- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
Coopban most 3 Hell mellé kapsz egy Floewater vizet ingyen. Bementem vettem 4 Hellt és meg se szólaltak, hogy adnak vizet, én mondtam amikor már jöttem volna el, hogy a víz jár hozzá még? Aztán jött a kedves duma, hogy jajj persze, vegyek ki egyet a hűtőből.
Régi szép emlékek, sok éve amikor a dupla kóla mellé poharat meg plüssfigurát adtak ajándékba akkor is ugyanezt csinálták, nem véletlenül felejtik el odaadni nem kell aggódni, aztán meg tornyokba rakva zacskósan árulták a poharakat Face csoportokban. Ez a víz is hazakerült volna munkaidő után zsebben, nem kell aggódni. Sok kicsi sokra megy ahogy öreganyám mondaná.
Az Áfészos szétloptak minden mentalitás az egy az egyben ment tovább a Coopba is, nem is a Coop mini 100nm-es alapterületű üzletének fizetéséből járkál néhány éves autóval ami a bolt mögött parkol. -
homerhamm
addikt
-
hcl
titán
Vaterás levél " Fontos biztonsági frissítés – Jelszóváltoztatás szükséges "
...biztos nem volt adatlopás.
-
koby11h
őstag
válasz
mefistofeles #124091 üzenetére
Mármint a telefon, a dobozba, már ha a saját doboza és nem egy gyufás doboz
-
TaaT
nagyúr
"eladó egy nagyon szép megkímélt állapotban lévő redmi note11 pro karcmentes állapotban van egyik kártya része jó de az független toboz töltö van haza érdeklődni üzenetben ára 5.5000ezer minimálisan alkuképes"
-
roseA580
tag
válasz
mefistofeles #124072 üzenetére
Én ennyiért komplett gépet adtam el, természetesen hibátlan RX580 8 GB kártyával!
-
koby11h
őstag
válasz
KROK640 #124081 üzenetére
Az egy Dell brand gép, mint az enyém is és alapból TPM 2.0 van benne, de a procin a hivatalos MSDN telepítő fennakad. Enyémben is van TPM 2.0, aktív, Secure boot is, de akkor is közli, hogy a proci nem támogatott.
Tehát az a Windows 11, ami felmegy az nem tudom mennyire gyári vagy rufus-os... -
Csupingo
veterán
válasz
mefistofeles #124076 üzenetére
Bányászláz idejében adták a kis és a teljesen hibásakat ilyen árban.
-
hcl
titán
válasz
mefistofeles #124072 üzenetére
Ott csak az egyik csati hibás vajon, vagy az egész kártya halott?
-
koby11h
őstag
Ehem, hát sok sikert hozzá
Ugyan itt ősöreg hibás Acer laptop billentyűzet darabokban 999 Ft, de tényleg, külön a gombok, fólia, keret. Vagy ADSL Splitter 399 Ft-ért, boltban mondjuk 250 Ft, de mindegy. -
koby11h
őstag
Én nem próbáltam, elhittem másoknak, hogy nem megy fel, csak fura látni, hogy 4gen procival Win11 Ready-nek hirdetnek gépet.
Most már csak azért is megnézemNa megnéztem:
Upgrade checker: TPM 2.0 ok, Secure boot ok, Processor not supported.Media Creation Tool-al készített telepítő viszont elsőre nem jelzett hibát, elment a licence szövegig, pedig a gép ellenőrzés előtte ven.
Hát megnézem a teljes telepítést majd, mert kíváncsivá tett -
hcl
titán
válasz
koby11h #124064 üzenetére
Tényleg fura. De különben Secureboot sokkal régebb óta van, mint 8. gen, és TPM 2.0 is, viszont a 11 követelményei ennél jóval többek (rakás CPU feature), és némely 7. genes proci is teljesíti, csak ezt el szokás felejteni. De hogy neked miért nem dobta, hogy nem megy, az érdekes. 8. generáció az, amitől kezdve tutira megy.
Itt a hivatalos support lista
Meg van amúgy upgrade checker cucc is a MS-től, azzal is megnézheted. Ha azt mondja, hogy mehet, akkor mehet. -
koby11h
őstag
Én emlékeszem rosszul, hogy alapból Intel 8gen alatt nem megy fel?
Win11 ready
CPU: i5 - 4590 4 mag 4 szál
Windows 11 mindenféle mókolás nélkül feltehető rá, mivel van TPM és SecureBoot. -
KROK640
nagyúr
válasz
KROK640 #124043 üzenetére
Gondolom Fiero vagy Vibrante Martninvel, mert a Rosso már sötét lenne hozzá*. Cipruson Vimto squashal színeztem az italokat, ennek köszönhetően eléggé lehetet variálni az alapelemekkel, de a lime és a menta is gyakran kifizetődött.* Alapból átlátszó vagy ilyen bodzaszörp színe van -- akkor viszont Bianco lehetett az alap
-
-
Alusky
senior tag
Posztolgatnak ismerőseim valami idióta szöveget a Meta AI miatt, hogy ha azt kiposztolják nyilvánosan maguknak akkor "az rögzül, nem fogja a Meta felhasználni az adataikat" tréningezésre. Tisztára MyVIP vibe.
Amúgy meg de, felhasználja, mert nyilván baromság amit valaki elindított, de szerintem egy bot írta meg inkább és küldi mindenki szét.
A beállításokban tiltakozva is fel fogja használni egy részét, le is írja pontosan, csak tudni kéne olvasni és értelmezni is.K.rva élet, annyira el tud szomorítani és közben fel is b.szni az emberi sötétség amikor látom az ismerősök fele ezt küldözgeti, hogy legszívesebben a földre csapnám magam és vergődnék a szőnyegen, mint egy járdára dobott hal. Az embert a félelem kapja el már amikor az utcára lép, hogy a sok ember fele ennyire sötét és nem akarsz már közöttük járni, jobban taszítanak, mintha pestisesek lennének.
-
koby11h
őstag
válasz
mefistofeles #124042 üzenetére
Nálunk a Vilmos+Császár ment nagyon régen.
3 feles, 1 Vilmoskörte, 1 Császárkörte, 1 Vilmoskörte. Aztán összekeverni a poharakat, benyomni a hármat gyorsan egymás után és kitalálni, hogy melyik volt a Császár?
Amíg azt meg tudtad mondani, nem voltál "részeg". Plusz, nem mondhatta senki, hogy iszunk, mint az állat, mert ezek nem voltak 40%-osakVagy a "tengeralattjáró", ha sörözés volt.
-
hcl
titán
válasz
Burzsuj
Rumra volt pénzed tizen-huszonévesen?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Juuj, ebből a rumra ránézni se tudok. A VBK teljesen rendben van.
Nekem sokkal menőbb csajozós koktélom van : a kedvenc helyemen tényleg úgy hívják, hogy KROK koktél. Blue Courasso, narancslé, és egy kis titkos összetevő. Ha megfelelő arányban tudod összekeverni, akkor a színe miatt egy csomó csaj odamegy és megkérdezi, hogy mit iszol? -
-
Alusky
senior tag
Azért az elég kemény, nézegetve a Dancsós X-faktor videókat, hogy a zsűriből ketten nem tudnak angolul alap szinten se.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TaaT
nagyúr
Nya, jófogásra is megérkezett az első adathalász levél, de mire elolvastam, emberünket már ki is rakták mint macskát...
-
hcl
titán
válasz
Atomantiii #124029 üzenetére
Te tudod
-
KROK640
nagyúr
válasz
mefistofeles #124024 üzenetére
Nekem is van egy, de ha tényleg ennyit érne, akkor már inkább megtartanám dísznek.
De az én drága jó Tivadar barátom anno a cripto láz alatt az ilyen hirdetések linkelgetésével bizonygatta, hogy nincs is itt VGA áremelkedés, hát nézzem meg, minden van normál áron, sőt még milyen olcsón. Aztán mondtam neki, hogy vegyen, de egyet se tudott XD főleg azért mert még ennyije sem volt VGA-ra -
Akula
őstag
No, ez pirelli, de kibirhatatlanul erosa szaga. Kiraktam teraszra, holnap gumist megkerdezem, hogy ez normalis-e.
#124022 Alusky: Szerintem te ra gondoltal. Drakula biztos rosszul viselkedett
Pedig PH! nagyur rangig jutott el.
#124023 homerhamm: elvesztettem a fonalat. Ugye meg az autogumikrol van szo?
-
hcl
titán
válasz
mefistofeles #123991 üzenetére
Banyek. Ma néztem a Marketplace-s telefont (mert arra most külön profil van), a Messengernek van külön olyan bugyra, hogy kérések. Csomó érdeklődő volt (a spam mellett) akinek nem válaszoltam
Meg csomó olyan, ahol látszott, hogy spam, de már tiltva volt a fiók Faceről.@TaaT : Nem gyakori, de megesik. Jófogáson is szokott lenni, ha akkor hirdetsz, amikor éppen fent vannak ezek is
Este Marketplace-n se jön egy se. Mondjuk én már csomót tiltottam
@Pikari : LOL
@Atomantii : Ne szólogassatok be a csalóknak, mert könnyen elkezd az összes profiljával jelenteni, és akkor bannolnak Marketplace-ről. Az "Amúgy ez a duma valakinél már bejött?" stringre mindig ugranak
-
mefistofeles
veterán
Na találtam egy gyöngyszemet a marketplace-en.
RTX 3080, 38000 forintért.
A hülyének is megéri, illetve csak annak. -
Akula
őstag
Ti már voltatok úgy, hogy autógumitól megfájdult fejetek? Kocsiba beraktam a négy új papucsot és mire hazaértem már rosszul voltam a gumiszagtól
-
TaaT
nagyúr
Itt a harmadik Face jelentkező.
Jófogáson meg egy darab sincs. -
-
KROK640
nagyúr
válasz
Trailblazer #123989 üzenetére
Nincs is jobb annál, mint amikor egy nem létező cuccot többször is eladsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Automata kávégépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!