Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olddog
tag
válasz bertokl #113319 üzenetére
Nem hiszem hogy sokaknak lenne hasonló gondja, de ha mégis.
VPN mellé kellett egy privát böngészőablak is hogy működjön a dolog. Miután kiderült, hogy a kuponok régiófüggőek, csak idő kérdése volt a megoldás.
A tanácsokat, ötleteket mindenkinek nagyon köszönöm!Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
Üdv!
Úgy gondoltam egy kérdést megér.
Tudja valaki még ennél is jobb-árasítani?
[Vernee X 4G Phablet]
Köszönöm!Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz Zoli-bácsi #114630 üzenetére
Már 6 helyre írtam értékelést, eddig 600 pont bezsebelve, a többi remélem úton van
Csak így tovább, jöhet még.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz Zoli-bácsi #114635 üzenetére
Én örülök annak is ( Rendben, ennek kicsit jobban )
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz denko #114908 üzenetére
Üdv!
Több félét is kipróbáltam, nekem ezek jöttek be.
Howard Leight Laser Lite MAX Ezt használom minden éjjel, évek óta.Ez a másik ami szerintem jó: 3M EARSoft FX High Performance
Az első 37 míg a második 39 SNR minősítésű.
Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
-
olddog
tag
válasz csodavas #114990 üzenetére
Üdv!
Szerintem a régi motorosoknak, van erre külön mail címük. Nekem is van ahová a sok szemét érkezik.
Jó szűrőbeállítással csak a számomra érdemes helyekről érkezőket látom alapból. Ennyi.
A személyes használatú mailcím külön kezelendő.
Névről pedig annyit, hogy szerinted ki ellenőrzi le hogy téged tényleg úgy hívnak-e?
Te mint Gipsz Jakab, beírod hogy Mézga Aladárnak hívnak...[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
Don't Panic!
Nekem egyszer 106 napra érkezett meg egy rendelésem Kínából.
Már jóformán azt sem tudtam mi az és minek is rendeltem.
Kitartás elvtársak, akarom mondani vásárlótársak.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz crazygamer75 #115442 üzenetére
BBB-s oldalon 48-72 óra mire kikerül. De az accod részleteinél látod az elküldött értékelést. Onnan tudsz screenshotot csinálni.
-
olddog
tag
válasz HoTaZo #115466 üzenetére
Odafigyeléssel. Nem tudom hol lehetett a hiba. Nálam vagy 5 különböző van a címjegyzékbe. Nem szokott gond lenni. Volt olyan hogy 3 különböző címre rendeltem ugyanattól az eladótól, pár perc eltéréssel.
-
olddog
tag
válasz HoTaZo #115472 üzenetére
Igazából csak arra akartam kilyukadni, nem kell törölni a címet. Ha minden jól működik akárhány cím lehet a jegyzékbe. Mindig oda kellene érkezzen amit kiválasztottál. Szerencsére nálam még nem hibáztak. Az meg hogy hibák előfordulnak, asszem köztudott. Sajnos.
-
olddog
tag
-
olddog
tag
RoseGal
Original SanDisk CZ73 USB 3.0 Flash Drive U Stick - 64g
Kupon: RGLIFE -40% pontozható így 15:81 €Van még pár egyéb cucc amire most ugyanez a kupon -40% ITT ( bár nekem a Convoy S2+ -re nem fogadta el...)
-
olddog
tag
Hol is találom ezt pontosan?
Köszi.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz joergie #120741 üzenetére
3-4 hete rendeltem több kábelt (baseus/orico), tegnap megérkezett az utolsó csomag is. 3 körben 10 kábel. Elsőrendű bubis boríték volt mind. Kábelek gyári dobozaikban. Nagyon meg vagyok elégedve. Az egész volt vagy 9 euro.
-
olddog
tag
válasz MAC72 #120786 üzenetére
Már hetekkel ezelőtt volt linkelve. Azóta sajnos sok 'out of stock'. Azért lehet még találni, érdemes nem csak Baseus-t keresni. Orico is akad 82 eurocentért. Nekem mind megjött, szerintem ettől nem kell tartani. Most egyébként egy csomó Baseus cucc akciós, audio kábelek, autós tartó, stb. Szét kell nézni, mert szerintem nem túl jól rendszerez az oldal, nem egyértelmű az akciós kiemelés. Kereséssel többre lehet menni, emellett a készleten nem lévő tételeket is listázza. Szóval kicsit szuszifuszi meló, de megéri.
[ Szerkesztve ]
-
-
olddog
tag
Tagsági Toll 1.67 €
-
olddog
tag
válasz lkristóf #121921 üzenetére
Google Play:
1.The activity center Sign-In function has been upgraded.Now you can win free prizes while playing games on the side.
Úgy látszik vége a szabadfelhasználású 5$-nak. Majd kiderül mi a díj...Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz Donki Hóte #122191 üzenetére
Üdv!
A kedvedért elővettem, az enyém körbeforog. Valami rugós szerkezet, ha elforgatom kicsit megemelkedik az egész kis telefontartó állvány 180 fokot elfordul, és visszaugrik stabil állapotba. A lábak valóban nem a legjobbak, de majd egyszer valaki biztosan gyárt egy minden szempontból tökéleteset.Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz anonymus89 #122445 üzenetére
Nekem se a régit se az újat nem engedi kuponozni. Visszadob, hogy csak 50$ feletti rendelésnél alkalmazható.
-
olddog
tag
válasz anonymus89 #122449 üzenetére
Köszönöm! Így már ment mindkettő. 4.56€ összesen.
Érdekes anomáliák ezek...[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
válasz anonymus89 #123012 üzenetére
Igen. És sajnos ugyan így jártam. Én is írtam nekik hogy eddig mindig sikerült elküldeni mindent, a termék raktáron van stb... stb.
Hiába. Kötötték az ebet a karóhoz. Visszakértem a pénzt PayPal-ra. Eddig minden vásárlás, kuponos, pontozós rendben volt, de ez nem volt szép...
Mindegy, lesz.. rom.
Gondolom ha megvenném teljes áron, el tudnák küldeni.[ Szerkesztve ]
-
olddog
tag
A kis bosszantó Ali-s, úgy nyitom rá a case-t mint a fény.
Ezt figyeljétek:Dear friend,
I am very glad that you have chosen our store. However, because the goods you purchased are too heavy, the freight is too high, which causes us to lose a lot. If you can give us a US dollar, we will ship the goods.
I hope you will reply as soon as you see the message, thank you!Egy 280 grammos macskaitató mini szivattyújáról van szó.
-
olddog
tag
Üdv Urak!
Tud valaki Ennél jobb ajánlatot MiBand 3 Globalra?
Előre is köszönöm!Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
olddog
tag
válasz AlyrArkhon #131387 üzenetére
Értem én, ennek ellenére GB-n is kapható. [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Macbook Pro 16" - 2019, 8 mag i9 32/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Pro 16" - 2019, 6 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- iPhone 14 Pro Max 1TB! Karcmentes! Üvegfólia! Apple Számla!
- Macbook Pro 14" - 2024 gyártás, M3 Pro, 36GB/1TERA, 18 ciklus, Apple garancia
- Macbook Pro 14" - 2023, M2 Pro, 16/512GB, 98% akku, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest