Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz Chaser #28099 üzenetére
a szabályok mindenkire vonatkoznak, ha valamelyik illetékes észrevette, akkor nyilván meg is kapta érte a del+privát kombót. amelyik tg rendszeresen ilyet csinál, az nem lesz sokáig tg, különösen elvárt tőlük, hogy betartsák a szabályokat, amiket be is kell tartatniuk. de részemről ennyi volt, teljesen elmentünk más irányba, én pusztán azért írtam, mert a szabályzat szerint teljesen jogos volt a törlés, nem a kollegát kell utálni ezért.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Chaser
legenda
válasz fogtunder #28098 üzenetére
az a default mód, hg is keresett már sza_g_maiban, ha vannak szabályok vonatkozzanak mindenkire
szerk: ha vulgárisabban fejezném ki magam, úgy mondanám, nem katonaság ez b+ ( : még ott is sokszor kerülnek/kerültek default módok padló alá
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz SUPREME7 #28095 üzenetére
Ezzel tényleg csak az a baj, hogy ha bármilyen jellegű hirdetést engedélyeznének, akkor az egy Pandora szelencéje lenne. Legalábbis ez az én személyes véleményem, azt gondolom senki nem akarná, hogy bolhapiac legyen a szakmai topikokból. Ahogy látom, ez nem egy olyan része a szabályzatnak amit esélyes lenne, hogy megváltoztatnak, mi pedig inkább hasznosak vagyunk, de komolyabb beleszólásunk nincs a fórum dolgaiba.
A modiknak meg azért marad munka bőven, nem kell őket félteni
-
SUPREME7
addikt
válasz fogtunder #28094 üzenetére
Senki nem kevert szerintem össze, de ha mint TG-k mentek a baromság után, akkor persze, hogy nincs változás. Nektek adnak a szavatokra, de legalábbis több modival álltok kapcsolatban a TG topikban mint mi, akik csak munkát adunk nekik itt Lassan már csak a TG-k moderálnak, mert a moderátorok ide vannak vezényelve.
Egyébként meg küldjön már valaki a 0 napos újoncnak egy telefont ingyen, mert az övé elromlott.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz SUPREME7 #28093 üzenetére
Srácok, úgy érzem, hogy összekevertek valami nagybetűs rangú emberrel. Nincs beleszólásom a szabályok kialakításába, de ezek a jelenleg életben lévő szabályok, amikhez igazodni kell, nekem is többek között, még ha nem is mindig értek egyet velük. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem a TG-t kell ekézni azért, mert azt csinálta, amit elvárnak tőle. A szabályozással kapcsolatos kritika és mások ilyen jelzőkkel illetése azért két külön dolog.
-
SUPREME7
addikt
válasz fogtunder #28090 üzenetére
De KERESNI miért nem lehet? Mert ha bezuhan valaki egy szakmai topikba,hogy eladja a cuccát az legyen nyakonbaszva (bár ha már szóba került, akkor az aláírásba beleírom nagy betűkkel, hogy eladó X cucc, és beírok a szakmai topikba bármilyen kérdést, akkor ugyanazt csináltam, csak utólag el tudom tüntetni... )
De ha keresek valamit akkor nem hirdetek, magyarul nem is értem mire ugrál bárki is, ha valakinek van akkor meg privátban megkeres és mindenki boldog.
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
Ez kétségkívül így van. Itt az elsődleges szempont a fórumozó részéről, hogy ő szeretné minél több potenciális "eladó" számára eljuttatni az infót, hogy neki kellene egy alkatrész.
Namost HA!-n keresek típusú hirdetéssel sokra nem menne. Nekem az a tapasztalatom, hogy amit csinált az jó. Vagy nincs válasz, vagy valami őrült nem kukázta ki otthon a roncsot és van neki.Tronsmart cuccokat én fele-fele arányban adtam el topicon keresztül, meg HA!-n. Volt aki kb Laraxior stílusban beírta mi a gondja, én meg írtam a privátot hogy hogy és mennyi.
Nem csak tronsmart volt meg nem csak én csináltam, de mivel abból volt vagy 3 robbantott telóm egy baleset miatt, ezért tetemes mennyiségű alkatrészt eladtam. a posta kereste a legtöbbet az egészen, azért csináltam hogy segítsek, nem a pár száz forintért...Magyarul a szabály alkalmazása a hasonló értékű és méretű alkatrészekre azon kívül nem jó, hogy jól megszopatsz valakit és felidegesíted, meg vered a melledet hogy te most mekkora moderátor/topicgazda vagy és megszabadítod a topicot a mocskos gonosztevőktől.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
...és had kérdezzem meg, hogy az aláírásba beírt hirdetés akkor miért nem minősül a topikban való hirdetésnek?
Technikailag lehet, hogy nem, de etikailag?
Gyakorlatilag az egyik szabály üti a másikat.
Értem én, hogy nincsen szabályban...és kiskapu. Ezzel meg is van válaszolva.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
fogtunder
nagyúr
válasz Laraxior #28078 üzenetére
Technikailag hirdetésnek minősül, ha bármit keresel szakmai topikban, az más kérdés, hogy most egy filléres valamiről volt szó. Lehet, hogy maradhatott volna, de hol és mi alapján húzzuk meg a vonalat? Én se vagyok nagy híve a túlmoderálásnak, de a nekünk adott utasítások és ajánlások elég egyértelműek ebben a témában.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Depression #28086 üzenetére
Degradálónak érezném ilyen módon kikerülni a szabályozást. Akkor inkább elmegyek, ha normálisan nem lehet.
Ekkora méretű alkatrészt adtam vettem és postán kapott készülékbe raktam már bele a fórumon, a telefon saját szakmai topicjában, mert egyszerűen hol a rákban legyenek jelen a tulajdonosok mint ott.
Ennek semmi köze a spamhez meg az önreklámhoz, ráadásul csupa olyan dolog volt, amit nehéz beszerezni.
Pl a forrasztós bekapcsológomb a Tronsmarthoz...
Túlkapás, aljasság, ennyi a véleményem az ügyről.Nem előre viszi a fórumot az biztos. Az értelmesebbje majd otthagyja ha így halad, a többinek meg jó lesz úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz quailstorm #28085 üzenetére
12 óra belefér, úgyis megyek dolgozni
Na de befejeztem.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
-
Laraxior
titán
válasz Depression #28082 üzenetére
Hát azt, hogy nincs-e valakinek pluszban usb takaró gumija.
(#28083) quailstorm: Legalább nem unatkoznak
Gondolom azért nem raknak ki órákra, mert akkor nem tudna mit csinálni így hétvégén[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
quailstorm
nagyúr
válasz Depression #28082 üzenetére
Nem, ő egy konkrét alkatrészt keresett, ami lehet bontott maradványból tulajnak/volt tulajnak, de netes beszerzése nem annyira evidens, mint egy LCD-nek.
Amúgy nem biztos, hogy itt kéne beszélni a témáról, mert nagyon rá vannak szállva erre a topicra a nagybetűsök, nincs jobb dolguk.
-
Depression
veterán
válasz Laraxior #28078 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy mit írtál, mert innen is azonnal törölték, na de :
ilyesmi volt?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Laraxior #28080 üzenetére
Gratulálni tudok nekik. Kár hogy nem lehet könnyen szabotálni az egészet a piaci monopolhelyzet miatt.
Anno a Tronsmart TS7-hez volt alkatrészem, jópár embernek segítettem topicon belül, igaz HA!-n is meg volt hirdetve. (hangerőgomb, bekapcsgomb átültetése döglött lapról pl)
Hol a fenébe keresnél máshol ilyen apróságot mint a topicjában?Szerencsére a Tronsmart topicnak a közelében se járt hatalommániás moderátor. Se más idióta.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
[moderálva]
Pontosan ennyit írtam, visszamásolta privátba, hogy mit törölt. Sony Z2.
Most vadásszak neten, aztán ha nem jó akkor cserélgessem össze-vissza. Nehogy meg lehessen kérdezni bárkit is, hogy ki honnan, vagy mennyiért vette, ááá.
Az egészből az volt a lényeg, mert azt szajkózza, hogy nem ismerem az alapelveket.
Az már csak hab a tortán, ha megvétózom, akkor megy a modkerbe, és még pihenőt is kaphatok...
Hujjujj..(#28077) supreme7: Nem tudom, ténylegesen mennyire minősül hirdetésnek. Tény, hogy nem szoktam olvasgatni az alapelveket. De nem is azt vártam, hogy XY azt írja, hogy ezeöccá-ért adok kettőt.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Laraxior
titán
Most komolyan kérdezem...
Írtam az egyik telefonos topikba, hogy a telefonomon elhasználódott a gumitakaró, nincs-e valakinek elfekvőben.
Se árat se semmit nem írtam rá, csak ennyit kérdeztem.Erre jön a mindentudó, [moderálva] topikgazda, [moderálva], hogy törölte a hirdetésem, bár ilyen ranggal illene tudnom, hogy topikba nem hirdetünk
Mégis mi a faszom megy itt pH!-n?
Egyre fosabb ez az oldal, lassan már éppenhogy hozzászólást lehet írniAzt hiszem lassan itt az ideje, hogy átcuccoljak egy másik fórumra, megköszönve hogy itt lehettem..
[ Módosította: radi8tor ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz Trailblazer #28073 üzenetére
Windows 10 meg GTA V. Vagy nem?
Te tényleg azt akarod mondani, hogy egy olyan gép tulaja elkezdene józanul logikusan gondolkozni, és nem a FIFA16-ot meg a Crysis3-at rakni rá? Há beteg vagy te?
Különben nem azt olvasnám a számtech boltos topicban, hogy beviszik a DX7-es gépeket, hogy a kettőből rakjál össze valamit és errort ír a gyerek FIFÁja csinálj neki valamit, de 10 ezer Ft-ból jöjjön ki. -
Trailblazer
veterán
Na miért, az időnként vidéken hirdetett vérmes gamer P4-eken mi más futna jól, mint egy-egy 2004-es játék?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
quailstorm
nagyúr
válasz Vakegérke #28071 üzenetére
Szerintem inkább az a poén, hogy ezek 10 éves budget EVM játékok, amik újonnan kerültek 1000Ft-ba, és jó eséllyel kompatibilitási gondokba fut mai géppel, mai oprendszerrel.
Orient Expressen kívül nem hiszem hogy ér pénzt akármelyik is.
Mondjuk a Panzers Phase One se volt rossz, 92%-os értékelés, 2004-ben
A két "szimulátor" viszont csak mazochistáknak így 2017-ben.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz customer114 #28070 üzenetére
Értem. Free, de meg kell beszélni az árat.
Vagy nem ez a poén?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
unravel
őstag
Keresek minimum 15 méteres WiFi kábelt!
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Laraxior
titán
Nem apró, de:
-
Ispy
veterán
válasz lezso6 #28053 üzenetére
És csak annyi a dolgod, hogy a képzés részét képező igen tartalmas és magasröptű kiadvány kell gondolom megvenned, most csak
69.99919.999 forintért. Aztán te is hintsed az igét, és szervezd be a többi birkát a semmire"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
-
törölt tag
ez is szocializációs kérdés, mint oly sok minden más Nekem gyerekkoromban bőrbetegség miatt kifejezetten tiltott volt naponta fürdeni. Nekem nincs is kényszerem a napi teljes testes zuhanyra / fürdésre, a társadalmunk nagyobb részének meg van. Én akkor zuhanyzom ha kell, nem mert eltelt 24 óra. (mondjuk a feleségem miatt minden nap kell )
-
SUPREME7
addikt
Nem apró, de ez is valami kemény cuccot nyomhat, és az nem a fán terem (korábbi gyümölcsistenítő logout cikkje)
Egyébként tiszteletem az átlagnál egészségesebben élőknek, de ez már beteges.
Ezen kívül javulások hosszú sora volt tapasztalható. Ha az edzéseimet nézem, akkor alig savasodom, roppant gyorsan regenerálódom. Gyorsan elérem a vérbőséget, de gyorsan le is megy, ha nem tartom fent. Az izzadságom olyan lett, mint a hajnali harmat. Semmilyen nyomot nem hagy maga után, nem "olajos", semmi szaga - kivéve, ha éppen tisztít a testem magából valamit. Manapság ma már csak heti egy-kétszer fürdök. Mert nincs szükségem többre. Ha belül tiszta a testem, akkor kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
Helyi, i3 6100 OEM próba garival 31K. Ezekkel a feltételekkel én 20K-ért vettem. Plusz boltban 3 év garival dobozos 36K alatt van már.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Zsiráfapu
csendes tag
Találtam egy érdekes hirdetést: [link] Nem a helyesírási hibákkal van gondom, hanem azzal hogy nyilvánvalóan madarat akar fogni.
Not trying, is lost by default.
-
Faterkam
addikt
válasz snecy20 #28020 üzenetére
Ezt megmutatom a zasszonynak, mert mindig panaszkodik, hogy nem bíírja már a kölkökkel egy szobában
Huhh basszus, a macsekot elfelejtettem, akkor módosítom, 32m2 5-en
(#28023) Vangelis Önkormányzati lakás, el nem adják soha, más meg most nincs :/
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Hello! Ha magára ismer a kolléga küldjél képet.
Szóval eladtam a szilikon tokos óvott védett powerbakomat, jól becsomagoltam. 4 napja küldtem el, semmi. Ma jelezték, hogy befutott. No de... Abból tudta, hogy megjött, hogy a portán találtak pár boríték darabot. Folytassam? Működik csak játszott vele a kutya napok óta.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Darkness
aktív tag
válasz QbHead #28014 üzenetére
csak nekem az az érzésem, ha nézem, akkor valami nem stimmel az "arcával"? mintha Tobyt látnám a HP -ból. bár, lehet sértésnek venné Toby... bocsi
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
-
QbHead
aktív tag
Orbán portré aliexpressen [link]
"A chiliszósz nem más, mint határozott fellépésű ketchup."
-
Laraxior
titán
Most ez komoly?
-
MK VII
veterán
"Lányok jelentkezését várom, férfiak hívását kinyomom!"
Szegény anyuka.. Biztos bombázzák a srácok a jóképű káros szenvedélyektől mentes fiát.
Nem is értem 11 év alatt miért nem talált magának egy valamire való nőt..Lakás méretre visszatérve...
Én Budapesten egy 34nm-es új építésű lakóparki lakásban laktam... Gyönyörű lakások, szép igényes belső udvar..
Viszont menekülnöm kellett fél év után, mert egymagamnak kevés volt. Egyszerűen átjött két-három haver és már a földön ültek meg a lámpán lógtak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest