- Gurulunk, WAZE?!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Bambanő háza tája
- OpenZFS a mindennapokra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz elszabi #112594 üzenetére
Ahogy mondtam, mindkét típus olvadt már meg nekem. Az egyik egy Xiaomi telefon töltőtől (Igen 5V/2A), a másik a Xiaomi légtisztítótól (<50W!!), már nem emlékszem melyik, melyiktől. Én ezek után nem ajánlom senkinek.
Beni2360: Nincs ebben semmi rugó, a csatlakozási pont meg semmivel sem jobb mintha egy csavarfej lenne. 10A van rajta, ami több mint 2000W, szóval egy mosógépet is el kellene bírnia.
ANOka: Szétszedni a kiugró résznél lehet, be kell nyúlni egy lapos csavarhúzóval és szétpattintani.
Xiaomi Fan
-
Beni2360
félisten
válasz Titmouse09 #112596 üzenetére
De mester nem úgy dugunk a konnektorba dugót, hogy terhelés alatt van!!!
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
nagyúr
aliexpress mobil app-ban van ugreen kupon $3 feletti rendelés esetén -$1
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Beni2360 #112592 üzenetére
Én (is) inkább ellene szólnék! Bedugtam egy autós akku töltőt a fehérbe, és szabályosan szikrázott odabent, olyan jó kontakt volt. És igazán nem nagy fogyasztó volt, kb 12W a max amit tud a töltő.
Ugyanez a feketében atomstabilan áll.
De inkább vettem itthon egy hazai dugvillát és rátettem azt..Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
elszabi
tag
válasz Flexy90 #112585 üzenetére
engem a földelés hiánya annyira nem zavar, mert nincsenek olyan kínai cuccaim, melyek igényelnék. de azért ez elég durva! mennyivel terhelted, mielőtt olvadni kezdett? gondolom, nem a mosógépet kötötted rá. de, ha csak egy mezei 5V/2A-es töltő volt rajta, akkor komolyan kezdhetünk aggódni.
ahogy olvasom, a sima 2 villások is elég lazák néha a kapcsolódási pontokon. fajtája válogatja,
érdemes megnézni őket használat előtt.Beni2360, ha ég/olvad, ott azért komoly gondok vannak! nem vagy otthon, lazán leég a lakás. vagy még rosszabb, ha otthon van valaki, de nem számít rá. az meg röhej, hogy ráírják a 10A-t(!!!). 1 is soknak tűnik ennél a gyalázatnál.
[ Szerkesztve ]
-
nimfas
addikt
válasz ZsoltG60 #112534 üzenetére
http://www.mixvill.hu/hu/vilagitastechnika/led-technologia/led-izzok-fenyforrasok/e14-led-izzok-fenyforrasok/vt4258-led-gyertya-izzo-e14-6w-470lm-4000k-vtac 2 év garancia, 391 Ft.... nem érdemes Kínából égőt rendelni
-
Beni2360
félisten
Azért ott van két érintkező és nem csavarvég.
Másik oldalt meg rugós érintkező.
Na akkor szedjünk szét egy villanykapcsolót abban is ezek vannak. Pl: Csillár benne 5x100W égővel.
Ezeket egy kis Amper felvételű eszközhöz adják és nem egy mosó géphez.
Egyébként össze lehet ragasztani ha nagyon fél valaki attól, hogy szét esik.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
maroni
aktív tag
válasz pulutodurumo #112419 üzenetére
Köszönöm azt tegnap megtaláltam!
Üdv -
DJ. Ru$y
félisten
válasz ANOka #112584 üzenetére
Köszönöm a válaszod, főleg, hogy van tapasztalatod! Ezt néztem, mert elég sok értékelése van az eladónak, de lehet végül 1newshopping eladót választom az általad ajánlottakból, főleg, hogy vele már van releváns tapasztalat.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tupacamaru
veterán
Vettem én is a piacon egy ilyet, de akkor csak kellene egy megbizható és biztonségos tipus. Mondjuk nekem csak a Gateway van benne.
Aweriot A Maiwo-ból sikerült kihozni egy régebbi Samsung SSD-vel 150 MB-ot. Hi10 tablettel.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
őstag
válasz DJ. Ru$y #112578 üzenetére
Én már vettem, több eladótól több félét is.
Mindegyik használható, kb. a minőség is u.a. Ellenben szerintem az Fx-esek nem azok, csak ráírják!Az eladók, akiktől már rendeltem:
- Label Tape 7-11 Shop
- 1newshopping
- 7petal Wholesale Market
- labelhouse2014 -
Saccco
nagyúr
válasz motoflug #112580 üzenetére
Hamar rákaptál.
Gearbest-en szokott lenni $4-5,5 között.Szerk.: GB-en $5.49, flash sale valszeg pontozható $3.85-ig.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Keresek konyhai szekrénybe rendezőket. Pl. olyat, ami ilyen edény tetőket tud tárolni. Tudtok ilyesmit ajánlani?
Illetve van valakinek kuponja mini kólás dobozos RC autóra?
-
DJ. Ru$y
félisten
Valaki vásárolt már címkenyomtatóba szalagot kintről? Esetleg Brother-be?
Bármilyen tapasztalatot, javaslatot meghallgatnék, gyári próbaszalag TZe231 elvileg 12 mm-es, nézegettem őket, de annyi van, hogy fogalmam sincs melyik érheti meg legjobban.
Köszi
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
elszabi
tag
Láttátok, hogy már van Xiaomi lépésszámláló kutyáknak? Gyakorlatilag olyan, mint egy mi band, csak a kutya alvását és lépéseit monitorozza, este pedig akár világít is. Illetve ahogy nézem, van vmi közösségi funkciója is, lehet látni, hogy a többi kutya mennyit mozgott aznap
-
gojko.m
senior tag
válasz Kalandor #112511 üzenetére
Nekem egy ilyen kemping tűzhelyem van. Leginkább a kis tálkájával használom alkoholos égőként, hogy egy nagy pohár forróvizet készítsek vele teához. Erre a célra egész jó. Összehajtogatva kis helyen elfér. Érdemes szélfogót is használni hozzá (pl.: link). Hátránya, hogy nem minőségi anyagból készült. Egyszer használtam fával és a hőtől deformálódni kezdett.
-
Flexy90
senior tag
válasz FingR86 #112569 üzenetére
Remélem nem használod nagyfogyasztókhoz. Szerintem ezek életveszélyesek!
Én inkább vettem egy normális átalakítót meg egy xiaomi elosztót.Szerk.: Nekem olvadt már meg ilyen gocomma kinézetű és az a gagyibb szimpla fekete átalakító is.. Nem ér annyit, hogy felgyújtsa a házat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Fan
-
Flashback
addikt
Erre tudtok kupont?
[link][ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nagyúr
válasz FingR86 #112569 üzenetére
Tegnap kaptam ilyen gocomma EU adaptert.
A csomagban ketté volt törve.
Amit belül láttam az nem volt bizalomgerjesztő.
Nincs tartós kötés a két oldal között, egyik felén belül egy csavarfej van, a másik felén egy fém lap, amihez a csavarfej hozzányomódik.
Az egész egy laza kézmozdulattal szétesik.Szerk:
Találtam videót[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
FingR86
őstag
kezdtem kifogyni itthon az EU adapterekből, gondoltam rendelek 2 csomaggal. (2x5db)
erre most jött az üzi, h feladták és jól látom hogy tettek mellé 2 gocomma EU adaptert ? -
ZsoltG60
aktív tag
válasz #20749568 #112565 üzenetére
ORICO 2139U3 2.5 inch USB 3.0 Micro B Hard Drive Enclosure - USB 3.0 MICRO B TRANSPARENT
Kupon : GBBF183 ---> 3.99$+0.13$ shippingÉn ezt a Maiwo K104 2.5 inch USB 3.0 Hard Drive Enclosure Support SSD Free Tools SATA III használom Xbox-hoz nekem eddig nincs gondom vele, de volt akinek sebesség problémái akadtak. Erre kupont nem találtam de pontozható $3.76-ig.
Lumia 950XL
-
anadroid
senior tag
válasz Pzoli2 #112547 üzenetére
Ott éppen kifogyott, de van a Gearbesten. Nekem 2 napja jött meg, a Yeelight színes ledhez rendeltem.
Sajnos drágább, mint amit linkeltél, én pontokkal és ingyen postával vettem $1.43-ért. Most $1.99+$0.47 posta.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zsiz
őstag
válasz Mr.Csizmás #112554 üzenetére
Ezért jó néha belinkleni a régen vásárolt cuccokat is. Egyszer már írtam róla régebben. De fogadjunk, hogy nem is tudtad, hogy létezik ilyen, de megláttad és venned kellett
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Masooo #112557 üzenetére
1,7$-ért vettem 5 darabot. a mai koffeinmennyiségem többe kerül ennél.
szerk. ha az F1-re gondolsz, novemberben volt valami flash deal, 39 helyett 11$ körül adták.
(#112559) zsiz láttam, csak nem triggerelt rendelésre most láttam, és gondolkoztam hogy a cyborg koporsó sorLED mellé mehetne.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Masooo
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #112554 üzenetére
gb-n v ebayen nem lelted esetleg?
meg is lett. ott drágább
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Breki
veterán
válasz Kalandor #112553 üzenetére
Semmi reklám nem volt ebben, direkt írtam, hogy vásárló vagyok, egyébként se értem mit tudnék egy amerika webáruházon itt reklámozni.
a link pedig facebook oldal volt meg egy androidos alkalmazás semmi reflink nem volt ebben.A nem biztos, hely meg az egyik legismertebb legmegbízhatóbb oldal.
Mindegy én elengedtem akik segítséget kértek ez ügyben azoktól elnézést
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Ezt a táplálékkiegészítős vonalat töröltem, nagyon reklámszagú volt a felvezetés is, reflinkes a link, és személy szerint ezt veszélyesnek tartom ilyesmit nem biztos helyről vásárolni. Ha ebben hiba van, az nagyobb gond mint egy nem működő kütyüben.
+ [link]
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Mostanában érkezett és más nem írt róla (vagy csak nem láttam ).
COB LED Pen Shaped Work Light - RED, zseblámpa
Total: $1.13 kuponnal
Aldiba majdnem megvettem ugyanezt 2 vagy 3 ezer Ft-ért, már nem emlékszem.
3db, AAA Ladda ment bele, hideg fehér, nagyon jó.5PCS USB LED Mini Flashlight - WARM WHITE LIGHT
2 x 5db volt kuponnal = Total: $0.40
1db usb "lámpa" ára 0,04 $ = kb. 12Ft
Tényleg meleg fehér, power bankba, töltőbe, laptop dokkoló hátsó felébe raktam,
éjszakai fénynek is jó, bár el kell dugni valami mögé, mert ez is tud vakítani.Original Xiaomi Portable USB LED Light ( Enhanced Edition ) - WHITE
2db = Total: $2.00
5 fokozatban állítható fényerő, színhőmérséklet kb. 4000-4200°K,
Áramszünet esetére vagy kempingezéshez pover bankba vagy LiitoKala Lii 100 / 200 -ba beszúrom, jó szórt fényt ad.
mirci18
Nekem is van régebbi Zapals-os noname usb-s lámpám, azoknál sokkal jobb.Original Xiaomi Portable Mouse - SILVER kuponnal Total: $9.99
"Utazós" egérnek vetem, annak jó lesz.
Alacsony, hosszabb ideig nekem kényelmetlen, alacsony a görgő kiemelkedése (microsoft egerekhez képest).Tablet tartók egyik kuponnal Total: $1.17
és másik kuponnal Total: $0.94
Mindkettő jó, ennyit bőven megértek.A kuponokat nagyon köszönöm akik linkelték!
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Pzoli2
tag
válasz ZsoltG60 #112534 üzenetére
E14 átalakító e27-re és jó a normál égő.
Én Így használom.
[link]https://www.google.hu/search?biw=1097&bih=542&tbm=isch&sa=1&ei=k4NjWoPzHtHfwQKXw63IDQ&q=e14+e27&oq=e14+e27&gs_l=psy-ab.3..0i67k1j0l2j0i30k1j0i8i30k1l3j0i30k1j0i5i30k1l2.2061.2061.0.2278.1.1.0.0.0.0.127.127.0j1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.126....0.DzYrV_nRnvE#imgrc=-chFPI-V8bHD0M:
V-tac led (vékonyabb nyakban általában a nyakban , nem tul drága és van rá 2 év garancia .
[ Szerkesztve ]
-
huniross
tag
válasz PainKiller13 #112530 üzenetére
Nekem működött ma.
-
w.miki
veterán
Original Xiaomi Ultra-thin 10000mAh Mobile Power Bank 2 - SILVER
Ár: 11,99$
Kupon: NyearCZ49 (50 db)PHILIPS CVR108 1-inch 1920 x 1080P Mini Dash Cam - BLACK
Ár: 42,99$
Kupon: NyearCZ47 (25 db)YWXLight Double Sided RGB LED Lightsaber 2PCS - SILVER
Ár: 5,99$
Kupon: NyearCZ48 (30 db)(Lehet, hogy már lejártak, nem csekkoltam)
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. E14-es ledes "égőből" van valami ajánlott ? 3db kell Természetesen kupon is érdekel
Hasonló lámpához csak hármashoz , 50mm a tartó belső átmérője .[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
KTU
addikt
válasz Masooo #112487 üzenetére
Van Nitecore D4-em, jó töltő,
meg LiitoKala Lii 500,
és egy régi Voltcraft IPC-1
Az utóbbi kettő tesztelni is tud.Lii 500 olcsóbb, sokszor volt hozzá kupon 15$ körül,
Rákerestem a lámpás topikba Nitecore D4
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
w.miki
veterán
válasz tobias40 #112497 üzenetére
kb. havonta kell tölteni, de elég kevés a mozgás azon a helyen. Lehet, hogy erősebb védett akkuval tovább bírná. Vagy ha 2 akku lenne benne... De még jobb lenne, ha USBről lehetne tölteni.
A fényereje rendben van, kb. 80W izzó lehet ennyi. 60W-osnál biztosan több, 100w talán nincs.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
PainKiller13
őstag
eBayen tegnap óta nem enged fizetni, konkrétan be sem tudok jelentkezni paypallal, másnál is ez a helyzet?
-
Dolphine
addikt
válasz azbest #112509 üzenetére
A helyzet a következő.
Két eset van!
1. Amikor vezeték nélkül kell megosztanom a notebook teljes tartalmát és ha mozgóképet akarok lejátszani (akár youtube, akár bármiféle fájlt formátum), akkor a projektorra átküldve, azon szólal meg. Ilyenkor normális lejátszás (értem ez alatt akadásmentes) lejátszás érhető el. Ha teljes asztal klónozás van vezeték nélküli eszközzel (akár EZCast, akár ChromeCast), akkor a videó akad, darabos. Muszáj "castolni", akkor viszont a projektoron akar megszólalni minden. A projektor beépített "hangfala" egy vicc. Van kimeneti jack csatlakozója, de hiába adok rá hangot a projektor menüjében (maxon van) elég gyenge a jel. Ha egy normális nagy erősítőn van a közelben, arra rácsatlakozva no problem. Adok rá egy kis hangerőt, akkor meg van oldva. De van olyan eset, amikor nincs a közelben egy darab erősítő sem, csak egy JBL3 hangfal, jack bemenettel. Hiába kötöm össze a projektorral, halk, pedig a projektor is maxon van, a castolás hangereje (EZCast hangerőt lehet maxra állítani) és a JBL3 is. Ezért kell egy erősítő a projektor és a JBL közé.
2. Adott ez az eszköz. Ha van normál erősítő, akkor nincs semmi gond. Viszont, hogyha JBL-el akarom összekötni, akkor nagyon halk. Ennek a kimeneti jelét is erősíteni kell.
Bocsánat, kicsi hosszú lett!Czimby
A külső tápost én is néztem, szimpatikus. A külső tápos úgy látom, hogy a csatlakozóval gond van.Beni2360
Ezt az eszközt sokan dicsérik, viszont nekem sajnos így ebben a felállásban nem jó.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
mekker
őstag
válasz finest #112522 üzenetére
Szerintem reálisan ennyi a minimum ára. De azt javaslom, hogy csak olyan SD-t vegyél Kínából, amiből van már több is a fórumon, le van benchmarkozva, tudjuk hogy hosszabb távon is használható.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Beni2360
félisten
válasz Dolphine #112501 üzenetére
Nekem egy ilyen van igaz ehhez kell még egy 12V táp is de kemény, vígan meghajtott egy polcsugárzó párt is.
[ Szerkesztve ]
-
finest
addikt
32GB Samu sd-re kupon esetleg?
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Imy
veterán
Kerékpár első lámpából nincs valami ajánlott? Esetleg akár kuponnal.
-
addikt
Akinek van a kék elm 327-es bluetooth csatija, az elmondaná, hogy hogy kell használni? Neken Opel astra h-ra nem akar kapcsolódni se a torque se az obd car doctor. A telefonhoz kapcsolódik az adapter, de a torque szerint a kocsi ecu-jával nem tud kommunikálni, a műszerfalon a lámpák égnek (esp, abs, stb) de nem megy tovább. Csak villog a kocsi jel az appban.
-
Druss
aktív tag
válasz Real_Necro #112488 üzenetére
Nekem tegnap megérkezett GW6-ból a Lenovo P8 és a DPD hozta. 7 nap volt. Neked is megjön hétfőn.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
Kernel
nagyúr
válasz detroitrw #112508 üzenetére
Mai kaputelefonok digitális buszra vannak felfűzve, digitális címzéssel. Így nem kell minden lakáshoz külön vezetéket kihúzni, a központnál pedig hatalmas gubancot kialakítani. Ilyet elvileg nem is cserélhetsz (vagy minek), mert a központon is rá kéne programozni, hogy megtalálja.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Ha már kempingezés szóba került, ilyet használt valaki már?
Outlife Portable Stainless Steel Lightweight Folding Stove - szétszedhető hobo stove, nekem jó nagy konzervdobozból van ilyen, nagyon jó, csak az nagy, ez meg kicsi.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz Dolphine #112501 üzenetére
Nálam egy LG mini projektornál elég botrányosan rossz a jack kimenet, dobozhangú. Maga a projektor az ami lejátsza a tartalmat? Csak azért kérdem, mert ha külső eszköz, notebook, akkor lehet jobban járhatsz annak a hangjával.
Ha külső eszköz van, akkor 3 helyen is lehet hangerőt állítani: a lejátszó készüléken, a projektoron és a hangdobozon is (nekem xiaomi van).
Mindegyiket felcsavartad?Chromecasthoz meg hdmi audio extractort használok, hogy kép nélkül is tudjak zenét hallgatni róla. Alapból csak hdmi kimenete van a cc-nek (direkt nem audiot vettem, mert annak meg hdmi nincs). Ez sem erősít, csak ki lehet nyerni a hangot hdmiről vele, ha a rajta lógó eszköz hangja vacak.
[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
válasz korpicschess #112455 üzenetére
Ez jó lehet?
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
tupacamaru
veterán
válasz detroitrw #112503 üzenetére
Engem olyan érdekelne ami drótnélküli és a kapunyitó is kellene rá.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Aidan85
aktív tag
Sziasztok,
tud valaki most futó GB kupont a fém puzzle Csillagrombolóra, Ezeréves sólyomra, vagy Tie vadászra? Az X-szárnyú az nagyon tetszett!
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Tudtok valami tippet adni berhazi belteri kaputelefont lehet kintrol venni?
Nem is kell hogy kagylos legyen eleg ha hangszoros/gombos meg a kapunyito gomb s kesz -
Dolphine
addikt
válasz korpicschess #112455 üzenetére
Köszönöm és Neked is Czimby
Két dologra használnám.
1. Vezeték nélküli mikrofon előerősítése (fejmikrofon) majd az erősített jel egy JBL3-ba
2. Projektor audio kimenet erősítése, majd JBL3-ba.
Mivel tanítok, sokszor utazom, ezért lenne jó egy hordozható változat. Fogalmam sincs, hogy milyen árban vannak ezek!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Lenovo 15,6",A4 6210,R3+R5 m330 VGA,8-16GB RAM,SSD,Jó akkumulátor,jó állapot
- GoPro Karma & Hero6 drón
- Acer Travelmate 15,6",core i3 7130(4x2,7Ghz)8-16GB DDR4 RAM,SSD,Jó akku,jó állapot
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+Nvidia videokártya,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ThinkPad,14,1,"FullHd IPS,8.gen.Core i5(8 3,5Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest