- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- OpenZFS a mindennapokra
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Masooo
aktív tag
válasz daniel2121 #114693 üzenetére
Avagy ha védett kell akkor én ezt rendeltem fejlámpába
banggood samsung 2600 védett 2db
olcsóbban vettem de most ennyi, ez sem annyira rossz, és úgy fest rendben is van a cucc, 46gramm.
rj02be kellett és mivel az tölt is akkut, védettet vettem. nem drágábban mint a nyírségből nem védettet, csak lassabban ért ide, jan17 és ma vettem át.[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
nagyúr
jofogas > keresés > INR 18650 15Q
vagy
jofogas > keresés > Samsung 18650 30Q[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zoltan6
őstag
nyírségi barátunktól 800-1250ft-ig másnapra itt van.
-
diwx
csendes tag
Köszönöm! Így már nem kérdés hogy fogom rendelni... Esetleg rövid tapasztalatot tudsz róla írni?
-
daniel2121
senior tag
Fejlámpába kellene 18650-es akku. Linkeljen valaki ajánlottat légyszi.
-
ZsoltG60
aktív tag
Funny Expression Pets Plush Toy - BROWNIE
Kupon : AFFMPP64
$10.99 free shipping(#114686) p.t.r
Azért annyira nem kapkodtak azzal az akcióval sem...
2017. július 3.-tól 2017.december 31.-ig lehetett igényelniLumia 950XL
-
AndrewBlase
senior tag
Ilyen szalvétatartóval találkoztatok valahol (jó áron)?
Tudom, kika/ikea, de egyik sincs a közelben, tehát jelen esetben (is) csájna közelebb lenne free shipping-el!
Miért mindig én???
-
diwx
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez átcsúszik a vámon vagy fogkefékre is vadásznak?
SOOCAS / SOOCARE X3 Sonic Electric Toothbrush
Esetleg valami működő kupont tudtok hozzá?
-
A214
aktív tag
Így akartam.
távolodva a tv-től (kb 3-5 m) egy kicsit mintha néha nem azt csinálná amit akarok,
Javítottam, hozzá kell szokni szerintem. -
A214
aktív tag
válasz Breki #114675 üzenetére
Még tesztelem.
A smart funkció képernyőt (a képernyő alján megjelenő indítógombokat) a TV távirányítóval tudom csak indítani. Utána mindent kezel, a szövegbeíró billentyűk is használhatok a böngészőben,keresőben.
A Magic Remote szerintem jó, távolodva a tv-től (kb 3-5 m) egy kicsit mintha néha nem azt csinálná amit akarok,de nem zavaró.Még szokni kell. Kellemesen csalódtam.
Javítottam ,hozzá kell szokni szerintem.[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Zoli-bácsi #114630 üzenetére
Most, hogy írtad, én is ránéztem a ac-ra. 2017. nov. 29. óta ott figyel ez a ticket!
Miért mindig én???
-
anadroid
senior tag
-
hardline
senior tag
Hol a legolcsóbb a Mi Band 2 szíj? Sima egyszínű fekete tökéletes lenne. Már mindkettő elszakadt amit pár hónapja vettem.
-
kmisi99
addikt
válasz spanyoll #114671 üzenetére
Kicsit drágább kategóriában van magyar teszt. [link]
Amelyiket én írtam arról pár YT videó alapján jókat mondanak róla, csak ami nem tetszett, hogy a basszusra az egyik azt mondta, hogy "megfelelő". Azaz hétköznapi. A nagy vájt fülűek kielemzik a magas, közép hangokat, na én csak a mélyet hallom ki rendesen sajnos.
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz spammer #114663 üzenetére
Fétisem az éles kés Ilyen rendszert vettem. Meg 3 gyémánt bevonatosat alulra. (200, 400, 800). Az 1200, és 1500-as kövek jók. Egy fa talpra rögzítettem és kicsit megerősítettem a mozgó részeknél. Erről sok okosság van a yotube-on. Szóval Íme:
Ruixin Pro IIIhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
-
tupacamaru
veterán
eBay-es kütyük kis pénzért: [link]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
kmisi99
addikt
-
cidalain
veterán
válasz spidersoft #114658 üzenetére
110 dollarert nem veszunk 1 giga ramos androidos telot, mert szar lesz.
Ennyiert Xiaomi Redmi 5A eustock.hu 32000 forint, masnapra itt van, egy ev magyar gari, nincs exgra koltseg, macera.
Ha esetleg nagyobb 5,5" is jo, akkor Redmi Note 5A ugyanonnan 27-ert.
Igaz, gomb egyiken sincs.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Masooo
aktív tag
válasz kmisi99 #114666 üzenetére
Ezek az agybadugósak elég károsak is rád, nomeg a bass teljesítményük sem akkora király mint várnád. Próbáltak Tibi barátomék 6-8 féle ilyen kütyüt, aztán úgy döntöttek inkább marad a régi megoldás, a fejhallgató, kábellel, de telefon funkciókkal, abból sok jó minőségi darab van és ott a hangzás is jobb mint ezeknél a törpéknél. A BT verzióknak van egy alapzaja azokat azért nem választották végül.
Az első ilyen beszerzés egy hd2000 takstar volt, az annyira bejött nekem is, hogy én is rendeltem egyet. Ráadásul ára ellenére még külhoni hangtechnikával foglalkozó portálok is tesztelték és erősen ajánlott kategória volt 60.000res árig felvette a kesztyűt a márkás "nagyokkal". Azóta nekem is van 2-3 új fejesem, de még mindig használom ezt is mert a basszus nagyon kellemes rajta.
Agybadugós verzióról nem tudok nyilatkozni neked, olyannal szerintem vétek zenét hallgatni, és nem csak minőségi okok miatt, hanem mert majd 70 évesen is akarom hallani ha vki mögémlopakodna....Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
kmisi99
addikt
Sziasztok bluetooth os fülhallgatók iránt érdeklődőm. Látom van az a kategória amin egy 20 centis kábellel van összekötve és van rajtuk egy kis kocka akku, meg van az ami olyan mint az apple megoldása, hogy tényleg csak a fülbe dugható és van hozzá kis dokkoló töltő.
Van ezekkel valakinek tapasztalata?
Én a TWS K2-t néztem. 16$ ért jónak tűnik, csak fontos azért, hogy hogyan szól. Nekem valami marha basszusos kellene, ami agyrobbantó, a többi nem is érdekel mert nem hallom ki túl "gagyi" a fülem zene minősége. -
fcbarca
őstag
15-ös laptophütőpad nincs jóárasítva valamerre?
-
spammer
veterán
Késélezőt vett már valaki eBay-ről? Valami ilyesmit: 3-Stage Knife Sharpener
Van valami bevált típus? Ezek az olcsó, színes nyelűek érhetnek valamit? Kell fém- és kerámiakésekhez is, ezért ilyen kellene, ami mindenhez jó.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
qqzs
őstag
válasz wwenigma #114661 üzenetére
En meg mar sokszorosat elkoltottem egy 5 packos csomagjuknak ugyhogy kivancsisagbol rendeltem egyet
Nem csodalkozni hoyg a kinabol millio szamra aramlo csomagoknak tenyleg osszegyulik annyi resze amire erdemes kereskedelmi jeleggu tevekenyseget epiteni, es valoszinu hogy tolunk nyugatra kisebb eselyel adhatok el ezek.
Van nalunk csomo hasznalt nemet bolt vagy 5 biztos. Nemreg nyilt egy hasonlo eloszor ossze is kevertem vele. Tele csomo lidl-s aldi meg csomo nemet nem lejart elelmiszer ruha bkisbutor, stb. Es egyszer csak megnyilt a tulaj es elmondta hogy a cuccokat budapesti kozponti teritessel lecsomagolva raklapra adjak kilora. van ruhas, kajas, meg muszaki cikkes raklap.Eladó: GTS450
-
wwenigma
Jómunkásember
Aztán majd lesel amikor megkapod tőlük az "elveszett" rendelesed.
Troger banda, DPD-t már rájuk küldtem, remélem belecsapnak...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
válasz Kalandor #111831 üzenetére
Megjött a LiitoKala Lii - 50A 5000mAh 26650 akku.
LiitoKala 202-es töltővel töltöttem Samsung S7 Edge-t.
Az első 500mAh-t 1A-el töltötte, utána csökkent folyamatosan, 1000mAh környékére már inkább csak 3-500 mA volt.Kapacitás: valahol 900-1000mAh környékén tűnt el az első csík a négyből a töltőn és végül 1500 mAh-t töltöttem a telefonra, és még mindig 3 csík van, ez nem rossz.
Nem tölt 2A-el, de ha azt nézem, hogy kb. 6$ egy akku és 2$ egy töltő (ha végre megjön a kisebb töltő...), akkor 2000 forintért van egy 4-5000 mAh-s powerbank, amivel tudom tölteni a lámpák akkuit meg az AA/AAA akkukat is, akkor nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
válasz Ittnemaz #114613 üzenetére
Ok csak nyilatkoznak ujsagironak, van weboldaluk meg par jofogas pack. Nem ugy nez ki mint akik atveresre vannak berendezkedve, ekkora macerat nem er meg a egyszeri "lopott aru" szetosztasa. Olyan mintha rendszeres beszerzesi forras lenne es arra rendezkednek be. Namarmost ha az meg arrol szol hoyg lemert konynu kivalogatott cucc akkor meg megint nem hosszueletu es nem erdemli meg a befektetest az ideig oraig tarto siker
Eladó: GTS450
-
spidersoft
senior tag
Ismerősöm szeretne egy N2 nevű telefont venni (ahány listázás annyi márkanév, sokszor csak "generic" név alatt fut... mondtam neki, hogy nem egy erőmű (1GB RAM), de szerinte neki pont elég lesz, chatelni képes munkás telefonnak kell, a klasszikus gombos üzem miatt melós telefonnak pont alkalmas), de nem szeretne a vámolással problémázni, levelezgetni, szkennelgetni, így megkért, hogy próbáljam kideríteni: valamelyik webáruház, aki foglalkozik vámolással egybekötött EU behozatallal (pl. GB eu express) vagy közvetlen EU raktárból nem árulja-e véletlenül ezt a típust. Gearbesten, banggoodon, geekbuyingon és tomtopon néztem, de nem találtam... persze ettől még valami fantázianévvel lehet fent van Igazából ilyen egyszerűsített szállítási módot a gearbestes eu expressen kívül nem is tudok... Tudtok ebben segíteni? Köszönjük a segítséget!
(nem a magyar áfát szeretné elkerülni, hanem a behozatallal járó herce-hurcát meg a random el-eltűnő ali/ebay eladókat, ha esetleg befutna valami gixer)
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz korpicschess #114653 üzenetére
Gyakorlatban a legegyszerűbb megoldás a másik acc...
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Nitecore F1 töltőt használ valaki? Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #114648 üzenetére
Vélelenül beraktam mellé ezt a Xiaomi lámpát, és a Paypal kicheck oldal frissült, elveszett a kupon ár a HDD keretre, ráadásul 6,45$-öt írt. Visszamentem, töröltem a rendelést. Ennek ellenére úgy érzi a rendszer, hogy már megvettem, és azt írja, hogy fejenként csak 1-et lehet venni.
Van erre megoldás másik felhasználón kívül?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
verybigboy
senior tag
128GB-os microSD kártyára (Samsung) nem működik a kód ... esetleg új kód, valaki?
-
Masooo
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
KTU
addikt
válasz mQWeXgsf #114596 üzenetére
Evvel a 2x-s bolt reklámmal jól elvitted a beszélgetés témáját.
Esetleg az fel se merül benned hogy valaki nem budapesti,
plusz postaköltség 600Ft-tól.A kérdező fórumtárs meg információ nélkül marad.
Pedig nagy valószínűséggel azért írt, hogy jóféle töltőajánlatot kapjon, kínai rendeléssel.
Nyilván ha itthonról szeretné beszerezni, másik topikba ír.Más:
izé,
Vennék viccvolf töltőt.
Van rá kupon?[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
trebrona
nagyúr
válasz Freddycom #114638 üzenetére
Igen azt is, nekem úgy rémlik, időzítésre is lehet használni. Bár most elbizonytalanodtam, régen használtam, már csak idő jelzésére van.
Megnéztem, sleep gomb kell hogy legyen, az tudja a kívánt időzítést.
Tehát módosítok, tudnia kell a sleep&snooze funkciót. Amit linkeltem pont tudja, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
cidalain
veterán
válasz SZIGMA #114639 üzenetére
értem hogy lapraszerelt, de azért a 10 centi vastagságba jó esetben is csak 5 lap fér egymáson (18mm vastag, de inkább csak 4, ha van vastagsága is a csomagolásnak, vagy vastagabb a fa)
ránézesre elég sok anyag van benne, a matrac önmagában vastagabb, mint 10 centi. (ha felfújhatós, akkor fújhatod, mert szar lesz)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Attix70
aktív tag
Mit kell csinálnom ha a posta küldött SMS-t azonosítóval vám miatt. Be kell regisztrálnom a posta oldalára?
Már csináltam a PP. és a GB. oldaláról is PstSc-eket, ezeket kellene beküldenem (de hova?) ?
(Total: $21.99)Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
CHIPman
nagyúr
válasz korpicschess #114634 üzenetére
AFFMPP71
Ha még működik...hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Masooo
aktív tag
válasz Ghard #114631 üzenetére
Ne vitázzatok mert minek.
Veszek kütyüket kintről és beváltottam annyi t-mob kupont, hogy nem tudnám megszámolni 1 kézen sem. Pont most vettem át futártól az utolsót. Igaz hangszórót meg ilyesmit nem rendeltem de találtam hasznos dolgokat abban a kicsi készletben amivel a T bír.
Élvezni kell mindkettőt és ennyi.
Tudjátok, szeretkezz ne háborúzz.Vmi kinai ünnep van hogy ma nem kuponoznak a fiúk?
[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
válasz Zoli-bácsi #114635 üzenetére
Én örülök annak is ( Rendben, ennek kicsit jobban )
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Olcsó 2,5" HDD-hez külső házhoz (ha fém az pluszpont) tudtok működő kuponos ajánlatot?
Köszi előre is!Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
olddog
tag
válasz Zoli-bácsi #114630 üzenetére
Már 6 helyre írtam értékelést, eddig 600 pont bezsebelve, a többi remélem úton van
Csak így tovább, jöhet még.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz AtiSnatch #114597 üzenetére
Nyugodt lehet mindenki, ez [link] egy 2A-s gyári Samsung töltő 1300 Ft-ért, itt van a kezemben és minden tekintetben eredeti termék /a kondenzátor elhelyezkedése az usb csatlakozó mellett, lábak kialakítása, felépítés stb. stb/. [link] [link]
A Mobilehome, üzlethelységgel rendelkező magyar boltot /"Ország Boltja 2017", "Megbízható Bolt" stb/ azért ne vegyünk már egy kalap alá egy olcsón biztos kamut áruló imeretlen, ellenőrízhetetlen, európai érintésvédelmi előírásokra fittyet hányó kínai bolt/eladó-val.[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Donki Hóte #114512 üzenetére
Egyfajta magyar PayPal a Barion, megbízható háttérrel. MNB-engedély egyébként is alap, 100 milliós tőke, valamint biztonsági letét. CIB-fiókok is beálltak mögé az ország területén, sőt a felhasználók pénzét gyakorlatilag a CIB kezeli egy letéti számlán, így az még akkor is ott marad, ha a Barion maga csődbe menne. Nem ez a gond, én nem aggódnék, de egyelőre alacsony az elterjedtség, érthető módon.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
spanyoll
addikt
válasz Ghard #114621 üzenetére
Szövegértés: egyes.
Sehol nem írtam, hogy szemétség elhozni ennyivel annyival olcsóbban, vagy akár ingyen. Tőlem kifoszhatja a nagyérdemű a T-t, egy percig nem lesz bármilyen erkölcsi rossz érzésem miatta.
Simán csak azt írtam, hogy nekem (és pár hozzám hasonló hasonszőrűnek) nem érte meg azt a mászkálást és topiclesést az egész hajcihő, amivel járt.
Mégse járok oda téríteni, hogy ó miért bajlódtok ti ennyit egy kódért meg ennyit, hogy megint legyen készleten a jbl kis bt hangszóróból.
Ezért nem értettem, hogy miért kellett bekommentelned ide a nagy okosságot, hogy ó minek is kell bárkinek ilyen filléres vacak (persze mindezt abba a topicba, ahol az emberek attól érzik jól magukat - köztük én is - , hogy filléres vackokat rendelnek és örülnek neki), amikor VOLT egy akció aminek a keretein belül volt olcsón vagy ingyen valami.A lényeg, hogy semmit nem akarok sehogy beállítani. Nagy híve vagyok annak, hogy mindenki azt csinál és hisz, amit akar, mindaddig amíg ezzel másnak nem árt. Ha neked jobban megérte, hogy kupont szereztél és úgy rendeltél dolgot? Fine, jó neked, good for you. De kérlek, ne fitymáld le itt mások hozzáállását a dolgokhoz, ha mi se tesszük ezt veled.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Ghard
őstag
válasz spanyoll #114616 üzenetére
Aha, hogyne. Még az akció legutolsó napján is (2 napja) osztogattak működő kuponokat itt a fórumon.
De azért szeretnéd úgy beállítani, hogy nagy szemétség volt 10e Ft-al meg 5e Ft-al olcsóbban hozzájutni dolgokhoz. Gratula(#114619) -secret-
Még semmiért Ha küldenek ilyet, akkor írnod kell értékelést gearbestről bizonyos oldalakra. Azután kapod meg a pontokat.(#114622) Dluinet
Vannak bőrápoló szerek, ezekkel többet kibírnak.[ Szerkesztve ]
-
Ha megvetted a kislámpát, az USB töltőt, a BT hangszórót, a laptoptartót, az ébresztőórát, az elosztót, meg a többi cuccot, akkor ha hozzácsaptál volna egy marék aprót, megkaptad volna mindezt egy ízléses, turbóproli ágyba építve Utána már csak harcolni kell az ágy jobbik feléért, mert az egyik oldalon vannak a kütyük, a másikon meg a könyvek
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Ma duplán jó napom van!!
1. Megjött az orico elosztóm, brutál minőségi a cucc, súlya is jó, szép, elegáns, letisztult, a kedvencem.
[kép1]
[kép2]2. Egy ticket vár a gearbest fiókomban
Először csak egy "A" válasz opciót kell nekik küldeni ha jól értelmezem?
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
spanyoll
addikt
válasz Ghard #114614 üzenetére
Annak, aki nem mászkált el a coopba ezért, hogy kiváltson kártyát, utána meg púposkodjon az akciós topicban, hogy jaj most éppen mi az amire jó a kupon, jaj elvitték előlem jaj és jaj.
Van aki jobban szereti simán csak berendelni a netről a dolgokat és viszlát.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Ghard
őstag
válasz p.t.r #114612 üzenetére
Set Replacement Earbuds For Samsung Galaxy Note 8 S8 Note8 AKG In-Ear Earphones
Nem bántásból, de kinek van szüksége ilyen 1 dolláros vacakra a telekom-coop akció után?
JBL T290 vagy SoundMAGIC ES18S is ingyen elhozható volt kuponnal. -
p.t.r
aktív tag
válasz MittuDomain_ #114592 üzenetére
Hát rendeltem én is egyet. És gumiharangot hozzá? Honnan szerzünk?
-
FingR86
őstag
válasz DriveR_Art #114608 üzenetére
nem hiszem h erre gondolt
-
Ateszpapa
addikt
-
őstag
Sziasztok!
Olyan FM rádiós ébresztőórát keresnék, aminek van olyan funkciója, hogy mondjuk egy óra múlva kikapcsol, ha mittomén benyyomok egy gombot rajta vagy ilyesmi. Van ilyen kb 3000 forintig?
-
nagyúr
válasz hattrickuser #114540 üzenetére
Az szép. Ahhoz azért egy kicsit kurv@drága hogy 2 hónap után meghaljon Gearbest gari?
-
qqzs
őstag
Valaki nem probalta a jofogasoso kinai csomagos zsakbamacskat veletlenul? van fent kisebb erteku packjuk is, mar majdnem rendeltem kivancsisagbol
Eladó: GTS450
-
Sterilzona
senior tag
válasz hattrickuser #114577 üzenetére
Nem pont neked címezve, de ha már csináltál ilyen képet, akkor felmerült bennem a kérdés.
Aksiját lehet cserélni, lehet külön kapni hozzá ? -
AtiSnatch
aktív tag
válasz szabi__memo #114598 üzenetére
Van olyan ember, aki már nyert a lottón.
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Drón topik
- Már nyugaton is elérhető konzolokra a Ys Memoire: The Oath in Felghana
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Yoga Slim 7 Pro 14ACH5 OD 14" 3K OLED Ryzen 9 5900HS Creator Edition MX450 16GB 512GB magyar gar
- x1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS 7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GIGABYTE GA-H110M-S2H/i7-6700
- ASUS P8Z68-V /i5-3570K/8 gb ddr3
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest