Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#126061) anadroid válasza w.miki (#126003) üzenetére


anadroid
senior tag

Azzal sem megy. Valami alapvető geb*sz lehet náluk, mert új regisztrációkor visszaigazolhatatlan email jön (hülyeség benne a link). Délután még jót küldött.

Tegnap óta van egy kuponos móka, 3-20$ közötti kupont kaphatsz benne (véletlenszerű) és megosztással még 2-5 $-ral megfejelheted. Elsejéig él, de a kupont 72 órán belül el kell használni, a megfejelést pedig 24 órán belül teheted meg. Ékszerre, Home kategóriára stb. nem érvényes, csak ruhafélére. Tegnap éjjel rendeltem egy 13 $-os kuponnal, 8 pontot be tudtam váltani mellé, így a közel 15 $-os áru 408 Ft-ért már postázva is lett.

Csak visszaigazolt emaillel használható, azért kapsz 100 pontot is, a napi weblapos pont 5-35 pont, és 10 a regisztrációkor kapott, meg a szokásos 15%-os köszöntő kupon.

Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.