- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Trailblazer #68095 üzenetére
Meg lett vigyázva, de a szemét Pokemonok mégis tönkrevágták
-
nullpoint
őstag
válasz
Trailblazer #68098 üzenetére
Akkor is, biztos nem vidéki orvos-ékszerész nyugdíjas hölgyé volt.... Ezek mind fontosak eladásnál.
-
nullpoint
őstag
válasz
Trailblazer #68095 üzenetére
Te meg ott hibáztál hogy nem rendszeresen karbantartott..... Nem figyeltek a részletekre...
-
Kedvencem amikor az eladók úgy gondolják, mennyire hülye már a gyártó cég, még a saját termékük nevét se tudják leírni helyesen, mert ahogy leírják annak semmi értelme - és az eladó úgy dönt, ő igenis leírja helyesen
Most almás lighting kábel van fent, gyakori termék még a HP Pavilon család, de régebbről még gondolom sokan emlékeznek a Nokia Luminára vagy a Semptron procikraEzt meg úgyse találjátok ki mennyiért hirdetik, így megmondom: 100k
Gigabyte B85-HD3 alaplap
Intel i3-4330 processzor (3.50 GHz - Haswell alapú CPU), eredeti gyári hűtő
Sapphire 2GB AMD Radeon HD7850 videókártya
4 GB DDR3 RAM
500 GB HDD -
konikan
aktív tag
válasz
Carlytoo #68086 üzenetére
Előbbire már megalakult a nemzeti bizottság, erre még nem
-
-
Az idióták üzembentartóival adják-veszik, mert úgy nem kell átíratni... Ott is aztán milyen szerződés lehet...
De ha nem lett lepapírozva, simán felnyomhatja autólopásért
@shteer : Nem, még ha hibásan is adtad le, akkor is az számít az első dátumnak, amikor hibásan akár, de bejelentetted. Nekem is mondták az orrmányirodában ezt.
Nálam ugyan volt adásvételi, de amint elhajtottak a (műszaki nélküli) kocsival, nyomtam az ügyfélkapun a bejelentést (nem is voltak meg minden hozzá). Természetesen elkapta őket a Véda, de már nem én kaptam a bírságot@Carlytoo : Ez se hülyeség (a kivonás). Asszem akkor a legközelebbi igazoltatásnál a rendszámot is leveszik neki...
-
válasz
Carlytoo #68073 üzenetére
azt meg lehet csinálni (sőt a tulajdonos meg is szüntetheti az üzembentartóságát másnak), de annak az lesz a vége, hogy van egy forgalomból kivont autó a nevén, amin gyűlnek a bírságok, mert valaki jár vele.
meredekebb megoldás talán az lehet, hogy bejelenti az autó eltűnését, és amikor előkerül a másik féltől az üzembentartói, akkor letagadja, hogy ő írta volna alá.
esetleg visszaveszi az üzembentartóságot, megkeresi az autót és hazaviszi -
válasz
Carlytoo #68069 üzenetére
üzembentartóit (ellentétben az adásvételivel) együtt kell leadnia a két félnek. tehát itt nem játszik az, hogy az eladó beküldi a szerződést a kormányhivatalba, és az ő részéről meg van oldva a probléma.
szerk: elég a tulajdonos, viszont a tulajdonosnak be kell mutatnia az üzembentartó nevére szóló biztosítást, tehát a dolog semmiképp se megy, ha a "vevő" nem együttműködő.
-
válasz
qnadam #68068 üzenetére
Nekem az jön le erről, hogy semmilyen papírja nincsen róla, mert nem tud mit leadni, erre az esetre írtam a rendőrség bevonását.
Amennyiben van okmány amiből a vevő azonosítható, akkor azt az okmányirodának el kellene fogadnia az eladótól. Legalább addig üsse a vasat ott bent, hogy magáról a megtagadásról adjanak ki valami iratot, azaz legyen annak nyoma, hogy bent járt, és megpróbálta leadni. Amennyiben a vevő nem azonosítható, és a vevő nem együttműködő akkor lehet pereskedni.
-
shteer
titán
-
Carlytoo
senior tag
válasz
envagyok #68065 üzenetére
Ha ezt teszed te is mész a sittre, nem csak a vevő fizet bírságot.
Miért mennél?
qnadam :
Akkor bukik az a dolog, hogy a vevőt keresgélni kelljen. Ha te vagy a tulaj, akkor csak besétálsz a kormányablakba és leadod az üzembentartóit, vagy beküldöd e-papíron. Itt feltételezhetően semmilyen papírja nincs.
-
válasz
davenport #68066 üzenetére
valószínűleg mindkét félnek van egy papírja az üzembentartói jogról. ha eladó feljelenti a vevőt lopás miatt, mire vevő bemutatja a papírt eladó aláírásával, az az eladónak fájni fog. a vevőnek is, mert ezen a ponton kiderül, hogy a bírságok hozzá tartoznak, de az eladónak a hamis vád jobban fog fájni.
-
válasz
Carlytoo #68059 üzenetére
Ezt úgy kb. azonnal feljelenteni. Igaz, ha semmi papír a kezében, csak egy telefonszám, akkor el fog tartani egy darabig.. Parkolás, autópályahasználat, közlekedési kihágás csak így hirtelen. Igaz ezt még aláírt adásvételivel is megcsinálják, de ha leadtad/elküldted az okmányirodának, akkor békén hagynak.
-
mivel az átírás annyiba kerül, amennyibe, olcsó lomokat szeretnek az emberek üzembentartóival átadni. az üzembentartó változását viszont együtt (vagy meghatalmazás útján) kell bejelenteni az okmányirodában, amit valószínűleg nem tettek meg, aztán az első bírságok után tudta meg az eladó, hogy hoppá, ehhez a vevő is kellene.
-
-
válasz
norbert1998 #68049 üzenetére
Respect neki, bár megfelelő orknak nem is válaszolunk
-
Carlytoo
senior tag
válasz
koko52 #68046 üzenetére
Én. Ráadásul, hogy a 2060-as kártyádat nem adtad oda 40-ért mélységesen felháborít. Már az ötödik jelentésemet küldöm rólad a modiknak, hátha kidobnak innen. Mi az, hogy nem adod el a kártyádat, még ha nem is kerestem. Azért figyelj oda magadra.
norbert1998 : Igen. Ez már javított verzió. Mondhatni, hogy a rev 1.1.
Erdei88 : Most köss belém, vagy kössön belém bárki. Beugatok magamnak a saját hirdetésem alatt. Nem rontom más üzletét.
"Önüzletrontás" pedig nem értelmezhető.
-
-
Carlytoo
senior tag
- Szia! Érdekelne a proci! Megvan még??????
- Szia! Jelenleg még nálam van ,de jönnek érte, ha minden igaz a holnapi napon.
- Tehát, akkor én ma elmehetek érte?
- Nem fogom tudni még ma odaadni. Csak abban az esetben, ha nem viszik el a holnapi napon.
- Jó figyelj. Én ma elviszem 35-ért és azonnal el is indulok érte. (A processzor 50k-ért lett meghirdetve.)
- Tehát ahogy írtam. Jönnek érte holnap és alku nélkül viszik el. Egyébként sem adom oda 35k-ért.
- Mekkora egy ********* vagy ba*****. Elmondtam, hogy megyek érte nem???? Te b**i. Ezért utálok ezen az oldalon vásárolni. Mindig ilyen nyom*****akba futok bele!
- Neked i további szép napot!A történet "kitalált" és "fiktív". [I]Bármilyen egyezés a privát beszélgetésekben csupán a véletlen műve.
-
-
-
Cs1csó
titán
A "budget" konfigot 160k-ért láttátok?
2020 nyarán állította össze, tehát hamar megunhatta.
Ezzel a procival: Ryzen 3 3200G, a monitor külön +30k, és egy Kolink PSU van hozzá, a gépházat volt idő amikor 11k-ért árulták.
Hab a tortán: 22 napja regelt és ugye minden NULLA.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
norbert1998 #68025 üzenetére
Lehet én vagyok láma, de mi a baj az eredeti szöveggel?
beszélgessünk angolul... -
itldj
aktív tag
válasz
norbert1998 #68025 üzenetére
Aki nem tudja, tanítja. Szigorúan sok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, mert az angolban az olyan gyakori.
-
-
törölt tag
Be szoktam jelenteni a hibát, de nem foglalkoznak vele. Szerintem a posta rendszerével lehet olyankor valami gond, pl. túlterheltség, mert eddig mindegyik automatánál találkoztam ezzel a jelenséggel, ahol eddig megfordultam ilyen ügyben (Győr/Budapest), illetve ilyenkor hiába megyek át egy másik automatához, az is ugyanezt csinálja.
-
-
törölt tag
Kóddal szoktam én is, és a kód bepötyögése után amikor rányomok a zöld pipára, akkor szokott lemerevedni az automata, nekiáll "gondolkodni", majd 15-20 mp után közli, hogy:
"A szolgáltatás jelenleg nem működik, kérjük próbálja újra.". 15-20-25 próbálkozás után végül kinyomja a csomagcímkét. Jó esetben. Rossz esetben meg utána sem. (Ez a posta csomagautomata.)A Foxpost automatáknál nincs ilyen probléma, rögtön, azonnal reagál az érintésekre is, nem lassul be, csak annál meg a kézbesítés tart nagyon sokáig. Győrben volt egy időszak, amikor 2-3 napig bent volt az automatában, és csak utána vették ki, majd pár napot utána a Foxpost raktárban pihent. Utána valamit javítottak a dolgokon, mert amint beraktam, kb 10 perc múlva már szerintük ki is vették onnan (valójában meg nem). De a raktárban szintén bent volt 2-3 napig. Majd most kifigyelem, de ha 1-2 nap alatt tényleg odaér, akkor nem értem miért ilyen pesszimisták, hogy a jövő hétre ígérik előreláthatólag.
-
-
koby11h
őstag
válasz
#24845312 #68015 üzenetére
MPL az tényleg szinte mindig másnap. Még mozgó postás szállítás is volt egy kicsi faluba és az is harmadik napra ott volt.
A Foxpost Nekem 5 nap volt a leghosszabb, az nagy csomag, házhoz. Automatával általában feladom reggel, délben ürítik, másnap raktárban, ha BP akkor be is kerül az automatába, ha más cél akkor harmadnap szinte mindig. 10-ből 8 ilyen 2-3 nap, a maradék kettő ami 4 nap. Ez kb. 95 Foxpost csomag után - idén 14 csomag - mind automata-automata. -
törölt tag
válasz
koby11h #68014 üzenetére
Nem tudom hogyan csináljátok a Foxpost esetében. Én eddig bármit küldtem bárhova szerte az országban, kb 1 hét volt. Nagyon ritkán összejött nekik a 4 nap, de ez csak olyan kevésszer volt az évek alatt, hogy 1 kezemen meg tudnám számolni.
Ma amit föladtam, arra is azt írja, hogy a jövő hétre kapja csak meg a címzett. Pedig még csak kedd van.
Ezzel szemben a posta csomagautomatás az szerintem ott lesz már holnap a címzettnél. -
koby11h
őstag
Nekem most volt Foxpost és MPL is, mindkettő automata-automata. Mindkettő automata rendben volt.
MPL proci és hétfő reggel feladva, kedd délelőtt átvéve. Foxpost memória szombaton feladva (hétfő délben ürítettek) és ma délután átvéve. Tehát mindkettő 2 nap alatt ott volt. -
törölt tag
-
válasz
#24845312 #68007 üzenetére
Utóbbi hetekben nem potáztam/foxoztam sokat, de nem volt gond automatával előtte. Talán tavaly, vagy tavalyelőtt volt gond fox-szal, postással meg talán tavaly 1x.
A kézbesítési idő Fox esetén mostanában pár nap volt max., 1 hét akkor lehet, ha valami forgalmasabb automata... De nekem simán beleférne, csak ne lenne egy árban a barom drága postával :S -
törölt tag
válasz
#24845312 #66534 üzenetére
Megnyugodtam csomagautomata ügyileg, Budapesten is pont ugyanaz a helyzet, mint Győrben, ha épp úgy van kedve a Posta csomagautomatáknak, akkor épp nem fognak működni, és ugyanazt a hibaüzenetet kapom a sokadig automatánál is:
"A szolgáltatás jelenleg nem működik, kérjük próbálja újra." -
BiP
nagyúr
válasz
qnadam #68000 üzenetére
Ám lehet, nem értek én a lovakhoz.
Azt hittem, a Volvo felirat miatt került a topikba. Mondjuk a hirdető egy fél mondattal beleírhatná, hogy nem tévedés, kompatibilis a kettő. (közben utánanéztem én is)
(aki ért hozzá, az tudja, aki meg laikus, de megoldaná olcsón, az meg nem fogja megvenni, mert nem tudja, hogy jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest