Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #113399 üzenetére
Mivel jön? DHL? Gondolom tréfa tuti lesz rajta...
-
Mr.Csizmás
titán
3D nyomtató téma:
3D Printer ANYCUBIC Pulley or Linear Plus Half of Assembled with Auto Leveling Large 3D Printing Size Impressora 3D DIY KitLinear Plus modell
az imént megrendeltem. akcióban + mobilos appból + kuponnal a 291$ akció nélküli árból az előbbiekkel checkoutolva 258,54$-t sikerült csinálni
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spileraaa
senior tag
válasz AtiSnatch #113377 üzenetére
Jól látom ezek januári rendelések voltak?
az én novemberi rendeléseim pedig sehol
van akinek már kezdenek megérkezni a novemberi rendelései is? mert ha jól olvastam nem vagyok ezzel egyedül és itt Romániában is hasonló a helyzet a novemberi rendeléseim nagy része sehol sincsde ami aggaszt hogy több rendelésem is úgy mutatja hogy már itt van romaniában de a csomag viszont meg sehol sincsen
ti még vártok vagy kezditek lassan visszakérni a pénzt?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
nagyra
tag
Villanyszerelős topik szerintem máshol van, de csak egy szösszenet a sok ide-oda kötözéshez, meg villanyórázáshoz. Minek???
Ha azt akarod megtudni, hogy melyik a fázis, elég egy sima multiméter (a legtöbb esetben). Szóval, a földeléshez képest (a kiálló réz pöckök a konnektorban) kiméred a két "lyukat", ahol kb. 230V van, az a fázis, amelyik lyukban pedig kb. 0V-ot mérsz, az a nulla. Ha egyik lyukban sem mérsz kb. 230V-ot, akkor nincs bekötve a földelés a rendszerbe!Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
CHIPman
nagyúr
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Attix70
aktív tag
Jött ma egy nov. 25.-én vásárolt Xiaomi toll GB-ről, nincs semmi veszve (talán)
Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Kernel
nagyúr
válasz bul07 #113355 üzenetére
90 %-ban nullázott hálózat, gyakorlatilag nehéz lenne találkozni az ellenkezőjével. Egy szál megszakítása már kimutatható a másik végen, de nagyon nem mindegy, miket köt le az ember, úgyhogy ehhez villanyszerelő kell, ezen a szinten szerintem tilos hozzányúlni. (Bár vannak trükkök bontás nélkül is, a vezetéken folyatott áram, illetve feszültségesések kimutatásával.)
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
DJGABI
addikt
tegnap délután 1kor írtam egy cím módosítást gb-nek (egyszer vittem fel mobil appban a céges címet, azt bezzeg megjegyezte), most válaszoltak hogy hát bocsi, de már kiment a csomag... messenger, mert a ticketes oldal is mostmár oda irányít, hogy inkább azt a platformot használjam
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
erdey_a
addikt
GBALL8% kuponkóddal 8% kedvezmény Gearbesten mindenre ami nem akcijós. Szóval nem sokmindenre, de hátha...
Vérboci
-
Xiaomi Miija éjjeli lámpának az érzékenységét lehet valahogy csökkenteni? Szerencsétlen már attól is haptákba vágja magát, ha megfordulunk az ágyban
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Nikaré
őstag
Azt meg tudja valaki mondani. hogy mi a különbség e kettő típus között?
TOMO T4 Universal Power Bank 18650 Li-ion Battery Charger DIY Dual USB
TOMO M4 Smart Power Charger 5V 2A Power Bank Case C4 X 18650 Li-ion -
AtiSnatch
aktív tag
Tegnap megjött a Xiaomi 4.0, azt kell, hogy mondjam, hogy eszem f@szom megáll Ennek a csöp szarnak akkora hangja van, hogy hú. Dobozból kivéve 3 óra zene után sem kérte még a tápot. Elméletileg 4 órát bír, de majd kiderül. Főleg 6.25$-ért világbajnok
Ezek a Xiaomi hőmérők is tegnap jöttek, teszik a dolgukat szépen.
01.02-án rendeltem mindkettőt.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
Druss
aktív tag
válasz Real_Necro #113375 üzenetére
Kérhetek linket? Én a GB-ről valót használom.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Real_Necro
veterán
Durva, 7 munkanap alatt megjött aliról egy tokom a Lenovo Tab3 8 Plushoz.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Janusz001
őstag
Megjött ez a kicsike, január 6 -án rendeltem bangood -ról:
BlitzWolf® BW-F3 IPX5 Water Resistant 2*5W Outdooors Sport Bluetooth Speaker
Első benyomások elég pozitívak, főleg 17 dolcsiért, eddig egy 2e ft -os tescos kütyüt használtam, de ez egy más dimenzió, hétvégi horgászatkor letesztelem mit bír időre.
-
Breki
veterán
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Arcképgyáros
Ez a Xiaomi Yi mennyire eredeti szerintetek? Vagy ezt nem hamisítják?
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #113358 üzenetére
Szia!
App kezdőképernyő, balra fent a keresősáv mellett a 3 csík, utána My wallet, abban vannak a kuponok.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
DJGABI
addikt
válasz spanyoll #113309 üzenetére
everbuying teljesen megbízható, rákerestem, ők árulták anno a 7$-s Fluoreon dlónokat
hát pedig olcsóbb egy pakkot megvenni, motor is 1-2 dollár (az fog megdögleni először), akksik is látjátok nem olcsó. ja közben látom összesen csak 2-t adnak hozzá...
de amúgy van drón topic ott szakértőbbek vannak
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vince
őstag
válasz AiRLAC #113351 üzenetére
Nagyobb kapacitású, de nehezebb akku. Számolj majd be légyszi, hogy növeli-e érdemben a repülési időt!
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
daver88
aktív tag
Tegnap érkezett Elephone ELE Explorer 4K Ultra HD WiFi Action Camera kuponnal 32.41$-ért, szerencsére áfamentesen, 18 nap alatt holland postával.
nagyon korrekt doboza van, rengeteg tartozékkal, ezzel nincs baj...Kép1 Kép2 Kép3
Teszt videót ha valakit érdekel, akkor hétvégén rakok fel, tegnap esti fényviszonyok nem voltak alkalmasak a kipróbálásra
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
gyors halp: amit nyertem kuponokat aliexpress appban, hol találom ott? (melóban nem vagyok belépve desktopon alira, és nem tudom a jelszavamat )
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Saccco
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz Attix70 #113349 üzenetére
Akkor a föld vezetéket is ki kell kötni arra az időre
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
FingR86
őstag
rengeteg orosz review videóban cserélik a dugót EU-ra meg szét is szedik. Ennek a videónak a végén is látszik sztem aminek kell.
-
Imy
veterán
18650-ből van most valami bestbuy, vagy kuponos? Ahogy nézem a szállítás most érdekes módon majdnem 5$ a gearbesten.
-
addikt
válasz vince #113295 üzenetére
Valaki linkelte régebben ezt az akkut hogy jó hozzá, de a gyári 150mAh helyett 260mAh. Én ilyenből rendeltem kettőt, meglátjuk mennyit bír.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
Attix70
aktív tag
-
KTU
addikt
válasz hardline #113313 üzenetére
Ha még mindig erről a Xiaomi elosztó dugvilla cseréről van szó.
Kép multiméter.
A mérőkábeleket bedugod, pirossal jelölt helyre a pirosat,
fehérrel jelölt helyre a fekete kábelt.
A műszert a másik piros nyíllal jelzett helyre kapcsolod.
Műszer teszt.
Mérőkábelek tűs, fémes végét összenyomod, nem "ráz" újjal összenyomod.
Műszer sípol, a kijelző 0 (nulla) közeli értéket mutat.
Ha ez történik, műszer OK.Xiaomi elosztó tesztelése.
Nem dugod hálózatra (240V-), a konnektoros részébe se legyen semmi.
Képen a dugvilla jelzett lábához nyomod a multiméter valamelyik mérőkábel tűjét,
a másik mérőtűt bedugod az elosztó pirossal jelzett csatlakozó részébe.
Műszer sípol, a kijelző 0 (nulla) közeli értéket mutat. OK
Elosztóról levágod a dugvillát, kábeleket blankolod (réz vezetéket megszabadítod a szigeteléstől).
Mindhárom vezetékkel megismétled a fentebb leírt tesztet,
amelyik vezetéknél sípol az a földelés, nagy valószínűséggel zöld-sárga színű vezeték.
Az itthoni dugvillát bekötöd a videó alapján.A #113331 hsz.-ba gabor9991
nem írt semmi csúnyát: "Zöld-sárga a föld".
Én is ezt írtam fentebb, bővebben részletezve.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bul07
nagyúr
válasz hardline #113339 üzenetére
Ha megvan a másik végpont és be van úgy kötve hogy tudni lehet melyik a fázis meg a nulla akkor ki tudod mérni
Ott a kötésnél jól megjelölöd hogy melyik a fázis a nulla meg a földelés
Utána fogod és kötést kibontod és a fázist meg a nullát összetekered
Átmész a másik végére és műszer ellenállás mérőjével vagy a szakadást jelző(sípolós) részével kiméred hogy mikkor zár az áramkör, ha megvan akkor az a fázis meg a nulla, megjelölöd őket meg a harmadikat is ami így már biztos hogy a földelés
Majd vissza szépen visszakötni ahogy volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
őstag
Hol a "házmester", hogy a villanyászokat
haza-/átzavarja a szaktopikba?[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
LiitoKala Lii - 100 Smart Universal Battery Charger
BILAKOSJ143
$1.99
Liitokala Lii - 500 LCD Battery Charger - BARE CHARGER CSAK TÖLTŐ, ADAPTER NÉLKÜL
BILAKOSJ155
$12.9912V / 2A adapter:
Sencart AC 100 - 240V to DC 12V 2A Power Supply Adapter
Appból pontozva, szállítással: $2.07 -
cidalain
veterán
válasz hardline #113339 üzenetére
Ja, ez igy masik teszta.
Ezt nem lehet multimeterrel kimerni. Csak a fazist lehet kimerni, de azt tudod a fazisceruzaval is. A masik ketto kozul nem lehet donteni multimeter segitsegevel.
Kiemelve a lenyeget: falbol kijovo 3 jeloletlen vezetek eseten.
(A zold-sarga nem lett volna hulyeseg valasz, mert szabvanyos mai bekotesnel fekete, kek, es zold-sarga vezeteket kell hasznalni, de ezek szerint a te kabeleid mar vagy 30-40 eve legalabb a falban vannak)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
hardline
senior tag
válasz gabor9991 #113331 üzenetére
Nem tudom mi a bánatnak válaszolsz egyáltalán. Egy értelmes összetett mondatot nem bírtál magadból kisajtolni. Trollkodjál a fészbukon, ne itt. A szemed alá illene a zöld-sárga. Pökhendi.
A többieknek, akik értelmes, segítő szándékkal írtak, azoknak köszönöm!
3 fehér vezeték a falban, konnektort szerelnék fel egy melléképületben. Semmi jelölés nem volt. Majd bekötöm és lelámpázom.
Gondoltam, ha az eu adaptereket mindenki szétkapja megvizsgálni, akkor valaki egyszerűen tud válaszolni a kérdésemre is. Befejeztem az offolást. -
Beni2360
félisten
válasz GZoli7 #113256 üzenetére
Már hogyne volna.
Hálózati hosszabbító; Aljzatok:1; PVC; narancs; 2x1mm2; 20m; 10A
Lehet kapni lapos dugókhoz is két eres hosszabbítót. Pl kerámia lámpához aminek két villás a dugója és általában rövidre szabják.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zoltan6
őstag
válasz Donki Hóte #113335 üzenetére
gondolom ennyit nem akart rászánni csak feltornázták az árakat,utána meg rányomott még egyet véletlenül,érdemes sokszor megnézni ugyanazon eladó fix árait is,mert sokszor olcsóbb mint amennyire az ugyanolyan licitest feltornázzák néha dupla annyiba.
-
Zeki
nagyúr
válasz Donki Hóte #113335 üzenetére
Az asszony beintett a dologra, hogy az mégsem kell. Majd másmilyen később.
-
veterán
-
cidalain
veterán
válasz kigyi_23 #113327 üzenetére
Ha az elemet a drotveg es a multimeter koze teszi (sorbakoti), akkor a multimeter masik kabelevel nezegetheti a drot masik vegen a szalakat. Es akkor igy egyesevel kimerheti a drotokat.
(Persze csak azert igy, mert olyan multimetre van, amiben nincs csipogo)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Zeki
nagyúr
Megnyertem egy licitet az ebayen, de a cucc mégsem kell. Így kifizetni sem akarom. Mi a teendő?
Akiét megnyertem, azt írta, én tudom törölni a vásárlást. -
Saccco
nagyúr
válasz spanyoll #113326 üzenetére
Nagyobb áramot tudnak adni, akkor jön jól, amikor például ereszkedésből kell megfékezni a gépet. Vagy, ha egyszer FPV-re adod a fejed és kell a kamerának is kraft.
Az eredeti 150mAh 30C akku 4,5A-t tud leadni, ezek a 150mAh 45C-sek 6,75A-t.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kigyi_23
addikt
válasz hardline #113322 üzenetére
Ha már levágtad akkor egyszerű módon is menni fog pl. bármelyik két szálat összekötsz egy elemmel. A konnector dugójánál a multiméter 2 érintkezőre jelezni fog innentől 2-t ismersz a maradék 1-ről már tudod melyik. Tehát meg lesz melyik a földelés a másik kettő meg úgy is mindegy csak a földelés a lényeg. Bocs azoktól akik értenek hozzá ez csak ilyen szereld magad nem kell sokat magyarázni megoldás volt részemről annak aki nem ért hozzá.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
veterán
Ilyet vettem, ezzel kapacitást és induktivitást is lehet mérni.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
HXY
addikt
válasz hardline #113322 üzenetére
Nekem is pont ilyen multiméterem van.
Én még a nagypapámtól kaptam ajándékba.
Kondenzátort csak feltölteni lehet, majd megérni, hogy hány V-ról merül le,
azt nem lehet valahogy megnézni, hogy hány F? Ezzel gondolom, hogy nem, akkor van olyan multiméter, amelyik tudja? Vagy azt csak kondenzátor tesztelővel lehet?[ Szerkesztve ]
-
-
hardline
senior tag
válasz gabor9991 #113314 üzenetére
Nem értem miből gondolod, hogy fázisceruzával keresném a védőföldet.
Szerintem világosan leírtam, hogy a fázist meg tudom keresni azzal. Pont.
A kérdésem pedig az volt, hogy a maradék két drótból hogy jutok el az eredményig.
Tehát multiméter kell hozzá.
DT-830B Multiméter
Például ezzel hogy tudom kimérni?
Piros-fekete drótot hova dugdosom meg hova tekerem, melyiket melyik vezetékhez érintem stb. Nem értek a multiméterhez. Akku feszültséget tudok vele mérni és ennyi. -
olddog
tag
válasz bertokl #113319 üzenetére
Nem hiszem hogy sokaknak lenne hasonló gondja, de ha mégis.
VPN mellé kellett egy privát böngészőablak is hogy működjön a dolog. Miután kiderült, hogy a kuponok régiófüggőek, csak idő kérdése volt a megoldás.
A tanácsokat, ötleteket mindenkinek nagyon köszönöm!Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Saccco
nagyúr
válasz spanyoll #113309 üzenetére
150mAh 45C akksikkal jobban jársz.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Chris Kiki #113307 üzenetére
Leeséssel nem lehet ezeket szétverni, túl könnyűek ahhoz, hogy komolyabb sérülést szenvedjenek el. Úgyhogy csak bátran!
Tanúsítom!
Első szabadtéri reptetéskor, még a megérkezése napján egy fa és a tető takarásába került, elvesztettem szem elől, de azt mondta anyu, hogy a tetőn van. Elvettem a gázt róla, gondoltam érte mászok. De nem a tetőn volt, hanem a tető fölött, pár másodperc múlva hallom csattan a tetőn, onnan a betonra. Kutya baja
Csak azon csodálkozom, hogy az udvarra esett vissza, nem fújta el a szél valamerre.Nemrég a hóba esett bele, na gondoltam vége van. Azonnal áramtalanítottam, kiszárítottam, másnap próba, semmi baja. Imádom
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
w.miki
veterán
válasz anadroid #113302 üzenetére
Majd írj róla bővebben. Vajon milyen elven működik ez a vérnyomásmérő karpánt?
Okostelefon kell hozzá? Apámnak rendelném.
CK11S Smart Band Blood Pressure Heart Rate Monitor van rá kupon valamelyik store-ban?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
spanyoll
addikt
válasz ZsoltG60 #113305 üzenetére
Ehh, inkább kivárom akkor a gb-t vagy valami, túl paranoiás vagyok az ilyen oldalakhoz, még ha jó is
@chris: annyira sokat nem játszok vele, de amúgy értem amit mondasz, plusz egy töltő nem árt minimum.
@djgabi: ne tedd ezt velem, nem rendelhetek még egyet csak az akksik miatt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Chris Kiki
senior tag
válasz spanyoll #113301 üzenetére
Ha akksit rendelsz, rendelj plusz töltőt is hozzá, különben nem sok értelme van a sok akksinak. Nekem most 8 akksi és 4 töltő dolgozik, így kedvemre reptethetek.
Leeséssel nem lehet ezeket szétverni, túl könnyűek ahhoz, hogy komolyabb sérülést szenvedjenek el. Úgyhogy csak bátran!
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
anadroid
senior tag
3 napja jött meg, azóta nyúzom. Az eddigi mérései valósnak tűnnek.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
spanyoll
addikt
válasz vince #113295 üzenetére
Annyiért vennék én is, de most 4.74 a szállítás
Mindegy, megvárom míg akciós lesz vagy kuponos vagy valami.Amúgy félek, hogy néha a leeséssel meg mindennel szétverem egyszer szerencsétlen drónt és akkor fölösleges a sok akksi
"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest