Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
Újrahasznosít.
Sokan csinálják, szerintem nincs gond vele, addig amíg nincs alá hozzászólás írva, vagy nincs egy aktív eladás mögötte értékeléssel.
Azt már én se tartom etikusnak, amikor valaki elad egy filléres memóriakártyát, majd az értékelés után átírja valami sokkal drágább cuccra (pl. Macbook), csak hogy emelje a biznisz értékét.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
kcsa
veterán
Abban mi a ráció, hogy felad valaki egy hirdetést, majd ugyanezt a hirdetést módosítva mást ad el?
Konkrétan billentyűzetet árul, de már az url-en is látszik hogy előtte az egy SSD volt, és az első 30 komment is arról szól.
Mindenhol átb.szást sejtek, nyilván ez is az
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Smiley
addikt
Itt localban...
"gamer gép kulturált számitogép házba"Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
snecy20
nagyúr
-
MK VII
veterán
válasz maxatesz #26386 üzenetére
Hirtelen ez a pofa jutott az eszembe mikor elolvastam az utolsó sort...
Amerikai história X
Na egy ilyen kaliberű emberből ki is nézem, hogy szépen leírja amit gondol.
Aki még nem látta a filmet az mindenképp pótolja be... A legnagyobb klasszikus ilyen téren.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz maxatesz #26386 üzenetére
Egyrészről érthető is. Meglepték volna ezren, vitték volna azt is, ami le van betonozva. Mi ezt a problémát megkerültük. Senkinek semmit nem adunk. Összeszedtük a ruhákat, meg ami volt felesleges és elvittük házhoz. Megmondtuk, h ez van, odaadjuk. Elfogadták. Leégett a tanyájuk, cigány család, de a normálisak közül. De ide pohár vízért sem engednék be senkit a kapun, esetleg vinnék ki, ha jó a kedvem .
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Chaser
legenda
válasz shteer #26371 üzenetére
46-ÉRT IS VOLT MÁR INNO, 3 ÉV GARI, NEM A LEGHALKABB, DE NEM KICSIT ERŐSEBB, 960-MÁL IS, SZTEM SIMA 1050 950-ET VERI KÉNYELMESEN, AZ MEG 40K KÖRÜL VAN, AZT NEM KÖVETEM, 61-ÉRT MEG INNO 3GB-S 1060 ÉS RÁADÁSUL AZ MÉG HALK IS ( :
szerk: caps on volt:d ez már így marad:d
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
ViZion
félisten
válasz Laraxior #26367 üzenetére
De ez a szeretett, megkímélt gépe! Neked nincs szíved...
Shteer: annyiért az enyém is vihető, amúgy is cserélném. Alkuképes a szeretett VGA-m, keveset hasnyál, kihaszttnálhatatlanságossák mijatt.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
válasz seniman #26365 üzenetére
Jóvan má. Biznicmen nem nyelvtan tanár.
Gigabyte GA-970 + FX8300 54k a ha-n. Egy percet rászántam a keresésre és ha boltból vennék mindent 58-60k-ból megvolna a cumó.
Tudom az nem tesztelt.Laraxior: nem csak kötelem van, hanem tudok egy magas fát is tesa. Gyere.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
seniman
veterán
válasz Beretvás #26366 üzenetére
Nekem sem. Azért is raktam be ide,hátha közösen dekódolni tudjuk.Leginkább a hatmegás csöcs és a proci szimbiózisa ködös nekem. Lehet hogy ez a cache és újabb nyelvújítóval van dolgunk?Mert volt már az "keccs","kess" de csöcs még nem.
(#26367) Laraxior
Még vár egy húsz évet és adnak érte ennyit.Igaz akkor már 1euro/3K HUF árfolyam lesz.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
seniman
veterán
"Az alaplap cpu hütőkeret cserélve volt én voltam a proci 3.4 ghz-en megy eredetileg is és 6mb csöccsel."
Mindenki értelmezze,ahogy akarja.
-
Chaser
legenda
válasz Speed® #26352 üzenetére
gamer def. sztem az, kb mindig aktuálisan az adott évben megjelenő játékok legalább 90%-át legalább fhd-ban viszi legalább 40fps-sel, de az se baj ha 60-nal, és a min. fps nem esik 30 alá...vmilyen szinten minden gép alkalmas játákra, csak épp a szint nem mindegy ( :
-
Chaser
legenda
válasz Trailblazer #26348 üzenetére
annyira designes volt h elkapkodták
-
zoltanz
nagyúr
Mennyi hamisított parfüm apró van, néha csak félig van az üveg és original árban nyomják. (megveszed aztán kapsz egy bőrbetegséget a teszteletlen kotyvaléktól)
NEm linkelek mert letérdel a PH! szerver annyi van. Így is csak a szentlélek tartja.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
AsrockExtreme3
Kituno allapotbaneg gepden amit bontok.Tuningolhato.Habar sosem kellett.
Sose tudom meg, hogy ki van kivel.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Chaser
legenda
vegyetek desinges órát
-
Papooo
senior tag
válasz ViZion #26344 üzenetére
Van egy ilyen dilemmám is:
A csávóval volt néhány sikeres üzletem, majd egy hétre jegeltetett nálam cuccot, amit más is vitt volna.
Fél órán át vártam rá potyára, a telefont nem vette fel, amikor utólag itt ráírtam, válaszra se méltatott.Most vásárolni akar tőlem, és hatalmas a kísértés, hogy fél órára én is kiállítsam egy kicsit egy utcasarokra,viszont a cucctól is jó lenne mielőbb szabadulni.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
ViZion
félisten
válasz Papooo #26341 üzenetére
Ennyit írtam volna:
OK, áll az üzlet, a címem:
Záhony, Kossuth u. 12... dudálj, mert rossz a csengő...Esetleg vmi cím Devecserbe, ilyesmi.
-
Papooo
senior tag
Árultam bontásra egy klavihibás újszerű Asus x453ma lapost, erre kaptam egy nagylelkű ajánlatot:
"üdv egybe mindennel adok a képért 12e és még ma el megyek érte.."Ennyire még soha, sehol nem próbáltak balekra venni.
Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
ViZion
félisten
válasz seniman #26333 üzenetére
FIAT - Fehler In Alle Teile - Hiba Minden Részében
BMW - talán, ha jól tudom Bei Mercedes Wegschmeissen - azaz a Mercitől kidobva.
[ Szerkesztve ]
-
-
guftabi96
addikt
Már az a -mi a fene is az? - se semmi, de azért Rácz (biztos vagyok benne, hogy hófehér, skandináv országból bevándorló szülők gyermeke) barátunk hozza a szintet.
Lakol (egyébként megjegyezném, hogy a kell szót 2, azaz káttű L betűvel írta Az már más kérdés, hogy a nemmel egybe)#KeepFightingMichael
-
Killer01
őstag
Nah, le lehet állni a WV fikázással mer' megsértődök oszt' durva leszek
-
-
guftabi96
addikt
válasz shteer #26314 üzenetére
Na igen
Amúgy pont ma egy Volkswagent hajtó embernek volt egy nagyon rossz napja. Sétálok reggel, egyszer csak egy nagy reccsenés, majd hangos visító/daráló hang jött ki a kocsiból. Nekem fájt hallgatni, milyen lehetett a tulajnak?
Valami ott nagyon összeborult benne.#KeepFightingMichael
-
Gyuri27
félisten
[link]
Na most ez a kép megtalálható a ha-n.
Én az ilyet kibaszkódnám. Mert vagy rakjon fel gyárit. Vagy ne rakjon fel semmit.
Mert ez úgy tűnhet mint ha az eladóé lenne.
Persze lehet, hogy az ember írogat orosz fórumokra. Akkor meg elnézést kérek.Amd - Radeon - Ryzen
-
veterán
-
guftabi96
addikt
#KeepFightingMichael
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Majd a tekeklubban elmesélem eccer..vagy nem. Nem állítom, hogy jó ez így, de egyelőre így működik.
-
Vangelis
félisten
válasz kenwood #26306 üzenetére
Most ezt is megoldották...
2016.12.03
10:48 Debreceni Logisztikai Üzem
Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
Kiegészítő információ:
meghatalmazottFogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kenwood
veterán
válasz Vangelis #26302 üzenetére
Nekem a csomagjaim tobb,mint 90 szazaleka a kovetkezo munkanapon kezbesitesre kerul.
A ket munkanapnal hosszabb szallitasi ido aranya egy szazalek alatt van.Olyan viszont meg soha nem tortent, hogy (nem munkanap) szombaton kezbesitettek volna.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
seniman
veterán
válasz MK VII #26301 üzenetére
sok függ a körülményektől.Nem mindegy hol adod fel,hova küldöd,mikor adod fel.Nekem tavaly küldött Atke pestről egy csomagot,délután adta fel,másnap délelőtt a kezemben volt.alig 18óra alatt ideért.
(#26291) customer114
Idén húsvétkor röhögéstől fuldokolva néztem végig,ahogy a helyi teszkóban két raklapnyi milka nyuszi lett így az enyészeté.A srácot biztos megdicsérték utána.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz MK VII #26301 üzenetére
Én pénteken 17:20 .kor adtam fel egy csomagot .. szombaton szállította ki az mpl és hétfőn délben már a vételárat is utalták....
Debrecen.
Akkor csak tudnak gyorsan is dolgozni
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest