 100 USD-ból kijött, de még nem kaptam meg, ha benne van a pakliban és ráér, akkor erről tudok majd véleményt formálni.
-
EXIEZ
aktív tag
ALLDOCUBE
Volt vele dolgom, eddig az egyik legjobb tablet volt ( persze az árában ) -
Mr.Csizmás
titán
tablet helpplz, mit érdemes venni? az árakat mindennel együtt, végösszeggel írom:
ALLDOCUBE Freer X9 ~40e (4/64)
Teclast P80H - ~29e (csak 2/16)
Teclast 98 - ~31e, (2/32)
Teclast X80 Pro - ~35e (2/32, de wines dual)"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
farkas-j
őstag
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a Bingle FB110 Bluetooth-od fejhallgatóval?
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Beni2360
félisten
Egy vérnyomásmérő csak 1.5 V stabil elemmel működik pontosan. A kórházban is táposat használnának ha lenne és pontos volna. Nekem egy csuklós minőségi elemmel elmegy nagyon sokáig.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz vargalex #127520 üzenetére
Már olyan rég vettem, hogy arra nem is emlékszem, hogy milyen kábel volt hozzá.
"csak kábel kell hozzá."- ne de ezt azért írtam mer TV-hez kb 5 m-s kábel kell.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
Ezt senki nem fogja neked megjósolni, de számold úgy, h nem jön meg addig,
mert hiába jó a Joybuy szállítása (2-3 hét) a hazai vámosok jó eséllyel lecsapnak majd rá, és ugyan a $36.5 után nem kell megfizetned az áfát, de önmagukban ők hajlamosak további 2-3 hétig ülni rajta... -
kigyi_23
addikt
Na Joybuy feladta a csomagjaimat lol. 20-25 nap alatt csak sikerült kivéve persze a drón-t mert azt lemondták azzal az indokkal ,hogy nem jutott el a raktárukig a megrendelés.... rolf. Na, de a drágábbat sikerült feladniuk a rendszerük szerint szóval akkor mégis kamerás lesz az a vacak.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
opr
nagyúr
Azon agyalok, hogy en is lecsapok egy ilyenre, van valakinek tapasztalata a szallitasi idorol?
Aug kozepe fele megyek nyaralni, az elott jo lenne, ha megerkezne, ez szerintetek mennyire realis?"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
szabifotos
senior tag
válasz ktommy91 #127501 üzenetére
Böngészőből nekem működik a kód. Van már itthon kettő, de jó lesz valamire. Egyébként az a 2x1A inkább 2x 500mA, vagy 1x1A, de ennyiért mit várunk....
(#127515)
Elvileg Zapals feladta a pendriveomat. Remélem, ide is ér, vagy refund, aztán én is elfelejtem az oldalt örökre...[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
aktív tag
Zapals: Mivel vagy 1,5 hét alatt nem sikerült feladniuk a csomagot, egyszerű refundot küldtek, ami vagy 5 napig tartott Felejtős az oldal
-
Beni2360
félisten
válasz ANOka #127484 üzenetére
Minek ha jobb mint a Philips? Nekem 10 év után kellett kosarat és késeket cserélnem.
Majd 10 év múlva akkor meglátjuk.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz ANOka #127483 üzenetére
Már hogyne volna. Itt van mellettem.
Valami S450 füles 12 $ környékén vettem és van 3.5 jack bemenete. csak kábel kell hozzá.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GIJoe
addikt
szemre jó, árban tűrhető QKZ CK8 3,8$ (pontozható)
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma jött meg GB-ről $6.87 (most $29.90!!!) -ért rendelt cipő. 41-est rendeltem, tökéletesen áll a lábamon.Szerk: mobilról nem tudom rendesen berakni a linket.
Ez lenne az.[ Szerkesztve ]
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
ktommy91
addikt
válasz MittuDomain_ #127503 üzenetére
Mobil nézetben nem engedi pontozni, app-ban pedig nem fogadja el a kódot. Lehet h valami régebbi verzióval működne.
Nincs kerítés.
-
mobilizmo
addikt
válasz zeon.hu #127493 üzenetére
Lányomnak vettem 2 éve a Telekomtól. Éppen akcióban volt (15000-ért) és volt egy 5000-es kuponom, 10000-ért abszolút bestbuy volt. De szerintem a mostani ~17000-es árat is megéri. Egyébként ez pont az utazós méret, azt hiszem 50 mm drive van benne és némileg összecsukható.
wr680
arukereso[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
ktommy91
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ebben a konfigurációban és színekben várható a Xiaomi 15 Ultra
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest