- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint beszabadult egy 50 napos madarász.
8 gb mezei DDR33 15,5k, komplett gépe alig 65k:
Asus P8P67, i3 2100, 4GB DDR3, ATI Radeon HD 4300/4500 512MB, a híresen megbízható 120GB OCZ Vertex3, 500 GB laptop hdd -
törölt tag
válasz
Ciccuka #52093 üzenetére
Akkoriban olvastam utána csak a cégnek, és szidták mint a bokrot, mindenki. Amig nincs garanciális problémád, addig baromira jó minden.
Mert ugye amig nincs baj, nem nyomozol.
Aztán jött rá pár hónapra a hír, hogy leg szabálytalanabb webshoppok, és extreme volt a második, kaptak is vmi büntetést.
https://forum.index.hu/Article/showArticle?la=151229597&t=9167707
stb
Gyakorlatilag én voltam a hülye, hogy nem néztem ennek utána, többet ér az ha mondod másnak hogy ne vegyen onnan semmit, mint erőltetni az onnan való vásárlást az fix, küzdeni az ottani felvett éhbéresekkel, senkinek nem jó ez.. És amikor egy nővel beszéltem, még azt se mondta hogy kártérítenek, vagy bármi más, pesten egy hurkatöltő cégnél dolgoztam egy ideig (számtechbolt), kisebb, mégis ezerszer rendesebb volt mindenki azzal akit esetleg bármi kár ért (ez se van mindig így, egy kis bolt is lehetne gyökér).Össze sem lehet hasonlítani ezzel a lepattintó stílussal. -
User ír nekem hétfőn, hogy "úúúristen, nekem most azonnal kell a cucc, küldd már el, legkésőbb szerdáig ide kell, hogy érjen". Pénteken ráírok, hogy mikor szíveskedik átvenni (utánvétes csomag, egyébként nem érdekelne). Válasz: "ohh, majd valamikor napközben átveszem".
Ezért siettem
-
Chaser
legenda
válasz
#38075904 #52077 üzenetére
nagyon ritkán rendelek tőlük, egy tv-t akartam, de az lg, és ó a support, ki lehet hagyni a kiskert nyugodtan, de végül nem onnan lett
egy ismerősnek tavaly, v előtte egy pár ezres usb-s wifit vettem, no ott kellett kérnem külön a garpapírt, bő 3,5 éve az előző szakállvágót, szintén braun, összeg is max pár száz ft eltéréssel, remélem ez is elketyeg annyit és gond nélkül
korlátlan előfizetésem van, de az kicsit vicces, h garfutárt fizetős fonon kell hívni és nincs más lehetőség ( : esetemben simán bevinném egyik üzletbe, van közel
szerencsére nagyon-nagyon ritkán kellett gariztatnom bármit is, most épp egy xbox kontroller van folyamatban, elég gördülékenyen ment, ott nagyon korrekt a support - meglett a hibajegy, csak futárt kell hívnom és viszik a pakkot, de nem foglalkoztam vele, volt sürgősebb dolgom is, egy hét múlva a supportos hölgy rám írt, ha esetleg elfelejtettem volna, egy hónapig él a hibajegy, így is lehet csinálni -szerk:
csicso82
nekem van egy üveg 1 és 2ft-osom, megveszem 3-ért ( :
egyik idősebb ismerős hívja a tízezreket nemes egyszerűséggel ft-nak, pár másodperc kellett hozzá h rájöjjek a matekjára ( : -
koby11h
őstag
Aze digitaltól rendelj Huawei Color Band-et, kapsz Honor Band felíratu fitness órát, dobozán és minden papírján Honor logo
A számlán is Huawei lesz. És a hozzá letöltött szoftver mégis Huawei Color Band-ként fogja felismerni... de akkor sem értem ebben a gyártónak mi a jó!
-
Cs1csó
titán
válasz
koby11h #52084 üzenetére
+1 egy ügyfélszolgálati munka elsősorban az emberek problémáinak a megoldásáról kell, hogy szóljon ha ezt agresszíven átszövi a "hogy csavarjuk úgy a dolgokat, hogy a cégnek legyen jó" akkor ott baj van. Hosszú távon ez a mentalitás nem is fenntartható egy komoly cég részéről.
-
Cs1csó
titán
válasz
koby11h #52079 üzenetére
Sajnos erre sem tudok jobbat mint, hogy van egy jól bejáratott protokolljuk a vevő leszerelésére ez a klasszikus mikor betelefonálsz, hogy nem jó és küldjék a futárt és akkor elkezd azzal baszogatni - mert ugye annyira idiótának gondolnak mindenkit ezzel megsértve engem - hogy "bedugtam a konnektorba?" vagy "megmozgattam az izét?" stb.
Egyetértek, keménynek kell lenni. Fenyegetni őket valami állami szervvel és ha épp nem egy NER lovag cége akkor TALÁN megijednek egy kicsit.
Zolás
Mivel én GAVALLÉR vagyok (és már kivonták a forgalomból a 2 és az 1 forintost) ezért adnék érte 5 forintot.
Undorító az ilyen aki nem tudja mennyit kér a kocsijáért pedig főleg egy kocsinál pofon egyszerű: mi a típusa, mennyi idős és rákeresel és amennyiért árulják annyiért meghirdeted, és kész. HA 20 hasonló kocsit tartanak X-re akkor nem érdemes X+ fél millióra tartani.
-
koby11h
őstag
válasz
#38075904 #52077 üzenetére
Aze digital-lal - és általában minden bolttal - udvariasan, kedvesen, de szigorúan kell eljárni. Volt 2 olyan tapasztalatom, telefontok és mosógép ahol kitartóan és az ingyen hívásnak hála rámenősen azt intéztem amit én szerettem volna és nem azt amit Ők. De tényleg megizzadtam velük, az tény.
-
Cs1csó
titán
válasz
koko52 #52069 üzenetére
Apróságot - próbaként - lehet tőlük rendelni de tényleg van pár bejáratott bolt érdemes őket választani, a probléma az ilyen céggel akkor lehet ha valami gond lesz. Mivel nincs bejáratott protokolljuk eléggé hosszadalmas lehet egy 14 napos elállás is.
horppc
Az EDIGITAL a magyar valóságra van méretezve, neki van a legkiterjedtebb országos fizikai bolthálózata, tőlük szinte minden esetben - kivéve ha épp ingyenes a szállítás - személyesen bolti átvétellel, és sokszor direkt készpénzzel fizetek.
HA gebasz van vagy 14 napos elállással akarok élni akkor visszaviszem és kész. Eddig még nem volt gond de van cipőm és ha kell mint anno Hruscsov az ENSZ-ben tudom verni az asztalt ami hatásosabb - mikor fésztufész vagy az alkalmazottal - mint ha telefonba kellene ordibálnod.
-
törölt tag
válasz
Chaser #52074 üzenetére
digitálnál a garoztatás a legjobb.
Csak telefonon lehet garfutárt hívni , és fizetős a telefon.
5 ezer forintos valamit vettem ajándékba, ami egy bontott nemmüködő használt hulladékként jött, mondom megszokásból kerestem a garfutár igénylő lapot, nincs, Email, nincs, csak telefonTelefont nem vették fel, amikor felvették, egészen 2 ezer forintig birtam tartani.
Irtam nekik facen h a bánatos, .... joédes
Irták, hogy küldjem vissza ha gondolom postán, fel volt sorolva 2 üzletük, ahol nem vesznek át árút, oda ne küldjem.
Mondom jó, akkor küldöm oda ami a számlán szerepel, ez nemvolt a kizárások között, feladtam 1400 Ft-ért.
3 nap mulva kb jött a postás, hogy nem vették át. kell e nekem?/ ismét 1400ft.
Ekkor ismét telefon 2 ezer forintig, csak zenét hallgattam.Utána lementem a garázsba, elövettem a mall.hu-s fiskars 5 kilós bontókalapácsot, még a betont is felvertem, az első ütésre a csomagból a cucc kirepült, szal már csak a maradék csomagolást sikerült szétverni.
Megirtam a negatív véleményemet, az egészről, de nem jelent meg árúkeresőn, majd vmikor megírom megint.
Ez kb 2 éve volt.Edigital a magyar webshop élet leges legalja.
-
Chaser
legenda
meglett a beretva edigiből, tudtak normáis nyomtstott garjegyet adni, bár címkés a termék neve, de az legyen a legnagyobb baj, aki venne szakállnyírót, braun bt5070 náluk a legolcsóbb - euronicsnál talán pár száz ft-tal olcsóbb vot, de ott 1 év gart írtak a gyári 2 helyett -
-
-
Astroboy
őstag
válasz
koko52 #52065 üzenetére
Mert az már tesztelt, neokoskodj nemérteszhozzá.
Lehet jobb választás, mint ezek a megbízható webshopok.
-
koko52
nagyúr
Helyi: Ryzen 5 2600 42 000 + ha kell a gyári hűtő az is eladó (alapon jár mind mellé)
Boltban: 42 390 Ft -
itldj
aktív tag
Gondolom ezt is úgy kell mint márminálni.
-
-
törölt tag
egy időben gyűjtöttem ezeket, de kiégtem
-
-
törölt tag
Már egy hete kitartóan.
-
-
törölt tag
-
-
-
-
-
válasz
Kalandor #52026 üzenetére
Tudom, nem a topic témája de kapcsolódik a fentebbiekhez: tervben van valami olyasmi mint más oldalakon, hogy szűrhető legyen a fekete pont a usereknél?
Most ugye ott van hogy pl. 738 pozitív meg 2 negatív, de a 2 negatívot elég babra munka megtalálni a 740 értékelésből. -
törölt tag
-
gzbotii
nagyúr
-
-
KubanitoS
veterán
Valaki felhomályosítana, hogy itt mit is árulnak?
-
Golden9
veterán
-
válasz
Trailblazer #52020 üzenetére
Sose késő elkezdeni.
-
Spet
addikt
válasz
Trailblazer #52014 üzenetére
A lényeg a lényeg: szarul csináltad, mentél volna maszek villanyszerelőnek, aki szart sem csinál, de elkéri a pénzt
-
Trailblazer
veterán
Természetesen egyik sem áll fenn. Utazást részben fizetik, a törvényi 86% szerint. Ja, és egy műszak. Márpedig én úgy látom, hogy a képzettséget, végzettséget nem igénylő munkákat másutt sem fizetik jobban. Valamint van egy speciális mellékkörülményem: kifejezetten könnyű fizikai munkát kerestem, egészségi állapot (magas vérnyomás, szövődményes diabétesz) miatt.
-
De elszabadult ez a topik.
-
válasz
Trailblazer #51997 üzenetére
ezt most komolyan kérded?
bár, ha ingyen laksz, nincs szükséged élelemre, és nem változtatsz helyet, akkor nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest